2011-02-19
價錢ok.白粥,小食(淨腸粉,羅白糕,牛/叉腸,油器)$5-1x.食物種類ok.根據餐牌除左一般的粥,油器,炒麵/米,仲有一般糖水(紅/綠豆沙,豆腐花),蒸腸粉,糯米飯等.(實際上,晚上7點幾去到,無羅白糕,無糯米飯,唔知係生意好定心野原因.)食物質素.粥唔錯,夠熱,感覺無乜味精.炒米/麵唔係好得(唔夠熱同味道一般),試左碟蒸牛腸亦唔見得好食.另外,唔知點解柴魚花生粥,有好多碎豬骨.環環:尚算整潔.服務.差得離奇.兩個人去食,前後腳到,分別叫左一碗粥另加一隻粽,跟住食食下覺得唔夠飽,分別再叫左淨腸粉、炒米粉、豆漿.(每次叫一樣食物,因為食晒至覺唔夠飽).係最後一次叫野食時(豆漿),亞姐竟然講:叫幾樣野分成十次叫,唔係逐樣叫呀,洗少少錢做死人咩?............即時O咀,呢D乜野態度,食唔飽再叫野食好正常啫,無錯掛.為免加重亞姐工作量,一定唔會再去幫襯.
環環:尚算整潔.