近期周未都会去尖沙咀食午饭,😍今日就系K11见到间鸟居⛩️餐厅,好高级咁,入面除左普通嘅二人位、四人位之外,仲有吧枱🍺。抱住一个希望lunch 我食得起嘅心态去望下个餐牌,都几抵食!🧐系k11 里面,仲要环境咁好,午餐价都系$90-$140。🤓我钟意睇住师傅煮嘅,所以坐左吧台。既然嚟到,当然要试吓佢嘅串烧。😛⭐️幸福串烧六盛盒本身以为就咁串烧会好dry,但原来啲串烧送饭都几好食。😝佢每一个set都会有前菜。⭐️前菜有三款:渍蒜头、豆腐沙律、温泉蛋。平时嘅我系唔食蒜头嘅,但见到呢一个好似几特别,识落真系一啲蒜头难顶嗰只味都冇,仲好爽口。😋温泉蛋我都纠结咗好耐究竟倒唔倒落去碗饭食。个人认为唔倒落去好啲。⭐️免治软骨鸡肉串👍🏼呢个系咁多串入边我最锺意❤️!鸡肉好味,加埋鸡软骨,每一啖都好有咬口。😋⭐️鸡脾肉烧⭐️鸡肉长葱烧你串鸡肉比起软骨鸡肉串嘅乾同实。⭐️大蘑菇蘑菇出面烧到乾身,但入面仍然有水份,好味。⭐️秋葵秋葵上面落左一啲木鱼丝,令本身味道淡嘅秋葵多咗一啲味道。⭐️鸡手羽先⭐️幸福咖喱和牛牛腩丼👍🏼热辣辣上台,个锅都好热。牛肉系和牛之余,乌冬亦都系赞岐乌冬。

⭐️幸福串烧六盛盒

⭐️前菜有三款:渍蒜头、豆腐沙律、温泉蛋。

⭐️免治软骨鸡肉串👍🏼

⭐️鸡脾肉烧
⭐️鸡肉长葱烧
你串鸡肉比起软骨鸡肉串嘅乾同实。

⭐️大蘑菇
蘑菇出面烧到乾身,但入面仍然有水份,好味。
⭐️秋葵
秋葵上面落左一啲木鱼丝,令本身味道淡嘅秋葵多咗一啲味道。

⭐️鸡手羽先

⭐️幸福咖喱和牛牛腩丼👍🏼
朋友想食串烧,所以今日放工就相约在尖咀,试下呢间新开既日式居酒屋。我地都系根据餐厅地址去找寻,起初以为会喺K11商场既外围,找寻一番後,再问一问CS,才发现原来餐厅是在商场里面既。门外有一个非常日本风既corner,让人又开始怀念日本既美好。餐厅内部既装潢都好靓,我地就拣佐坐吧台,可以望住厨师为我们烹调,别有一番风味。餐牌里面既食物种类够多,而且价钱唔贵,闭起双眼胡乱挑选亦都唔会太贵。墙上有许愿牌,可以放上自己既愿望。巨峰味乳酸 $38饮品系食串烧既必需品,一般情况,啤酒,系最夹既,但系呢日我就想饮杯 Non-Alcoholic既,所以拣佐呢杯巨峰味乳酸,味道系浓既,而且By Default 唔多冰,唔会令到味道太快太易变淡,正!咖哩牛肉乌冬 $78食串烧之余,点都要有D饱肚既野食,我地就拣佐咖哩牛肉乌冬,份量都不小,咖哩汁做得够哂浓,有浆口感,乌冬亦都够爽够弹,熟度岩岩好。豉汁活鳗 $68烧活鳗,系个人帮衬居酒屋既心水之选,而呢度亦都烧得非常出色,鳗鱼层皮烧得十分脆身,而鳗鱼汁亦都浸入佐鳗鱼肉里,香得黎带有点点既juicy感。免治软骨鸡肉串 (芝士) $30免治软骨鸡肉串有4款不同既

墙上有许愿牌,可以放上自己既愿望。

巨峰味乳酸 $38

咖哩牛肉乌冬 $78

豉汁活鳗 $68

免治软骨鸡肉串 (芝士) $30

免治软骨鸡肉串有4款不同既口味,一次过要哂4款就可享优惠价 $118/4,但系我地就决定留quota试其他既款式。

我地拣佐芝士口味,芝士非常杰身,够哂浓而且厚,软骨鸡肉串食落里面层次分明,很有口感。

鸡脾肉烧 (紫苏梅酱) $28

鸡脾肉烧同样有4款口味,我地就选了紫苏梅酱。

紫苏叶真系好香,基本上佢既味道已经足以盖过其他所有既味道,鸡睥肉食落充满肉感,啖啖肉令人非常满足。

烧鱿鱼筒 $98

烧鱿鱼筒亦都可说是君酒屋既必点之选,佢既份量够哂大,食落香口有赵口,不用添加任何既调味料已经好好味。
2019-08-16
2019-08-25 1902 浏览
最近发现到K11有间新开既餐厅😏评价好似都唔差,一於同朋友黎试一试💕门口装修非常讲究,好有日本神社既感觉⛩我地咁啱坐bar枱,可以望住厨师好努力咁不停烧串烧🤣真系愈望愈肚饿😆😆😆.🐦幸福鸟(免治软骨鸡肉串烧) $30/串有四种口味可以拣,包括盐烧、汁烧、芝士同激辛。我地拣左盐烧同芝士😃因为捞左鸡软骨,好有咬口,加上面头个层烧过既芝士🧀,好好食😍🤤推介💯其实盐烧都好好味,可以食到最原始既风味,只系相比下芝士更出色😈🍡阿波美鸡脾肉烧 $28/串 同样有四款口味,包括盐烧、汁烧、紫苏梅酱同山葵。呢个我地挑战左比较特别既紫苏梅酱同汁烧两款🤓肉质非常嫩滑,配上紫苏梅酱食落酸酸地几开胃,而加左汁烧个串食落都好惹味😙.🐷冲绳菠萝·胶原BB猪 $188乳猪BB个皮好薄好香脆🥰肥瘦均匀,肉质嫩滑,配上冲绳菠萝🍍鲜甜多汁,食落先发现原来个底有层焦糖添架😋.🍶青酒煮蚬 $78啲蚬好大只😉乾净冇沙👍🏻有淡淡既青酒香味💕食左咁多肉,食下呢个清清地既煮蚬都唔错❣️.🐮牛利串烧 $78/串 本身想点和牛串,点知卖哂😭咁就试左牛利串👅食落Juicy有咬口,又唔韧,好正😼唔点芥末酱都已经好好味😋.整体黎讲真系唔错,环境舒

🐦幸福鸟(免治软骨鸡肉串烧) $30/串

🍡阿波美鸡脾肉烧 $28/串

🐷冲绳菠萝·胶原BB猪 $188

🍶青酒煮蚬 $78

🐮牛利串烧 $78/串

整体黎讲真系唔错,环境舒适,服务又好。可以慢慢品嚐串烧,再边同朋友倾下偈👍🏻
2019-08-22 1615 浏览
尖沙咀向来有不少美食,之前对那些大型商场的餐厅有偏见,认为它们的食物总是又贵又少,友人竟提出在K11吃饭😳真的有一般时间没有在那些大型商场吃过饭了,这次竟然没有令我失望。里面的环境既金黄色的主题,华丽得来又简洁,我非常喜欢。柜子放了不同类型的日本酒。墙身又有不少日式祈福的牌子,让各位香港人都能互相打打气!餐厅以炉端烧为主,有一些小食和串烧,相信质素不会很差吧。本身对就这样吃豆腐没什麽兴趣,但这里的豆腐真令我刮目相看,豆腐滑滑的,豆味也香浓。椭圆形,外型很可爱,放在上面的是姜蓉,我自己不太喜欢吃姜,所以在这里扣了一点分。免治软骨鸡肉串烧 $30/串 阿波尾鸡脾肉烧 $28/串免治软骨鸡肉串烧可配盐烧、汁烧、芝士、激辛,作为芝士控的我当然选择了芝士,芝士是热溶芝士,芝味非常免治软骨鸡肉入口有点弹牙,爽口,鸡肉味浓厚。阿波尾鸡脾肉烧可选盐烧、汁烧、紫苏梅酱、山葵,选择了紫苏梅酱,算不到梅酱也挺酸的😂鸡脾肉口感丰富,肉质嫩滑。马蹄鲜鱿烧肉棒我还真是第一次吃到,有个完整的蛋黄,捣破後,可把烧肉棒沾上蛋黄,马蹄爽口、鲜鱿烧肉的味道非常像肉饼😂是挺好吃的,因为我本人也喜欢吃肉饼。芝士年糕在韩国菜和日

里面的环境既金黄色的主题,华丽得来又简洁,我非常喜欢。

柜子放了不同类型的日本酒。

墙身又有不少日式祈福的牌子,让各位香港人都能互相打打气!

餐厅以炉端烧为主,有一些小食和串烧,相信质素不会很差吧。

京都特浓男前豆腐

免治软骨鸡肉串烧 $30/串
阿波尾鸡脾肉烧 $28/串

马蹄鲜鱿鲜肉棒

芝士年糕在韩国菜和日本菜当中也是有的,韩国菜的芝士年糕口感烟韧、芝味非常,日式的则不一样,里面芝士有如忌廉的滑溜,奶味香浓,也不会很腻

芝士年糕

喜欢吃玉子的我在这里也当然要点烧玉子,每件都小小的,蛋味十分浓郁,清甜的,温度也够热,还可沾上萝卜蓉来吃,又是另一种口感。
玉子烧

阿波尾鸡手羽先的鸡肉跟我在较早前提及的阿波尾鸡脾肉烧是一样的,所以鸡肉一样很有口感,这里的鸡肉无可否认真的烧得很好,不会太咸,烧的味道也明显,很久没有吃过那麽高质素的烧鸡翼了。
阿波尾鸡尾手羽先
阿波尾鸡尾手羽先
  • 阿波尾鸡脾肉烧
  • 免治软骨鸡肉串烧
2019-08-21 1445 浏览
同女友行K11顺便在这里食埋dinner,突然想食串烧,但又想坐得舒适啲,我地就醒起地下开了一间新店,可以一试此店是日本特式主题料理店,以神社为主题,主打炉端烧的居酒屋,店内有鸟居和手水舍,很有特色阿波尾鸡系此店嘅主打,四国出产的日本,高质鸡肉幸福鸟-是免治软骨鸡肉串烧,有四种味可以选择,盐烧、汁烧、芝士 、激辛,应该系这店嘅主打中嘅主打,因为同名间店一样,咬落有肉汁仲有少少碎软骨,味道口感也很好如果拣了芝士味香软的芝士令整条肉棒咁有层次感,劲好味阿波尾鸡脾肉烧 $28 - 同样有四种味可以选择:盐烧、汁烧、芝士 、紫苏梅酱,我选了比较特别的紫苏梅酱,鸡俾肉本身很嫰滑,未到已经很好很有鸡味,而酸梅酱的酸味,和紫苏叶的味道令鸡味更提升,而且去掉油腻感,必定要一试阿波尾鸡手羽先 - 烧至外皮香脆,而内里仍锁住肉汁,师父拿握时间非常准确先可做到这效果日山和牛串(3件)- 入口即溶得嚟又充满和牛的油香,3件完全不够满足豉汁活鳗(少辣)- 有点像中式豉椒蒸鳝的味道,但更香更浓,而且鳗鱼皮烧到脆卜卜,增加了口感马蹄鲜鱿烧肉棒 - 肉棒用猪肉加入少量马蹄和鲜鱿粒整成,咬落肉味浓得嚟又多肉汁,而且马蹄

阿波尾鸡系此店嘅主打,四国出产的日本,高质鸡肉

幸福鸟

阿波尾鸡脾肉烧

阿波尾鸡手羽先

日山和牛串(3件)

豉汁活鳗

马蹄鲜鱿烧肉棒 - 肉棒用猪肉加入少量马蹄和鲜鱿粒整成,咬落肉味浓得嚟又多肉汁,而且马蹄爽加上鲜鱿粒烟韧,口感一流

马蹄鲜鱿烧肉棒

西班牙黑毛猪露笋卷 - 西班牙黑毛猪包裹着露笋一起烧,黑毛猪的油份在烧烤过程中被露笋吸取,所以露笋更香,而且里面仍然非常湿润,非常可口,和黑毛猪一起食更会令其油腻感减低
西班牙黑毛猪露笋卷
幸福鸟
阿波尾鸡脾肉烧
阿波尾鸡手羽先
日山和牛串(3件)
西班牙黑毛猪露笋卷
  • 日山和牛串
2019-11-24 30 浏览
是日补祝朋友生日💥搵到喱间地点好方便既日式居酒屋🏮午餐仲要几抵食😋⭐️食物⭐️1️⃣幸福串烧四盛盒$108: 一份有4款串烧👉🏻主要系鸡肉同秋葵,鸡肉都几嫩滑唔会好乾,秋葵就正常啦🤤套餐配有前菜及面豉汤:腌左既蒜头几好味✨豆腐几滑,仲有一只温泉蛋🥚几丰富👍🏻2️⃣鸡肉寿喜烧丼$118: 套餐都系有包前菜同面豉汤,寿喜烧味道正常,没太大惊喜,鸡肉同样是好嫩滑👍🏻⭐️环境⭐️装修很有日本风,门口可以挂愿望牌🏷另外可以坐近吧枱,可以睇到厨师烧串烧😊⭐️服务⭐️员工有笑容有礼貌,整体合格啦(5❤️为满)食物:❤️❤️❤️环境:❤️❤️❤️❤️服务:❤️❤️❤️
⭐️食物⭐️
⭐️环境⭐️
⭐️服务⭐️
员工有笑容有礼貌,整体合格啦
(5❤️为满)
食物:❤️❤️❤️
环境:❤️❤️❤️❤️
服务:❤️❤️❤️
2019-11-23 1 浏览
黄店当然要支持一下啦,门面已有好多许愿牌挂上,非常亲切!店员招呼有礼,可惜在book枱时有点误会,最初话比唔到位,最後又比到,所以觉得有点影响品菜心情。最深刻系鸡泡鱼乾同埋bb乳猪!Bb乳猪外脆内软非常好食,但略咸,锺意重味ge 人应该会喜欢!鸡泡鱼乾岩岩烧好果时软软地又不失鱼乾的鲜味,非常美味。但凉左之後就变得好硬,要嚼好耐先得,所以一定要新鲜食。4个人叫左唔多野食,但埋单平均差唔多400蚊,所以略贵,同埋用餐时间不长,性格比一般。
黄店当然要支持一下啦,门面已有好多许愿牌挂上,非常亲切!

最深刻系鸡泡鱼乾同埋bb乳猪!

2019-11-04
庆祝纪念
  • Bb乳猪
2019-11-18 13 浏览
「鸟」喺日本可以解做鸡,「幸福鸟」系一间喺尖沙咀以鸡为命名嘅餐厅。我估佢哋嘅主打食物应该系鸡!门口有日本神社洗手位。串烧为主,有其他一品料理。坐吧位,见到师傅即叫即烧。幸福鸟(免治软骨鸡肉串烧)$118去幸福鸟要点幸福鸟,一set四款口味,有盐烧,汁烧,芝士同埋激辛。激辛其实唔会好辣。芝士就最浓味。最喜欢d软骨喺免治肉里面,非常有口感。华味鸟鸡脾肉烧 $128同样有四款口味,有盐烧,汁烧,紫苏梅酱同埋山葵。同免治软骨鸡肉串相比,呢个香口d。d鸡脾肉好滑,我最喜欢都系佢哋传统嘅盐烧。真系出色!牛舌串用上牛舌芯,非常肥美,好好食。烧饭团个饭团烧到金黄色,面头嗰度好脆口,掂。估唔到9:30後啤酒买一送一,下次一定要同朋友再嚟饮番杯同食下串烧!

门口有日本神社洗手位。

串烧为主,有其他一品料理。

坐吧位,见到师傅即叫即烧。

幸福鸟(免治软骨鸡肉串烧)$118

华味鸟鸡脾肉烧 $128

牛舌串

用上牛舌芯,非常肥美,好好食。

烧饭团

个饭团烧到金黄色,面头嗰度好脆口,掂。
2019-11-18 24 浏览
不经不觉,已经写到第200篇食评了很幸福人生会遇到一位喜欢品嚐美食(尤其甜品)的另一半J先生是夜庆祝我俩拍拖11周年纪念,他挑选了 - 幸福鸟餐厅门口很像去了日本之鸟居⛩️上图右:白桃味乳酸 $38酸酸带白桃甜味;配上串烧下图左:Suntory Premium Malt $58J先生话:生啤几好饮!上图:日本一口蕃薯 $22蕃薯烧到软绵绵又甜甜的下图:洋葱 $22用了烧汁令洋葱又爽又多汁每啖吃到马蹄粒爽口,鱿鱼嚼口,猪肉嫩口;配上生鸡蛋浆一起吃,更多了一层蛋香滑之感觉烧到鳗鱼串;竟然内里鱼肉弹牙而爽脆口感乳猪皮脆香而肉质柔软;菠萝烧到外层焦香,好好味汁烧,盐烧,紫苏梅酱,山葵鸡脾肉质偏软身;酱汁之中,紫苏叶香气与酱配搭特别有点酸味;山葵有点点攻鼻J先生话:鱼肉结实!(免治软骨鸡肉串烧)汁烧,盐烧,芝士,激辛鸡肉串烧内加了鸡软骨;每一口又腍又韧香浓汁烧;激辛真的有点辣牛脷粒烧得烟韧浓郁绿茶雪糕与香脆面包;软硬程度刚好配上甜甜的红豆是日服务员説:由今日开始有会员奖赏计划可以免费登记还送优惠券!消费满$300即可扣$100!原来集团共有十二间餐厅可以使用此优惠券幸福鸟 总结:值得一试!
不经不觉,已经写到第200篇食评了
很幸福人生会遇到一位喜欢品嚐美食(尤其甜品)的另一半J先生
是夜庆祝我俩拍拖11周年纪念,他挑选了 - 幸福鸟

餐厅门口很像去了日本之鸟居⛩️

上图右:白桃味乳酸 $38
酸酸带白桃甜味;配上串烧

下图左:Suntory Premium Malt $58
J先生话:生啤几好饮!

日本一口蕃薯    洋葱

上图:日本一口蕃薯 $22
蕃薯烧到软绵绵又甜甜的

下图:洋葱 $22
用了烧汁令洋葱又爽又多汁

烧到鳗鱼串;竟然内里鱼肉弹牙而爽脆口感

冲绳菠萝乳猪

乳猪皮脆香而肉质柔软;菠萝烧到外层焦香,好好味

华味鸟鸡脾肉烧(4味)

汁烧,盐烧,紫苏梅酱,山葵

喜之次一夜干

J先生话:鱼肉结实!
幸福鸟(4味)

(免治软骨鸡肉串烧)
汁烧,盐烧,芝士,激辛
鸡肉串烧内加了鸡软骨;每一口又腍又韧

香浓汁烧;激辛真的有点辣

牛脷串

牛脷粒烧得烟韧

绿茶雪糕竹碳脆脆猪

浓郁绿茶雪糕与香脆面包;软硬程度刚好配上甜甜的红豆

是日服务员説:由今日开始有会员奖赏计划
可以免费登记
还送优惠券!消费满$300即可扣$100!
原来集团共有十二间餐厅可以使用此优惠券

幸福鸟 总结:值得一试!
2019-10-18
庆祝纪念
纪念日
日本一口蕃薯    洋葱
冲绳菠萝乳猪
华味鸟鸡脾肉烧(4味)
喜之次一夜干
幸福鸟(4味)
牛脷串
绿茶雪糕竹碳脆脆猪
2019-11-17 14 浏览
MY BOSS 早排星期六都要OT唯有带佢食下好味嘅lunch嚟到尖沙咀充满日式风格嘅幸福鸟我真系叫咗幸福串烧六盛盒 ($138)当中包括四样唔同嘅鸡肉串烧我觉得最好味嘅系免治软骨鸡肉串软骨鸡肉中有阵阵炭香味 而且有咬口👍🏻而MY BOSS 就叫咗烧和牛小排定食($138)内里有点粉红色 这时吃肉质超级鲜嫩🤤呢个午餐绝对系令人回味不已的和式滋味😝最後以日向夏芝士蛋糕 (+$25) 作结 好清新🍋另外要一赞餐厅比牌仔我地写愿望然後挂上为店舖装饰 令人留下深刻印象💪🏼________________________装修环境:✨✨✨✨✨服务态度:✨✨✨✨✨食物质素:✨✨✨✨✨(5个✨为满分)________________________唔信我嘅可以自己去试试😂
MY BOSS 早排星期六都要OT
唯有带佢食下好味嘅lunch
嚟到尖沙咀充满日式风格嘅幸福鸟
我真系叫咗幸福串烧六盛盒 ($138)
当中包括四样唔同嘅鸡肉串烧
我觉得最好味嘅系免治软骨鸡肉串
软骨鸡肉中有阵阵炭香味 而且有咬口👍🏻
而MY BOSS 就叫咗烧和牛小排定食($138)
内里有点粉红色 这时吃肉质超级鲜嫩🤤
________________________
装修环境:✨✨✨✨✨
服务态度:✨✨✨✨✨
食物质素:✨✨✨✨✨
(5个✨为满分)
________________________
唔信我嘅可以自己去试试😂
2019-11-17 9 浏览
幸福鸟,幸福了午市定食劲超值我哋每人叫咗$138个幸福串烧六盛合六款串烧有免治软骨鸡肉串鸡脾肉烧鸡肉长葱烧秋葵大蘑菇鸡翼定食有饭有汤仲有三款前菜,前菜都好有诚意,最惊喜系个温泉蛋,煮到刚刚好,好好味!六串串烧当中免治软骨鸡肉串最好食!第二系鸡翼,烧到外脆内软!其他串烧都唔错!除咗鸡脾肉有啲过咸同唔够滑,有少少过火之外。饭系日本米,都煮得好有水准,软硬适中最得我心系环境舒服,坐得舒服,服务好,每个职员都有礼貌又会主动加茶
幸福鸟,幸福了

大蘑菇
鸡翼

2019-09-30
2019-11-16 13 浏览
今午为了要好好爱自己一番,於是去了K11之幸福鸟去感染一下幸福的滋味。这是我首次到这间日式食店,店内环境足已令我感受到和风的飘逸处处,并使我沉醉当中。餐牌非常简单,只有几款定食,由於我很喜欢牛排同时也喜爱和牛,今次我可以一举两得了,因这幸福店是有烧和牛小排定食呀,我於是急不及待便点了。这定食包括面豉汤、温泉蛋及沙律等,我认为它们絶对不是配角,每一样都可打通我的神智心神,也是和牛排上场前之美妙前奏。幸福鸟之和牛排入口好柔软,再配合芥辣、酱汁及盐,真的极至提升了和牛排之味道,再加上珍珠米煮出来的白饭,我乐在其中。其实,原来幸福是这样简单,我在这里真正可以活在当下,浸在快乐之泉呀!感谢你们幸福鸟的每位员工。

烧和牛小排定食
烧和牛小排定食
2019-11-14 29 浏览
今日同只佬出左尖沙咀梦游,搵间好野食对自己好D !! 见 K11 新果边太多人,都系旧呢边好少少,一见日本鸡,双眼发光 ~~ 哈哈 !! 就你啦 ~~ 午餐都唔少野选,OK 呀 !!去到门口都俾佢出面挂愿望吸引左,好日本,入面仲有绘马添 !! 我地安排坐系 BAR 枱位置,OK 呀 !! 可以睇下师傅烧串烧 ~~我地叫左 幸福串烧六盛合,入面有鸡翼/鸡髀肉烧/鸡肉长葱烧/免治软骨鸡肉串/秋葵/大磨菇,我最锺意系鸡髀肉!劲正!好多汁鸡味浓 👍🏻而我叫左个和牛小排定食,劲嫩!外面香脆,牛味浓!仲有配 温泉蛋 🥰 好幸福!米饭一定系日本米!好好食!个汤同出面有少少唔同,我觉得系红面豉 👍🏻 味道浓厚 D

2019-10-20
2019-11-13 22 浏览
经常都见到呢间餐厅需要排队,其实系OpenRice可以预先订座,所以如果想原色嘅,特别系午餐时间一定要Book枱!今日星期六中午时间来到,没有经预约嘅客人都白行一趟。餐厅设计好有日式气氛,特别系周围挂满大家写上嘅愿望,感觉好似去咗日本一样餐厅有八款午餐定食,最後同男朋友拣选左两款比较吸引嘅定食幸福串烧六盛合 $138价钱方面拣咗两个唔算最平嘅,不过卖相应该系最吸引既!定食包左好多前菜,以及面豉汤,为客人清清喉咙,因为坐咗喺个枱嘅关系所以可以见到职员努力烧串烧🥰🥰🥰令到呢个定食上枱嘅时候更加吸睛!鸡肉,鸡髀肉,免治软鸡骨肉串,鸡翼,秋葵以及大蘑菇每款都经餐厅精挑细选,而且串烧已经有调味,鸡髀肉肉质较为厚实,肉质未至於鞋口,不过个人认为比较乾身,如果可以为佢加上适量嘅酱汁会更加好鸡肉口感当然比鸡俾肉佳,满满肉嘅套餐当然配饭系最好食。看似最平凡嘅一转,实在是最有惊喜!呢一个系免治软鸡骨肉串,外型好似一条鸡肉肠,但咬落去除咗肉咁实在之外仲可以食到鸡软骨嘅脆脆口感,因为烧完之後,职员话串烧放上酱汁,食起上嚟更加惹味!烧和牛小排定食$138呢款系男朋友点嘅小牛排定食,日式嘅定食冇分生熟,分量看似有

今日星期六中午时间来到,没有经预约嘅客人都白行一趟。