2016-12-16 846 浏览
好耐冇去呢間餐廳,因為個位置唔係好就腳 。忽然想起就同朋友去食個lunch ,質素果然保持水平, 我喜歡佢嘅display ,好細心。前菜,湯 ,main course ,同埋飲品 。唔似一般嘅lunch 快快趣趣, 就想你埋單。喺呢度食lunch,最好嘅感覺就係可以慢慢, 侍應俾好大嘅空間你。只要你一舉手, 佢又即刻到 。而家啲食肆好難搵,到一係就成日圍住你執嘢,想你快啲走。一係你舉到手都跛,都冇人理你。 相好舒服咁同朋友傾傾計,嘆個lunch,你嚟呢 一定 滿意。
2016-12-08
2016-10-11 2342 浏览
quite good, we had a lunch with sharing 6 set lunch dishes. pizza is the best. others are quite fine.
2016-10-11
庆祝纪念
纪念日
2016-08-03 5046 浏览
山頂餐廳酒吧經常推出平日晚市主菜買一送一優惠 ( 原來同一集團旗下的餐廳也有這些優惠,大家可多加留意 ),這次趁家人有空,便於星期四晚光顧。餐廳裝潢簡約大方,開放式廚房內設有火光熊熊的薄餅烤爐,熱騰騰的出爐薄餅香氣四溢巴馬火腿野菌火箭菜薄餅 $158份量頗大,已切成8片左右,配料不多,但愈簡單的薄餅愈能感受到烘烤出來的天然麥香,薄餅餅底乾身不泛油,邊位香脆煙韌,慢慢咀嚼就會品嚐到純樸的小麥香雖然薄餅做得不錯,但這款的口味偏鹹,可能是野菌已有調味,加上醃製過的巴馬火腿及不少芝士,整體味道很鹹要加以改善!香煎帶子牛油果合桃沙律 $118 ( 這道菜不包括在買一送一優惠內 )帶子約有3粒,體積算中型,牛油果也有半個的份量,成本挺高的!味道方面,新鮮的沙律菜混合橙片、彩色車厘茄,口感清爽,令人食欲大開。帶子煎得剛好,外皮微脆,味道鮮甜,伴上牛油果及合桃仁,味道十分匹配這是道健康美味、誠意十足的沙律番茄羅勒雞柳長通粉 $118食材簡單天然,但令人吃得回味無窮!長通粉煮得軟硬適中有嚼勁,番茄忌廉汁酸甜香滑,稠度剛好掛在長通粉上,不會水汪汪的。雞柳屬雞胸部位,已去皮及脂肪,但不會乾巴巴的,依然嫩滑和
巴馬火腿野菌火箭菜薄餅 $158
要加以改善!
這是道健康美味、誠意十足的沙律
番茄羅勒雞柳長通粉 $118
食材簡單天然,但令人吃得回味無窮
!長通粉煮得軟硬適中有嚼勁,番茄忌廉汁酸甜香滑,稠度剛好掛在長通粉上,不會水汪汪的。雞柳屬雞胸部位,已去皮及脂肪,但不會乾巴巴的,依然嫩滑和充滿肉汁。長通粉內還有彩色車厘茄及新鮮羅勒作點綴,前者清甜,後者清新,均平衡了忌廉汁的滯膩,令人吃不停口
虎蝦帶子薄餅 $168
薄餅做得依然出色,而這次的材料換上海鮮,竟然沒那麼鹹了?
海鮮的份量雖然沒有某連鎖品牌般鋪滿整塊薄餅,但味道鮮甜,雪藏味不重,只是略嫌蝦肉不夠爽口,有待改善。
香煎三文魚柳伴海膽忌廉汁及芝麻菜 $198
是晚亮點之作
,三文魚柳分成三份,整齊地擺放在薯蓉上,綴以翠綠的芝麻菜及鮮紅的車厘茄,賣相一流
味道方面,主角三文魚魚皮煎得金黃香脆,魚肉保持濕潤嫩滑,但不會滲出滿滿的魚油,水準不錯。薯蓉軟滑,但海膽忌廉汁的味道毫不突出,令人失望
幸好芝麻菜及車厘茄皆是新鮮貨,挽回不少分數
西班牙海鮮飯 $178
這道菜端上桌時令人疑惑,因為印象中的paella 都是十分巨型,但這個只有一般餐碟的大小,有點昂貴
幸好海鮮份量算多,有兩隻中型虎蝦、一粒帶子、兩隻青口、兩隻蜆、一小件三文魚柳和幾條魷魚圈,鋪滿在藏紅花飯上,十分吸引
味道方面,飯身偏軟沒嚼勁,但吸滿炒過的海鮮的汁,香氣十足。飯內還混有惹味的西班牙臘腸,因此充滿油香及令海鮮飯變得別具特色
整體而言,這道海鮮飯雖然味道不差,但未至於非吃不可的程度,價格還偏貴呢!
總括來說,這晚主菜買一送一優惠的菜式絕不敷衍了事,不會因利潤減少而降低水準,服務生的態度亦殷勤有禮,客人不會因使用優惠而被冷漠對待
十分推薦這間餐廳
2016-07-28
等候时间
5 分钟 (堂食)
2015-09-30 10522 浏览
是日星期六,午餐搵地方食,原本想去米芝蓮堆介點心,點知人流超多,相信等2個鐘都未必食到,所以搵隔離呢間西餐廳試吓一入去,樓底都好高,但座位有限,幸好早到。午餐有5款選擇,都係百零蚊,以環境黎講價錢都合理。兩位一個揀薄餅,一個揀牛扒薄餅有8吋左右,都算大,批係清一色薄批,邊位有d脆。茄汁底,配蝦同帶子,其實配料分量不多,但肉質都爽口,有鮮味牛扒揀左7成熟,炭燒味好重,仲有好靚既網紋,配埋顏色鮮豔既燒蕃茄同蘆筍,仲用熱碟上,誠意十足套餐仲跟沙律或湯,仲有甜品同飲品甜品都係一般mousse cake, 味道偏奶,淡味,無咩特色
一入去,樓底都好高,但座位有限,幸好早到。
蝦帶子薄餅
炭燒牛扒
套餐仲跟沙律或湯,仲有甜品同飲品
炭燒牛扒
2015-09-08 8081 浏览
本身已有CafeDecoGroup VIP Card,咁啱去奧海城睇戲就順道黎試下,佢地主菜買一送一。因為睇戲時食咗爆谷,所以叫嘅野唔多,今次有優惠就啱哂。首先黎嘅係白汁海鮮意大利扁麵- 個汁有好濃嘅芝士同奶油味,非常Creamy, 海鮮好豐富,全部大大粒,值得推薦。虎蝦帶子Pizza- 一見到D俾人切到咁細嘅虎蝦就知呢個Pizza搵笨,唔好食,好乾好硬,個Pizza皮同茄醬好需要改良下。芝士菠菜- 我好鍾意菠菜,因為對身體有益,加埋Parmesan同cream好好食,份量都好多。
白汁海鮮扁意大利麵
虎蝦帶子Pizza

芝士菠菜

白汁海鮮扁意大利麵
芝士菠菜
  • 海鮮意大利麵
2015-03-10 8473 浏览
見openrice有coupon主菜買一送一,我地唔執輸嚟試下先!優惠最多買四送四,我地總共order咗六道主菜加兩個洋蔥湯試試。洋蔥湯,起初以為面一層是麵包,但原來應該是芝士,湯的牛味很濃,遮蓋了洋蔥味,個人認為味道有點怪!龍蝦意粉,龍蝦肉不多是預料中事,不過意粉只是普通的蕃茄意粉,雖然算好食,但單吃意粉完全不覺自己似食價值二百幾蚊嘅菜式!Risotto,這個飯好食!夠sauce夠味,飯又夠飽滿,又有口感!牛排,味道中規中矩,七成熟切落還有血水。三文魚,忘了相機先食!味道可以,但有點烹調過熟,而且細份得可憐!皮薄餡唔錯嘅pizza,夠香夠脆亦夠味,都好食!非常遜色的ham pizza,基本上只得片ham有味,pizza底味道淡如麵包,唯一係夠脆夠薄!整體上食物的味道都算合格,無話難食到入不到口,不過每道菜的份量十分少,論價格與份量而言,就不算值得encore之列!而且上菜速度很快,令人食完都不好意思久留,欠缺了食西餐慢慢享受的節拍!最後,因為是計最貴價錢的三道菜,所以我們八個人每人約二百有找。

牛排,味道中規中矩,七成熟切落還有血水。

皮薄餡唔錯嘅pizza,夠香夠脆亦夠味,都好食!

2015-02-27
2015-01-19 6630 浏览
之前食過山頂餐廳。。見佢開分店。。。compare 下。。weekend but無滿座appetizer .三文魚火箭菜。。火箭菜本身味烈。。吾係人人受到。。夾埋三文魚味道夾到中和到。。試過食全火箭菜沙律。。。真係好難頂西冷個wasabi好比起普通wasabi spicy...但好pure 個salad 一般。。coz我吾中意紫色果隻菜。。苦的西冷。。7成熟。。好多肉汁。。不錯。。如再林d更好水牛芝士pizza水牛芝士本身好濃。但塊香草更濃如果可以整碎吾好成塊上更好原本餐飯好地地。。食完之後。。waiter 遞上menu 問加吾加單本身諗住叫cocktail..隔左震waiter 再急急腳收哂餐具我望一望錶。。只坐左一個鐘吾夠算啦。。最後決定轉場食甜品。。如果我入左茶餐廳。。ok無問題。。呢間都算係中價餐廳。。甘樣趕客?我寫左幾十篇食評。。第一次比喊面
之前食過山頂餐廳。。
見佢開分店。。。compare 下。。
weekend but無滿座
appetizer .
三文魚火箭菜。。
火箭菜本身味烈。。吾係人人受到。。
夾埋三文魚味道夾到中和到。。
試過食全火箭菜沙律。。。真係好難頂
西冷
個salad 一般。。coz我吾中意紫色果隻菜。。苦的
西冷。。7成熟。。
好多肉汁。。不錯。。如再林d更好
水牛芝士pizza
水牛芝士本身好濃。但塊香草更濃
如果可以整碎吾好成塊上更好

原本餐飯好地地。。
食完之後。。waiter 遞上menu 問加吾加單
本身諗住叫cocktail..
隔左震waiter 再急急腳收哂餐具
我望一望錶。。只坐左一個鐘吾夠

算啦。。最後決定轉場食甜品。。
如果我入左茶餐廳。。ok無問題。。
呢間都算係中價餐廳。。甘樣趕客?

我寫左幾十篇食評。。第一次比喊面
2015-01-17 5408 浏览
再一次假日敍餐,羊扒烤得剛好肉質厚,香味濃。招牌house沙拉做得很好新鮮爽脆,用料食材全都精選過的一樣。雞胸沙拉同樣出色,雞肉慢火輕輕烤過有點煙熏香。海鮮併盤十分出眾十分新鮮有點海水淡淡的海鹽味, 豬助骨是必點之選肉質鬆軟入味。
再一次假日敍餐,羊扒烤得剛好肉質厚,香味濃。
雞胸沙拉同樣出色,雞肉慢火輕輕烤過有點煙熏香。
話咁快又一年喇, 2015年1月又到我男友生日~~ 原本諗住隨便去間食就好啦 到最後都係講一套, 做一套 到臨近佢正日前兩日就不停搵下OPENRICE同佢邊到慶祝好 據我所知呢間位於奧海城<山頂餐廳酒吧>新開, 就呢間啦.. <法式洋蔥湯$68 > 用芝士包著熱騰騰洋蔥湯, 芝士焗過后呈金黃色 湯色很深, 味道濃 & 香 & 甜 ~ 湯頭應該係牛肉湯材料很簡單有麵包&洋蔥~哇~~~~ 芝士拉出很長很長的絲 XD 芝味不錯~ 呢到上菜速度值得一讚, 店員會留意第一道差唔多享用完先會上第二道菜 <巴馬火腿多士> 一客四件, 賣相90分, 味道70分, 巴馬火腿不夠香, 放入口只嘗到蕃茄同水牛芝士, 巴馬火腿變得很失色~ <芝士煙肉蘑菇忌廉汁長通粉 $138> 忌廉汁看似稀薄, 食起黎岩岩好長通粉掛汁, 味道可算濃而不膩~<炭燒安格斯西冷牛扒 (9安士) $238>牛扒6成熟呀, 唔該~~~ 肉質不算非常多, 但肉質味濃同香~ 最鍾意旁邊已伴有黃芥辣, 配牛扒一流~ 對我黎講, 餐具同樣要講究, 一把
到最後都係講一套, 做一套
到臨近佢正日前兩日就不停搵下OPENRICE同佢邊到慶祝好

據我所知呢間位於奧海城<山頂餐廳酒吧>新開, 就呢間啦..
法式洋蔥湯
湯色很深, 味道濃 & 香 & 甜 ~ 湯頭應該係牛肉湯
材料很簡單有麵包&洋蔥~
法式洋蔥湯
哇~~~~ 芝士拉出很長很長的絲 XD 芝味不錯~

巴馬火腿多士
<芝士煙肉蘑菇忌廉汁長通粉 $138>
芝士煙肉蘑菇忌廉汁長通粉
<炭燒安格斯西冷牛扒 (9安士) $238>

炭燒安格斯西冷牛扒 (9安士)
西冷牛扒7成熟
對我黎講, 餐具同樣要講究, 一把好既刀輕輕力就可以將牛扒輕以切開~
<焗香蕉卷配朱古力榛子醬及Vanilla Ice Cream $65>
成日食心太軟呀, 芝士蛋糕呀, 今次食D特別D, 外層"咽un"加埋焗熱左的香蕉, 有D朱古力榛子醬點綴, 雪糕質素高, SO MATCH~ (我的心水推介!)

焗香蕉卷配朱古力榛子醬及Vanilla Ice Cream
食物質素達中上, 服務又唔錯, 值得一試~
题外话/补充资料: <<<OPENRICE有COUPON~ 如果星期一至三食仲抵~>>> 有效日期:2014年12月30日至2015年1月31日 主菜買一送一優惠 凡惠顧主餐牌單點主菜(包括意粉、意大利飯、薄餅、扒類、烤肉及魚類)一客,即可額外獲贈主菜一客。 我星期四食用唔到, 唔係可以抵D XD
2015-01-08
庆祝纪念
生日
2014-12-19 4667 浏览
聖誕節真是歡樂的節日,大家一起開心吃喝玩樂,生活好不快活!上週六就是甜魔家的shopping日,在尖沙咀買到餓了,又是時間開餐;夜晚我們去了奧海城吃飯,舊時 Wildfire 已經沒了,改成同樣是 Cafe Deco 集團的 山頂餐廳酒吧,而裝修格局就相約。天氣滿冷的,點了一份廚師推介的 法式洋蔥湯 Grantinated Onion Soup ($68) 當頭盤;這湯有著超厚一層芝士,份量又大,兩個人分享剛好,一個人獨享完應該都飽了。整個湯的賣相及成分與同集團的 Pickled Pelican 很似,不過那芝士少了赤柱店的酒香動人,只有那邊七分風味。其實沒有比較的話,以坊間水準來講它都很不錯了。囝囝這晚沒帶飯出來,所以點了這份 芝士煙肉蘑菇忌廉汁長通粉 Penne Carbonara ($138),讓他可以多吃。長通粉的口感不錯,做到 al dente 的效果,更重要是忌廉蛋汁很香濃,濃到可以掛臉。一般吃意粉會講掛汁能力,掛臉是指甚麼?由為食囝囝來做示範,大家就會明白了;為食豬臉的污跡,正正說明了那醬汁的確很夠香濃稠身啊~ 一家人包括妹妹都愛吃!另一主菜是 炭燒安格斯西冷牛扒 (9安
聖誕節真是歡樂的節日,大家一起開心吃喝玩樂,生活好不快活!
Penne Carbonara
另一主菜是 炭燒安格斯西冷牛扒 (9安士) Char-grilled Black Angus Sirloin (9oz) ($238),成品拌以烤薯粒及田園沙律上檯,十分豐富;而且成品肉質香嫩,肉味不俗,吃得挺滿意。
炭燒安格斯西冷牛扒
來到甜品不要想了,就點下最豐富的 甜品併盤 Dessert Platter ($178) 吧!內容包括 香脆焗蛋白配雜莓、芝士蛋糕、朱古力心太軟配朱古力雪糕,份量十足,令人超開心~
而且由於份量太豐富,侍應叔叔誤會我們在慶祝生日,後來加上一根蠟燭... 情急之下就充當是妹妹的生日了,當然最興奮就是小兄妹了!
好,拍照/片後又是時間逐一品味:首先是 芝士蛋糕 Cheesecake (散點價 $65),成品不算頂滑,不過芝味與餅底都不俗,拌以黑車厘子及雲尼拿雪糕上檯,雪糕而且是最香滑迷人的 movenpick,面層插一小件脆餅,自然吸引好吃~
芝士蛋糕
中間份量最巨的是 香脆焗蛋白配雜莓 Pavlova with Mixed Berries (散點價 $65),成品的質感很清脆可人,就是味道有點甜,不過廚師巧妙地襯以熱情果汁,以及大量的士多啤梨,平衡做得不錯,很大的一個都輕易給消滅清光。
Pavlova with Mixed Berries
最後是 朱古力心太軟配朱古力雪糕 Death by Chocolate (散點價 $68),成品沒有很大的一個,香濃與流心度都與同集團的 Boathouse 有段距離,未去到 death by chocolate 的邪惡程度。另外,拌上的雖然是甜魔媽媽最愛的 Movenpick Swiss Chocolate 雪糕,但與心太軟並非佳偶,我都是將朱古力雪糕淨吃掉,然後搶芝士蛋糕的雲尼拿雪糕來配吃!
Death by Chocolate
雖然不是盡善盡美,不過這甜品併盤一來份量十足(吃到大食囝囝也說「我好飽喇!!」,笑壞了爸爸);二來定價比散點便宜,都適合甜魔們選點呢!
這頓有 AE白金卡的半價優惠,折後埋單只需 $373.2,超抵!不過聽說明年的優惠內容會有更改,所以甜魔家緊接翌晚又去享用折扣... 明天再講~
2014-12-14
用餐优惠
信用卡優惠
Penne Carbonara
炭燒安格斯西冷牛扒
Death by Chocolate
  • 甜品併盤
2014-12-05 4085 浏览
Happy Dining here. All dishes was good and specifically the BBQ Pork Ribs, it taste really nice and the meat was soft texture and this is one of the best ribs i ever had. It was not like those ribs which was hard and salty. it was boiled before roast, taste good and juicy. Will be back for the Ribs again! Onion soup was nice, cook in traditional receipt and cover with Swiss cheeseGrantinated Onion Soup Topped with Croutons and Swiss Cheese $68 Lobster Lingulne with Basil, Fresh and Semi-dried To

Lobster Lingulne with Basil, Fresh and Semi-dried Tomatoes in Light Lobster Sauce $238

Boston Lobster and Steaks $398

BBQ Pork Ribs: $238
2014-11-29 3230 浏览
不用上班的一天,來到這兒享用了一頓悠閒豐富的全日早餐。來的時候才上午十時左右,餐廳內幾乎沒有其他客人,裡面的座位可以隨意任坐,感覺挺閒適的。相比起附近的熱店 Simplylife人頭湧湧的場面,這兒可真是舒適多了。這天吃的是餐廳內多款早餐中價錢最貴的一款 ---- 特色早餐($88+10%)。這特色早餐包括兩大塊火腿、一大片煙肉、一小薄片牛油多士、一大條豬肉腸、兩隻太陽蛋、一小兜炒磨菇、一小兜茄汁焗豆、半個牛茄和少許沙律菜,根本就是一個 All Day Breakfast,份量極多,吃過這早餐,午餐肯定不用吃了。量,這早餐絕對足夠的,質,可也不錯,火腿煎得微燶而香,太陽蛋黃白分明,帶點兒恰到好處的燶邊,重量級的豬肉腸肉汁豐盈,更是整份早餐的亮點。這全日早餐除了食物質量都不錯外,就連飲品的咖啡或茶也是可以任意添飲的,所以雖然這份早餐加一後要接近一百元一個,並不便宜,我還是覺得不妨一試,享受假日裡的一點悠閒呢!
$96 (早餐)
2014-10-30 3732 浏览
小友好久好久沒和爺爺嫲嫲出外吃飯,今天趁著假期就帶他出來見見兩老....隨隨便便在奧海城揀個地方落腳吃個飯。沒有太講究要吃甚麼,只求坐得舒服,讓爺孫相聚玩樂一番,已是當完成任務....山頂餐廳的旁支在這裡開了分店。單看這個品牌的話,想必在品質上應是有些保證吧....但怎知試過後,卻是讓人失望之極....失望在於不是食物,而是在整個管理及上菜速度上,實在務必有大量改善的空間...抵達時在正午之前,原來店內還正值早餐時份。老爸等不了那麼久,索性就叫一份早餐吃便算....這早餐論水準只屬一般而已 ---- 炒蛋算滑但蛋香不強;煙肉已被攤淰,結果是吃得一囗油;豬肉腸算有肉香而爽口;多士則不夠脆;蘑菇同樣入囗凍凍的,菇香自然就未能彰顯....好了,好不容易等到十二時,馬上拿來午市餐牌研究。點了兩個set,然後再為小友專道叫一份主菜,份量是夠有突了....單已下,正常情況下自然要等。但等了十來二十分鐘,頭盤沙律仍未上,心裡雖不禁嘀咕但仍忍住不動氣....最後沙律終於來了....凍火腿條加上菜沙律,是您我也可預計的味道,沒有甚麼可講的....好了,吃完後又等多二十到三十分鐘。眼見店內人又不多。雖然我

好了,吃完後又等多二十到三十分鐘。眼見店內人又不多。雖然我不是太趕時間,但也不至於這般慢吧 ?!

最後其中的一道主菜pizza端來了,然後竟然發現是送錯來了
.....跟著侍者過來說,今天的午市餐牌是攪錯了...OMG....那我剛才不就是在白等呆等嗎 ?!.....

此時小弟卒之也按捺不住要出囗了.....

侍者在猛賠過不是,說可以在A LA CARTE MENU內點自己喜歡的pizza及pasta而不需另加錢....但此刻已是氣難下
....

選了一份海鮮薄餅。餅底是熱得燙手邊位亦夠香脆。半溶芝士加上茄醬的魅力始終仍是存在的;作為toppings的蝦隻是淡而無味;帶子也是甜度不足切得極薄身的冷藏貨....

只是吃餅還是可以,但若加埋配料一起吃的話,反而就要扣大分....
嫲嫲從餐牌中點了penne carbonara。長通粉有咬勁;醬汁不會太水汪汪的但芝香不濃;煙肉粒量夠多的但未夠焦香的....
小友的主菜King salmon說是下了楓蜜黑醋汁的但吃起來卻是淡得不得了,醬很明顯落得太少;入口滿是三文的那股微腥氣。三文本身的油香亦沒預料般的濃,肉是略覺柴了些;而皮也處理得不夠脆口....
甜食只是一小件美式芝士蛋糕配上呍呢嗱雪糕。對沒有大要求而又極愛甜品的小友自然是能令他愛不釋囗,但於我來說就是卻之不恭....
儘管食物不算是特別的差 (起碼未至於全軍覆沒的),但從店的management的角度,這裡的分數是只值零雞蛋....

2014-10-01 2480 浏览
有時候有些 business lunch 是單對單,以及環境較casual,我就會選擇辦公室附近的餐廳。以前的「Wildfire」,搖身一變變了做「Peak Cafe Bar」,不過無論環境或食物選擇上我都覺得是大同小異。。。「煙鴨胸凱撒沙律」「香煎盲曹魚配菠蘿莎莎」$118, 肉的味道比較鯹「炭燒肉眼扒配賓尼汁」$128,肉眼扒生熟程道剛好,味道還好送的甜點:通常business lunch都是掛住傾計,食物的味道反而是其次,整體來說我覺得這一餐飯是換湯不換藥,設加一,但我真係唔覺得食物質素同「Wildfire」有乜大分別。
「煙鴨胸凱撒沙律」
「香煎盲曹魚配菠蘿莎莎」$118, 肉的味道比較鯹
送的甜點:

2014-08-14
2014-09-23 2206 浏览
之前食過中環個間分店 食物唔錯 又坐得幾舒服 不過今次因為就返屋企人 所以就黎左大角咀奧海城呢邊食成餐飯叫左都好多食物 有蠔有ribs有意粉risotto 海鮮拼盤 賣相全部都好靚 味道都比我預期中好蠔既鮮味好夠, 亦有少少海水味,一流  Ribs 煮得岩岩好,肉質好嫩滑,肉好juicy Risotto 普普通通 濕濕地 一般餐廳唔算大 加上個晚有幾枱大枱 所以都算比較嘈平時行開呢邊都可以試下:-)
Risotto 普普通通 濕濕地 一般
餐廳唔算大 加上個晚有幾枱大枱 所以都算比較嘈
平時行開呢邊都可以試下:-)