平时宵夜都几中意食下串烧,但多数都系要外卖又要等好耐,而呢度就系贴地价仲要有得坐得舒舒服服等食️  😍墨西哥芝士鸡肉薄饼😍 必叫,劲好食罗😋😋真系本身觉得呢度食串烧冇喇喇有呢个几特别先叫下,冇乜期望,但又出奇地好食佢个外层系烤到好脆,食落暖流地,仲有d拉丝芝士配鸡肉,真系好满足😍  😋泰式烧豚肉😋 呢个唔叫真系对唔住自己,烧到劲令仲要大大份比个饭我送唔该🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️  🤗串烧🤗 呢度分别有牛肋串,牛柳串,黑毛猪肋串同猪颈肉串,牛肉好多肉汁完全唔乾,猪肉就伴住满满既油脂香   😚猪仔脾😚 呢个有两旧,好少见有呢个叫就试下,第一次食猪肉好似食鸡脾咁食,都几特别😂 埋单食咁多野都系人均$12x,真系好高质,唔想大热天时系街食串烧呢度真心几唔错😋😋😋

😍墨西哥芝士鸡肉薄饼😍

必叫,劲好食罗😋😋

😋泰式烧豚肉😋

呢个唔叫真系对唔住自己,烧到劲令仲要大大份
比个饭我送唔该🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

🤗串烧🤗

😚猪仔脾😚

猪仔脾

2021-05-18 189 浏览
烧得够火喉,酱汁又入味最近天气真是很热 ,好想BBQ,但又不想晒太阳。所以跟c小姐昨日即兴去了旺角近油麻地的一间叫好烧式串烧专门店。地方墙上贴满各款特色小食/ 烧物,枱上又有点餐纸,都几方便。搓手液和纸巾又放在枱上,卫生又方便。埋单二人连加一服务费,248元,平均每人$124。-芝士烟肉大啡菇$38大大只大啡菇上面有厚厚的芝士,中间隔住烟肉,烟肉的香气令芝士味道有昇华,大啡菇保留里面原有的菇汁,一口咬下去,好惹味,烟肉味好出众,芝士香气扑鼻。烟肉金菇卷$19一串三件,烟肉里面包住金菇,烟肉烧到食落口不肥腻,加上特制酱汁 ,餸酒一流。泰式烧豚肉$39意想不到的份量,原来这个泰式烧豚肉份量都几多。切到一条条条状。烧到好香,猪肉味好重。肉质好嫩,咬几口就啃。当小食闲聊,又或者餸饭都好适合。好食 。多春鱼$21一客有三条,烧到好香口,连骨都食。沾酱汁又得,不沾酱汁都已经有丰富的烧烤鱼味。鱼尾微脆,鱼肉不乾不硬,保持到鱼原有的肉质,好味。日本番薯$18一客五粒,真是好甜。外皮烧到好乾身,里面有软绵绵感,而且极度甜。番薯的甜味完全散发。-牛油粟米$25一客两件,刚好和她一人一条。哈哈。牛油配粟米,
烧得够火喉,酱汁又入味

芝士烟肉大啡菇

烟肉金菇卷

多春鱼

日本番薯
牛油粟米
一客两件,刚好和她一人一条。哈哈。牛油配粟米,绝配的组合。
菜心
好嫩的菜心。不老。
串烧豆腐
一客三件 ,酱汁好好味,令整个烧豆腐好惹味,不但外脆,味浓,里面豆腐又不乾,仍有少许水份,好食。
雀柠$14
加多宝$16
2021-05-17
2021-06-13 0 浏览
基本上我和老婆吃下午茶已经到了成精的地步, 今日在旺角行街行到倦透时, 竟然想到天时暑热吃串烧做下午茶, 不过又真的另有一番风味, 开拓一个食烧烤物的好地方。舖头唔算很大, 但烤物的类型选择很多。 店员仲会很有心机的在点餐纸上写上及介绍时令的菜式,但始终夜晚约了人吃饭, 而且属於试味性质, 未有太放肆, 只是点了安格斯牛肋串, 西班牙黑毛猪肋串, 盐烧白鳝, 鱿鱼须, 烧日本鸡泡鱼乾, 虎皮尖椒及黑松露杂菇墨西哥薄饼。安格斯牛肋串牛肉软腍,而且腌得入味。 牛的油脂香充斥整条串烧, 外表烧得半带焦香, 不用点任何酱汁已经非常出色。西班牙黑毛猪肋串如果你系喜欢油脂香的肉食, 这个你绝对不能错过。 一层肥一层瘦吃到除了嫩滑的肉, 就是入口即溶的油脂, 甘香非常。 配上台上的秘制辣椒酱, 带出猪肉的香甜。盐烧白鳝鳝皮已经烧得带点脆口, 配上少量海盐调味, 配合松化的白鳝肉, 可惜只争一口冰冻啤酒, 不过已经是十足的完美。鱿鱼须鱿鱼须非常新鲜, 而且烧的火候刚好, 依然非常爽口, 烧烤时涂上日式烧汁, 更突显鱿鱼的新鲜度。烧日本鸡泡鱼乾之前在其他餐厅试过非常喜欢, 这里亦做得出色, 烧得非常香脆

安格斯牛肋串

西班牙黑毛猪肋串

盐烧白鳝

鱿鱼须

烧日本鸡泡鱼乾

之前在其他餐厅试过非常喜欢, 这里亦做得出色, 烧得非常香脆亦保留一点韧劲, 点沙律酱零舍好味。

虎皮尖椒

喜欢尖椒的清爽翠绿口感, 但又有点怕烤过的尖椒经常带点苦味, 但这里在烧烤的过程中加上一点孜然粉, 将苦味完全带走不特止, 还多了一份惹味, 赞。

黑松露杂菇墨西哥薄饼

惊喜之作, 上枱见到满泻的馅料已经非常有好感, 除了毫不吝啬的松露外, 配搭香浓的杂菇, 口感丰富的芝士, 神来之笔是加上一点酸瓜碎, 令味道和口感都进一步提升。

这些美味,令我下次想再来试试更多主食, 期待!
2021-06-06
2021-06-04 26 浏览
疫情开始稳定,终於放心出返街食好西!今日呢间好烧式平时好爆场,所以趁住放假book定位去试下佢。呢度食物选择多过其他串烧店好多,除咗一定有嘅串烧肉类、蔬菜同海鲜之外,仲有意粉、小食同厨师推介嘅墨西哥薄饼同乳鸽之类。今次我同男朋友得两个人,所以主要都系拣返串烧。店家亦都超贴心,填纸落单嘅时候有得拣返辣度同埋想要嘅调味。 每次去食串烧都必叫嘅鸡泡鱼乾,烧得啱啱好唔会太乾,香味十足。 呢度嘅蒜蓉包真系一啲都唔孤寒!啲蒜蓉系铺满包面,包你啖啖都食到,仲要另加跟埋个烧蒜头,蒜蓉控系不能错过! 串烧肉类方面,我哋叫咗(左起)鸡软骨x2、牛脷、安格斯牛肋串同墨鱼丸。所有串烧调味十足,烧得香口,值得一提系牛脷同牛肋串烧得嫩口又juicy、牛味香浓!之後到重头戏海鲜!今次叫咗蒜蓉烧扇贝同蛏子皇,两款都超高质! 扇贝睇相都见到好厚肉,而且烧得恰到好处,嫩滑又鲜甜。 而蛏子超级新鲜,爽滑弹牙,都系必试之选!仲有原条烧茄子、韭菜同埋娃娃菜,我哋拣咗孜然粉,所以好惹味!原条茄子超大份! 最後食到超满足,埋单每人都系$300,高质又抵食,下次一定会再嚟!

鸡泡鱼乾
特色蒜蓉包
串烧

蒜蓉烧扇贝
扇贝睇相都见到好厚肉,而且烧得恰到好处,嫩滑又鲜甜。
蒜蓉烧蛏子皇
而蛏子超级新鲜,爽滑弹牙,都系必试之选!

韭菜

原条茄子超大份!

2021-05-20
  • 烧牛脷
  • 安格斯牛肋串
  • 蒜蓉包
2021-05-30 35 浏览
二访嘅串烧店🤤keep住高质同好服务👍🏻一黎员工已经逐一介绍有咩海鲜,直接mark价钱埋落menu等客人可以慢慢考虑👍🏻圣子皇好大只,加埋蒜蓉同粉丝非常入味,今日人唔多冇试其他海鲜,下次想试埋扇贝蔬菜入面菠萝最有惊喜,好甜🤤茄子原条上啖啖肉墨鱼吊桶连烧汁都推荐Staff介绍完先知仲有隐藏Menu,可以叫娃娃菜、秋葵同大啡菇今日拣左娃娃菜,烧完重系好juicy 全部都系叫左小辣,味道唔太明显,锺意食辣嘅可以中辣起跳🥳
二访嘅串烧店🤤keep住高质同好服务👍🏻

蔬菜入面菠萝最有惊喜,好甜🤤
茄子原条上啖啖肉
墨鱼吊桶连烧汁都推荐

Staff介绍完先知仲有隐藏Menu,
可以叫娃娃菜、秋葵同大啡菇
今日拣左娃娃菜,烧完重系好juicy

全部都系叫左小辣,味道唔太明显,锺意食辣嘅可以中辣起跳🥳
  • 烧茄子
  • 烧菠萝
大家有冇发现平时去食串烧通常都唔够饱,因为价钱都偏贵会就住就住order🥲(小编都系咁🥲) 而今日要同大家介绍既串烧店绝对唔会有呢个问题!因为佢整体价钱非常合理,而且高质素,所以随心嗌都唔会肉赤!🤤 而小编就准备左几款特别出色既食物同大家介绍~🌟 安格斯牛肋串 ($26)呢度既牛肋串cp值高,牛肉既肉质唔会嚡口,同时又冇多余既肥膏😍 食落口有阵阵牛肉既肉味,绝对唔系平时既cheapcheap牛柳☝🏻🌟 鸡软骨/鸡肾 ($18/$17)有冇人都好钟意佢地🤤 鸡软骨同鸡肾烧得好香串满成支竹签,配埋店家既蜜糖汁真系无得输😽🌟 蒜蓉烧茄子 ($34)呢度嘅茄子可以选择原条或者切片🍆 第一次食切片烧茄子,发现原来咁样会锁住茄子本身嘅味道,非常juicy🤩🌟 黑松露杂菇墨西哥夹饼 ($48)我谂睇图都见到佢既芝士有几多🧀️ 真系十分邪恶!微微黑松露配上杂菇系perfect match😽 不过夹饼会有d辣,但都属於可接受范围~🌟牛油粟米 ($25)一份粟米会原条切开一半🌽 本身冇咩特别期望🤪 但一上枱,个粟米真系烧!得!好!香!食落去系好丰富既牛油蜜糖味,而闻落仲有d焦糖爆谷味🤣店家每款串烧都可以拣

🌟 安格斯牛肋串 ($26)

🌟 鸡软骨/鸡肾 ($18/$17)

🌟 蒜蓉烧茄子 ($34)

🌟 黑松露杂菇墨西哥夹饼 ($48)

🌟牛油粟米 ($25)

店家每款串烧都可以拣味道,而小编觉得蜜糖味系最香口惹味🍯 唔钟意甜既朋友都可以拣孜然口味~

*另收加一服务费

味道:🌕🌕🌕🌕🌗
环境:🌕🌕🌕🌗🌑
价钱:🌕🌕🌕🌕🌖
系旺角行街睇嘢买嘢,攰到唔想再行,就随意系open rice 搵吓附近有乜好食,有间好烧式串烧,啱晒我🙋‍♀️可以食好多唔同嘅嘢啦😍😍好少串烧舖有咁多海鲜卖的,所以二话不说:先嚟个蕃茄清酒煮花甲,清酒味不太浓,花甲大大只,好鲜甜,仲加左好多蕃茄仔同粉丝,吸尽海鲜嘅精华👍🏻再叫蛏子皇,简单煮法:蒜蓉蒸。正正可以带出蛏子嘅鲜味!更估唔到,只蛏子$68可以咁大只😋见烧海虾$58有三只咁抵,梗系叫嚟试吓,哗!上枱已闻到好香,拆开个虾头仲见到有虾膏,加分加分🤩🤩食完有虾膏嘅虾,就梗系要试吓松叶蟹盖😋😋,这个蟹盖全是蟹膏,面上放满蟹籽,配搭香脆的法包嚟食,真系鲜,甜,甘,香,脆!一定一定一定要叫!一轮海鲜後就试吓其他,叫了个芝士烟肉大啡菇,浓味嘅芝士和烟肉配只大啡菇,你绝配😝😝坐吓倾吓,又叫了几串串烧:鸡中翼,好入味,肉质好滑,日本甜番薯,再加蜜糖嚟烧,甜上加甜。羊肉串,这个好好味,烧完又仍保留肉滑😘😘咸柠檬七喜$18更系抵到不得了👍🏻👍🏻
好少串烧舖有咁多海鲜卖的,所以二话不说:
咸柠檬七喜$18更系抵到不得了👍🏻👍🏻
  • 松叶蟹盖
2021-02-28 577 浏览
跟朋友聚聚旧,去了太子一间串烧店串烧种类算好多,另外,还有义粉类👍🏻因为实在点左太多串烧,特别推最好味😋1️⃣蒜蓉烧茄子🍆 $34可以选择原条上,或者切片,但识食当然要食原条上啦😆都算「多肉」,调味料布满成条茄子🍆肉,好均匀!无一部分系唔够味❤️最後叫左两碟2️⃣豆卜 $17一串有4件豆卜,整粒豆卜都甜甜的味道😋甜得刚刚好!而且皮有少少🤏脆,食落不热气❤️最後点了两串3️⃣烧胸鸡软骨串 $27$27有两串,估唔到原来几好味😋因为大件过鸡软骨,所以会「够喉」啲❤️最後点了一串4️⃣鸡软骨 $18讲到串烧一定要食鸡软骨!几乎好难烧得难食😆❤️最後点了两串5️⃣烧日本芝士年糕 $12粒烧得刚刚好,表皮少少软,虽然芝士不是流心,亦没有拉丝,但中心的啲芝士,食落还是软软的,不是咸芝士😋我中意。❤️最後点了一粒点餐的时候可以选择辣的味道,不辣、小辣、中辣、大辣、或可以自选其他调味料👍🏻正正常常的串烧,味道不会过份偏咸👍🏻不过串烧款式略有小贵,而且有加一,但约朋友吹水食宵夜,是不错选择!服务几好😏
跟朋友聚聚旧,去了太子一间串烧店
串烧种类算好多,另外,还有义粉类👍🏻

因为实在点左太多串烧,特别推最好味😋

1️⃣蒜蓉烧茄子🍆 $34

5️⃣烧日本芝士年糕 $12粒

❤️最後点了一粒

2021-02-27
2020-11-29 626 浏览
约咗保险朋友仔倾吓啲保单问题佢拣咗呢间BBQ原本我听到BBQ觉得好热气但系完全谂唔到食咩好咁就是但就贡咗入嚟环境来讲系有少少逼夹嘅不过枱与枱之间都有块胶板格住都几好然後佢啲食物材料都好新鲜不过比我想像中就偏贵尤其是安格斯牛,得三旧仔成二百几蚊🙈保险朋友突然请我食呢餐生日饭,仲话好抵食🙈我先知道咩叫贫富悬殊🙉🙉🙉另外觉得佢嗰个翠玉瓜好好食佢烧得程度啱啱好,辣到都啱啱好其他个墨鱼丸都唔错其实普遍都好味,可能我本身锺意啲好多香料嘅嘢另外个烧生蚝都好味,枱头嗰个酱汁简直加分仲有个蒜蓉包,加埋个焗左嘅大蒜蓉搽上包面👍🏻
约咗保险朋友仔倾吓啲保单问题
环境来讲系有少少逼夹嘅
不过枱与枱之间都有块胶板格住都几好
然後佢啲食物材料都好新鲜
不过比我想像中就偏贵
尤其是安格斯牛,得三旧仔成二百几蚊🙈
保险朋友突然请我食呢餐生日饭,仲话好抵食🙈
我先知道咩叫贫富悬殊🙉🙉🙉

另外觉得佢嗰个翠玉瓜好好食
佢烧得程度啱啱好,辣到都啱啱好
其他个墨鱼丸都唔错
其实普遍都好味,可能我本身锺意啲好多香料嘅嘢
另外个烧生蚝都好味,枱头嗰个酱汁简直加分
仲有个蒜蓉包,加埋个焗左嘅大蒜蓉搽上包面👍🏻
2020-11-28
庆祝纪念
周末晚上想去吃串烧,朋友推荐吃这间。入店前,店员问我们是有没有预订桌子的。我们没有预约的,是Walk-in的,幸好不用等就能进去了。坐下来看餐牌发现,这家店不只有串烧,更有一些主食、小吃。.餐桌上放了一大枝酒精搓手液,供人使用。餐具放桌子侧的抽柜,与很多茶餐厅一样。.点餐纸排版很清晰,串烧款式总数不算很多,但种类分类清楚,感觉应有尽有,有蔬菜类、串烧肉类、海鲜类、厨师推介、意粉类(不过意粉类里包含海鲜荷叶饭😂所以应该是主食分类才对)、小食类、饮品(啤酒 / 无酒精).首先我们确认了当日有隐藏版串烧 - 鸡皮串烧,就叫了2份辣味的。这是点餐纸上没有的,它们店的鸡皮一大片,新鲜即炸,超香口好吃!其他点的串烧,味道选择了走辣、孜然粉。点餐後很快就做好,很有效率。先来的是以下。鸡中翼够热、烧得够香,司华力肠是切片上,右边是泰国露笋(1份)。跟随着上餐的是以下:牛柳串口感不错,不会乾,不过配上我选的味道,好像没太多咸味,不够重口味。我觉得如果配辣粉会更好吃。烧蚝(烟肉款)好吃,又大又有汁,不乾身,想再试其他口味款式。黑松露菌虾多士,即炸即吃,又热又香,爱虾和松露之人必吃!原条茄子亦好吃吃光桌上食
周末晚上想去吃串烧,朋友推荐吃这间。
鸡皮串烧

跟随着上餐的是以下:

烧蚝

黑松露菌虾多士
吃光桌上食物後,店长会很客气地问还需不需要下单,如果不需要,就麻烦结帐让店外的客人进来吃。
下次再去吃串烧,我会首选这家!
鸡皮串烧
烧蚝
黑松露菌虾多士
  • 原条烧茄子
旺角 大家心目中嘅不夜天因疫情同外围因素影响感觉已经没有以往般热闹繁华*****晚上九点多到达想去嘅餐厅居然准备收炉内心感到旁徨无比之际友人一句说话:定喎,呢度系旺角!的确,仲有好多选择*****行下行下黎到“好烧式“哈!个名又改得唔错喎衰鬼望下店内 坐满九成试下冇坏啫*****两个人叫左十样野墨西哥芝士鸡肉薄饼呢样野唔系周围食到印象中Greyhound 有得食味道相若价钱贵一倍个人觉得好食鸡中翼鸡全翼烧鸡翼系串烧必点食物无论味道大小火候个人觉得系水准以上烧鸡胸软骨串(2)烧黑豚肋骨串烧菜心鸡胸软骨比较特别入口嫩滑唔鞋口只系肉较少软骨又食唔到落肚黑豚肉鲜嫩入味菜心也出乎意料地好吃有调味之余又有菜味烧茄子目测每枱必叫睇相已明解唔使多介绍忌廉白酒煮青口咁啱听到老板话青口逢星期五新西兰到港又咁啱见到隔离枱食紧咁多配菜嘅煮青口真系少见青口唔算大只但够鲜味有惊喜的一道菜烧羊架(2支)又一惊喜菜式羊肉口感鲜嫩唔韧酱汁也是自家调制平日不吃羊的友人也赞口不绝烧粟米一条粟米一开二上一上枱即夹了一支忘了影相冇咩好讲 冇野好弹*****做串烧睇落好易要突围而出食材一定要够新鲜调味料只系锦上添花呢度虽然铺仔细
旺角
到达想去嘅餐厅
居然准备收炉
内心感到旁徨无比之际
友人一句说话:
定喎,呢度系旺角!
的确,仲有好多选择

鸡全翼

烧鸡翼系串烧必点食物
无论味道大小火候
个人觉得系水准以上

烧鸡胸软骨串(2)
烧黑豚肋骨串

即使西式嘅薄饼青口亦处理得唔错

2020-10-30
烧羊架
2020-10-17 406 浏览
同老爷奶奶去食,老爷钟意食海鲜但系奶奶食素的,好意外素菜很多选择奶奶好满意,海鲜很多时令款式同埋都很新鲜,老爷话一定要再嚟食,再加埋服务很好价钱又大众化,我自己本人觉得意粉很有惊喜👏🏻👏🏻
2020-10-06 387 浏览
长假期第三日好想食串烧就去番旺角好烧式呢间已经食过好几次了CP值好高价钱唔算贵虽然海鲜系时价入座後店员主动告知海鲜价钱唔会HARD SELL感觉OK~今晚试左蛏子够新鲜呀加埋蒜容葱去烧好香好香今晚食左好多野呀虾饼啦 ~即炸的,好香口鸡软骨~ 本身锺意食,好味鸡肾 ~ 本人喜欢食内脏,呢个好啱我墨鱼丸~ 正常, 朋友点的原条茄子~ 呢个系必点的, 一定要原条唔切片先原汁原味多春鱼 ~ 正常牛肋条 ~本人本身唔好牛,都觉得呢个几好味露笋~ 本身喜好的, 除左有少少老,味道系OK司华力肠~正常豆卜~够干身, 有少少蜜糖味, 几好豆腐 ~正常本身想ENCORE鸡软骨的但太饱了完全食唔落下次再食过啦PS 入座後会有个类似食泰式生虾点的辣汁,呢个非常惹味,一定要试呀佢唔算好辣,但劲香,我地食咩都点呢个汁,赞~
长假期第三日
够新鲜呀
加埋蒜容葱去烧
好香好香

今晚食左好多野呀
虾饼啦 ~即炸的,好香口
鸡软骨~ 本身锺意食,好味
鸡肾 ~ 本人喜欢食内脏,呢个好啱我
墨鱼丸~ 正常, 朋友点的
原条茄子~ 呢个系必点的, 一定要原条唔切片先原汁原味
多春鱼 ~ 正常
牛肋条 ~本人本身唔好牛,都觉得呢个几好味
露笋~ 本身喜好的, 除左有少少老,味道系OK
司华力肠~正常
豆卜~够干身, 有少少蜜糖味, 几好
豆腐 ~正常

本身想ENCORE鸡软骨的
但太饱了
完全食唔落
下次再食过啦

佢唔算好辣,但劲香,我地食咩都点呢个汁,赞~
题外话/补充资料: 餐厅唔算好大,但都坐得舒服,职员都好HELPFUL
2020-10-03
  • 原条茄子
2020-07-07 928 浏览
很久没有吃串烧了,於是今晚跟男友来到太子这间串烧店大饱口福。收银枱有设置酒精消毒啫喱, 座位之间有板间隔,防疫措施有做足,注重卫生。餐厅不算大,但都坐得舒服。串烧的款式都很多,海鲜及肉类都有很多选择。除了串烧之外,还有意粉及饭。首先我们点了泰式烧豚肉$39 ,炭烧牛舌串$28 ,鸡软骨串$18。三串串烧表面都烧得刚刚好,烧豚肉肉质滑嫩多汁。烧牛舌肉质软淋淋,厚身。鸡软骨烧得卜卜脆,好香口。然後点了原条蒜蓉烧茄子,卖相非常可观,浓烈的蒜香味扑鼻而来,吃落非常惹味,加了辣粉更加刺激。点餐时可以预先跟店员要求辣度。再来,我们点了芝士年糕$12 ,外表烧得乾身香脆,一口咬下去,芝士一涌而出,口感丰富。烧多春鱼$21,鱼骨煎酥,加上满肚鱼籽,十分鲜味。安格斯牛肋串$26,牛肉味香浓,肉质结实多汁,有咬口,吃得好滋味最後点了一碟大虾意粉,原只大虾切开放上,卖相非常吸引,大虾味道鲜甜。意粉软硬适中,有弹性,味道酸酸甜甜,好吃

餐厅不算大,但都坐得舒服。

龙虾汁大虾意粉

龙虾汁大虾意粉
收工想食啲野,又唔想食淀粉质既情况下,决定食串烧,系朋友介绍下黎到 好烧式 。一黎到第一个感受就系服务相当好,由介绍食物到讲解食法,唔单止专业仲相当热情,令客人十分舒服,好似去左朋友屋企食饭咁。由於本人唔食得太辣,所以嗌左小辣,辣味唔会盖过食材味,调味平衡得相当好。所有串烧都烧得时间岩岩好唔会太老。佢既原条烧鱼亦相当不错,因为见当时唔少客人都有嗌,就跟住嗌左条马友,肉质相当相嫩滑,加埋每人都都有既泰色辣酱一齐食,又多左一重风味。黎到推介环节,依一个烤蒜味道唔算好浓烈,有淡淡甜味,加上香草味,有扒房质素。依个带肉既鸡软骨,烧得香脆,鸡软骨条充满咬口,食落好过引。依个烧白鳝系必食之选,鱼皮烧到极脆,一啲都唔腥,肉质依然嫩滑,我一次可以食3条呀!只要收工/宵夜想搵野食依个都系相当唔错既选择,而且位置方便易搵,系可以试完再试又再试既串烧店。

黎到推介环节,

依个带肉既鸡软骨,烧得香脆,鸡软骨条充满咬口,食落好过引。

2020-05-05