2004-02-27 3 浏览
試過佢0既回窩肉客飯, $30倒, 幾夠鑊氣, 食得過~另外仲試左酸辣粉絲個酸辣湯都幾辣, 其實味道幾好不過我食得慢左d, d粉絲吸哂d湯...所以覺得呢個麻麻~店中有個阿姐好好招呼, 笑容滿面值得一讚!
試過佢0既回窩肉客飯, $30倒, 幾夠鑊氣, 食得過~
另外仲試左酸辣粉絲
個酸辣湯都幾辣, 其實味道幾好
不過我食得慢左d, d粉絲吸哂d湯...
所以覺得呢個麻麻~
店中有個阿姐好好招呼, 笑容滿面
值得一讚!
2003-10-01 9 浏览
鎮江小排骨一定食得過啦,仲有上海粗炒、魚香茄子都唔錯,不過除左排骨之外其他都油膩左dd,anyway一定無其他人講到咁難食既......另外幾個月前做緊promote,$10就有8隻北京水餃,食味雖然普通不過都叫做抵食,唔知而家仲有無呢個promote呢?
(非会员)
2003-09-07 8 浏览
依度啲嘢真係好難食,雖然幾平,但不能入口
依度啲嘢真係好難食,雖然幾平,但不能入口
(非会员)
2003-06-28 8 浏览
呢度d擔擔麵算係唔錯,不過其他麵食就麻麻,d燻魚好乾好難食,而且碗麵好細,d湯又冇味,不過16元送杯豆漿係咁架喇......不過杯豆漿又稀又多渣.....
不過杯豆漿又稀又多渣.....
2003-04-11 10 浏览
好耐都無幫陳過,平時已經唔係貴,又好食。現在仲推出特價套餐,非常之抵食。而每個套餐無論由湯、冷盤、主菜致到麵食,每款都個多樣選擇,最好食都係我至愛的燻魚。
好耐都無幫陳過,平時已經唔係貴,又好食。
2002-09-15 7 浏览
多款好味上海麵食, 價錢合理, 下午茶時間都係$16, 又有豆漿送, 抵食! 本人最欣賞o既係小排骨, 素餃同豬扒麵, 伙計做o野快手, 帶眼鏡o既四眼嬏嬏仲會好hard sell 話俾你知邊樣o野抵食同好味添。
2002-06-26 6 浏览
好多時都去o個到食,因為真係幾好食都幾有水準,價錢又唔貴。第一樣推介係燻魚,我次次都叫是必食之選,其次是冷盤的鎮江小排骨并雪菜毛豆,而昨天首次叫了上海炒年榚亦是之選,雖然雲吞水餃雖然一般,但好多時有特價10蚊碗(星期日只售1蚊)。D伙記服務好,我覺得有時熱心過頭(尤其是戴眼鏡o個肥大嬸)。
好多時都去o個到食,
因為真係幾好食都幾有水準,價錢又唔貴。
第一樣推介係燻魚,我次次都叫是必食之選,
其次是冷盤的鎮江小排骨并雪菜毛豆,
而昨天首次叫了上海炒年榚亦是之選,
雖然雲吞水餃雖然一般,
但好多時有特價10蚊碗(星期日只售1蚊)。
2000-05-31 6 浏览
我鍾意食沙鍋雲吞, 上海粗炒, 完全唔貴, 伙記又有禮貌, 都好多人幫襯。
2000-02-18 15 浏览
最抵食係一蚊碗水餃, 真材實料! 惹咪之選有干扁四季豆, 鎮江小排骨等小菜. 加埋菜飯簡直一流, 直得一試!!