2009-11-07
因為男朋友同家人試過之後既嚴重推介,所以上星期一行10人去食!!由於都比較多人怕冇位 一心諗住去訂枱 但原來冇得book ._.好彩去到都有張大枱 咁10個人就叫左個$338既六人合家歡餐+幾個小菜啦!!合家歡餐都包好多野::: 1)招牌太爺雞 味道似豉油雞 好滑好好味(勁推介!!)2)吊燒蜜糖骨 好甜好熱辣辣 我好中意呀 但有d人就話甜得滯3)豆腐海皇羹 清清地幾好 唔係好突出4)肉鬆浸菜(唔記得咩名) d菜浸得好林 但冇咩味 okay啦5)蝦仁魷魚炒西蘭花(唔記得咩名) 幾好味 好似間間酒樓食飯都有 6)豉汁蒸倉魚 我中意食魚 好入味呀!一個set都包左6樣野 再加幾個小菜1)椒鹽茄子 勁好食!!!好似天婦羅咁 好熱辣辣岩岩炸好 good!!!2)沙拉骨 遲來的一碟 普普通通啦3)xo醬豬頸肉 好好味!!4)者者雞煲 熱辣辣啦不過味道冇咩特別 唔差5)揚洲炒飯 呢個我覺得麻麻地 炒得唔夠乾身6)星洲米 都係麻麻地 因為都唔夠乾身total 12樣野 $573埋單 有水準之餘 都夠哂抵啦 仲有部電視比我睇宮心計 =)其實門口都見佢貼左報導同埋'明星'幫襯影相..唔明點解冇
合家歡餐都包好多野:::
1)招牌太爺雞 味道似豉油雞 好滑好好味(勁推介!!)
3)豆腐海皇羹 清清地幾好 唔係好突出
6)豉汁蒸倉魚 我中意食魚 好入味呀!
一個set都包左6樣野 再加幾個小菜
2)沙拉骨 遲來的一碟 普普通通啦
3)xo醬豬頸肉 好好味!!
4)者者雞煲 熱辣辣啦不過味道冇咩特別 唔差
5)揚洲炒飯 呢個我覺得麻麻地 炒得唔夠乾身
6)星洲米 都係麻麻地 因為都唔夠乾身
total 12樣野 $573埋單 有水準之餘 都夠哂抵啦
仲有部電視比我睇宮心計 =)
其實門口都見佢貼左報導同埋'明星'幫襯影相..唔明點解冇咩好評既 ._.?