2018-11-04 944 浏览
今日同朋友尼Happy Hours 入面既气氛好好 因为系富豪酒店隔离所以个位置都好方便 好容易就搵得到 入面有飞标机 Bar台 店员都好好见我地多人帮我地搬好啲台 今日玩得好开心
琴晚放工约左班FRD去饮野,放工太攰所以唔想出去中环尖沙咀果D咁远,好彩D frd都住系沙田区, 我地就近近地去左屋企附近既BAR PACIFIC, 因为之前未黎过, 就openrice下呢间bar 既评语, 原来 呢间野有成十几廿间分店, 开得咁多分店证明佢d野食应该质素唔错, 咁果晚我地大概10点钟去到,  得2-3张台有人, 所以都几清静睇下个 menu 都有几多款小食同酒. 价钱都唔算贵.我地就叫左杯mocktail.啤酒仲点左个鸡翼薯条试下, 嗌完等左10几分钟D野饮野食就到左估唔到 D鸡翼好香脆嫩滑, 有惊喜! 食完仲想再encall薯条就正正常常啦! 都系拎黎送下酒最後埋单每人都唔洗一百, 如果平时想静静地听下歌吹下水我都会再黎呢到!
琴晚放工约左班FRD去饮野,

放工太攰所以唔想出去中环尖沙咀果D咁远,

开得咁多分店证明佢d野食应该质素唔错,
睇下个 menu 都有几多款小食同酒. 价钱都唔算贵.

我地就叫左杯mocktail.啤酒

仲点左个鸡翼薯条试下, 嗌完等左10几分钟D野饮野食就到左
薯条就正正常常啦! 都系拎黎送下酒

2017-04-23
2008-10-10 1539 浏览
话说有天晚上无野做一行四人来到呢度,都成年几两年无来了﹗仲记得之前一次来的时候环境不错,静静的无咩人播住细细声的歌,同朋友倾下计很不错﹗不过今日来到,可能周末晚上吧,全场污烟气瘴气,嘈吵得要命,正宗劈场feel,烟得令人受不了﹗180蚊一set仲要加40蚊一碟腍左既芝士片,下次唔洗预我﹗
话说有天晚上无野做一行四人来到呢度,都成年几两年无来了﹗

$50 (其他)