2025-06-11
特登搵一間有龍蝦、蟹腳又有蠔嘅自助餐🤭🤭龍蝦肉質感很好,但冇乜龍蝦味,反而個凍蝦同熱盤嘅蝦都很好味,蟹腳略瘦,但有源源不絕嘅供應,食多幾隻搭夠,啲蠔偏瘦,啱晒我唔鍾意食蠔肚嗰類人😂 沙律吧有個大盤俾我哋自己溝菜及醬,打咗個Caesar Salad,另外有幾款西式麵包keep住暖,再加芝士連埋沙律很美味很滿足唔係食咗好多熱食,冇咩comment雪糕係Movenpick同Häagen-Dazs簡直冇得彈!甜品都有一啲其他自助餐少見嘅例如燉雪梨,豆腐花,楊枝甘露等…食物refill速度快,基本上幾時行出去都有得攞,亦都唔會話好早就唔再加海鮮,呢啲相就係8:15影嘅服務好,執枱快,座位寬敞,都有好多圓枱,五至八人坐圓枱其實好坐過長枱,包三個鐘代客泊車,可能地方比較唔就腳,星期六晚都唔算多人,唔使分兩輪食buffet,可以食足三個鐘,坐得舒服又慢慢食,整體感覺很好 ☺️☺️
唔係食咗好多熱食,冇咩comment