2020-03-22 442 浏览
叫左皇家珍珠奶茶半甜,舖头个小姐细心解释正常小甜系7成,可以拣一半同3 成。我拣左半甜,加埋少冰,都唔会淡茂茂~茶味够香,饮到尾都饮到茶香,而且茶同奶味均匀,沟得好好!珍珠烟韧,唔会太甜,唔系嗰d 深黑色、硬到好胶嘅珍珠,有淡淡焦糖味,同奶茶好夹。杯奶茶好香甜😋 仲要可以选择中杯,size 对我来讲啱啱好。因为我系食完饭去饮,怕饮完会太饱,中杯就唔会。$20 一杯真系超抵饮!舖头细细但选择多,见到poster 入面d 水果茶好吸引,下次要试吓佢d 水果茶!

2020-03-22
  • 皇家珍珠奶茶
2018-08-15 1398 浏览
铺头细细,几个女仔好努力接order...我嘅至爱「霸气橙子」真心好饮唔似出边几天博切切嘅橙...重点系原本好唔锺意饮橙汁类饮料嘅我...竟然搵到呢一间小店令我重新爱上饮橙汁类嘅饮料😱果然神奇😱
外卖自取
2018-08-07 876 浏览
系附近返工 愈开愈多饮品店 试来多试去 最值得一饮再饮就系TEA ONED水果茶系真系有好多真果肉系入面 绝对唔系糖浆 超级真材实料 饮完D果肉系个底仲要倒落口咁多而且唔会话甜到漏 佢杯杯茶都有加柠檬同另一种细细粒唔知咩青色水果 我唔识系咩 总之好清新 早排兴返大陆饮喜茶...而家真系完全唔需要啦 仲平D添啊 XDD唔系D咩大集团式经营 全靠口碑 所以睇得出样样野都好用心而且好方便 可以WHATSAPP落单 食完饭落单 行到去就拎得 啱晒我地D赶头赶命既打工仔   我自己最钟意系"火龙星雨"  有火龙果 其它饮品店好少见 杯套都CUTE过人 一星期七日 日日唔同 星期六日唔使返工 集唔齐 ~0~"""个盖又好好用 饮唔晒住 又可以盖返实一阵再饮  乾净卫生
唔系D咩大集团式经营 全靠口碑 所以睇得出样样野都好用心
我自己最钟意系"火龙星雨"  有火龙果 其它饮品店好少见

个盖又好好用 饮唔晒住 又可以盖返实一阵再饮  乾净卫生

2018-08-07
5 分钟 (外卖自取)
  • 火龙星雨
  • 草莓黛玉
开张到而家都帮衬左好多次了, 最近多左好多款水果茶,特别系桃桃四季春,爆多桃. 公司近来都多左人叫外卖,接听电话既姐姐慢慢讲解同介绍, 最後就算叫唔够200蚊都帮我们送货, 超级好服务另外佢地既奶茶又系一绝. 台式奶茶来讲算系够茶味,而且香滑. 配埋珍珠更加一流,佢地既珍珠唔同出面黑色又硬个种车軑珍珠, 佢系偏软一点但又够烟韧,有淡淡焦糖味.希望佢地再出多点限定饮品(好似桃桃四季春) 咁, 等我再试多d出面冇既野!

桃桃四季春
桃桃四季春
2018-07-28 546 浏览
由初开张已经 keep 住帮衬,好钟意饮佢个「夏日火龙果」同埋「西柚沙沙」,介绍咗俾啲同事,同事每日都会一齐叫外卖,但自从有几次不愉快嘅经验之後,已经小咗好多叫依间,叫其他果几间。主要都系某位送外卖嘅姐姐每次嘅态度都好差,每次来到都讲唔好听嘅说话,次次都由得佢,但噚日又嚟料,话唔见人去拎... 而事实上无人会企系门口等人送货,未见到人已经收到铺头发短讯过来!出到去又俾说话我听... 😑... ... 想饮杯嘢啫... 唔驶下下都西口西脸话人阻住你返铺头呀?送货果位态度劲差!(系高大果位小姐态度差,其他果啲都好有礼貌)

送货果位态度劲差!

(系高大果位小姐态度差,其他果啲都好有礼貌)
夏日火龙果
外卖送餐
  • 夏日火龙果
  • 西柚沙沙
3K
2018-07-20 569 浏览
今日 (20-7-2018 Fri),女同事CY突然话想饮珍珠奶茶,我就同佢lunch时一齐出去买,佢话好多时听到啲人话呢间o既珍珠奶茶好饮,咁就试吓啦.搵到喇,我o地要好普通正常o既珍珠奶茶,size系中(只有中同大),一杯卖$20.00,因为收钱o个位问我o地使唔使减甜,我答唔使.买完飞等叫No.,但萤幕系漆黑一片,冇o野睇,等o左约4分钟都冇人叫我o地No.,CY话应该唔使等咁耐o架?於是走去睇,原来已经出o左,完全听唔到有人叫.=.=”拎到手睇,颜色唔深,而味道,唔太甜但完全冇茶味,只系淡淡o既奶味;,珍珠似系黑糖,唔够烟韧,开始变得好腍.唉!CY误信流言啦.味道系0.1分

拎到手睇,颜色唔深,
饮o左半杯o既珍珠奶茶
唉!CY误信流言啦.
味道系0.1分
2018-07-20
4 分钟 (外卖自取)
$20 (其他)
2018-05-20 365 浏览
石门开了很多餐厅就同朋友过嚟行吓,呢排天气好热,行行下俾我哋发现左呢间一壹茶。呢度太多选择啦,但系店员好耐心介绍比我哋听,最後我哋选择咗水果茶系列。全部有新鲜水果制作,啱晒我同啲姊妹,好清新好好味,下次会再嚟帮衬。
2018-04-20
外卖自取
2018-03-25 416 浏览
第一次光顾,今天试了夏日火龙果 (冻),真系好靓,但一开始无影相,补张丑ge...唔好介意🙈。茶底好味,不太甜,底下有嚿类似橙ge柑桔类水果,好fresh,上面用红肉火龙果,好靓,不过冰就多咗少少。$25,值!
2018-03-25
2 分钟 (外卖自取)
$25 (其他)