呢间bar and restaurant好特别!💡店内有好多霓虹灯装饰,好有feel!👅✨主打西式美食同cocktail,食物好有质素🤤:-1️⃣「海胆带子意大利饭🇯🇵($208)」超推荐😍‼️,带子鲜嫩,海胆鲜甜,超creamy,啖啖都充满忌廉香味😝~Sea urchin scallop risotto: very creamy, the risotto is perfectly cooked, the scallops are tender with umami taste👍🏻-2️⃣「卷心菜BB配香醋银鱼柳汁🥬($128)」呢个估佢唔到咁正‼️虽然有少少腻🤏,但卷心菜煮得香口,仲有少少脆卜卜🤤~👍🏻-3️⃣「法式焦糖苹果挞🥧🍎($68)」苹果用糖水煮到好淋,配上酥皮挞,另有一球云呢拿雪糕🍨,不过整体略甜~Trate Tatin: French-style caramelised apple tart -4️⃣「Red lips 👄($70)」(Cranberry, elderflower, egg white)呢杯mocktail不错,好清香,岩女仔饮❤️~
1️⃣「海胆带子意大利饭🇯🇵($208)」
2️⃣「卷心菜BB配香醋银鱼柳汁🥬($128)」
3️⃣「法式焦糖苹果挞🥧🍎($68)」
4️⃣「Red lips 👄($70)」
呢杯mocktail不错,好清香,岩女仔饮❤️~
2021-08-03 1936 浏览
山林道不嬲都好多好嘢食,今次就同朋友嚟到哩一间酒吧餐厅试下。餐厅环境有格调,有好多霓虹光管灯牌,都几适合同朋友嚟饮杯嘢倾下计。餐厅除左固定Menu外,仲有special餐牌,不过店员话special menu随时都会转。今次我地就叫左以下食物share👇🏻🥚烟燻海胆鱼籽蛋 $128底层系脆炸薯条,鸡蛋既蛋黄会先挖出嚟,加埋蛋黄酱、香料捞埋再酿返入去,之後喺面头加上新鲜既海胆、鱼子同三文鱼籽,海胆味道鲜甜,鸡蛋入口有淡淡既烟燻味。🐷西班牙猪腩卷配南瓜蓉 $228面层系蛋沙律,有蛋白、酸青瓜、香料同洋葱,猪腩卷经过腌制,慢煮二十四小时,所以肉质软腍易咬,出菜前会将猪腩卷两边煎香,咬落去表皮微脆,食之前涂混蛋沙律,加埋底层既南瓜蓉一齐食可以中和油腻感,味道唔错。🍹MocktailCosmo Night $70(Mango,Orange,Egg White,Soda)酸酸甜甜,带有果香,味道清新,食完猪腩卷正好可以解腻。🍹Red Lips $70(Cranberry,Elderflower,Egg White)成杯饮品靓到好似艺术品咁,底下有花瓣同埋灯泡💡上面洒有玫瑰花瓣,味道酸酸甜甜,好似浓

今次我地就叫左以下食物share👇🏻

🥚烟燻海胆鱼籽蛋 $128

🐷西班牙猪腩卷配南瓜蓉 $228

🍹Mocktail
Cosmo Night $70
(Mango,Orange,Egg White,Soda)
酸酸甜甜,带有果香,味道清新,食完猪腩卷正好可以解腻。

🍹Red Lips $70
成杯饮品靓到好似艺术品咁,底下有花瓣同埋灯泡💡上面洒有玫瑰花瓣,味道酸酸甜甜,好似浓缩果汁咁,有淡淡花香。

整体黎讲,餐厅环境型格,食物味道唔错,好啱放工之後过嚟饮番杯,可以一试。

2021-07-30 1960 浏览
▫️主食▪️油甘鱼薄切[搏大雾]🐟$158搏大雾的名字真够贴切的形容👍🏻一上枱便以腾云驾雾🌫️的效果视人•更传来阵阵的烟燻香-不得不以相机好好纪录一番📷别给别人真的「搏大雾」哦..😹薄切的油甘鱼色泽纹路分布均匀.厚实而滑嫩的👏🏾入口更是鲜甜带有海水🌊的烟燻味😻搭配橘红色粒粒分明晶莹剔透的鱼籽.令油甘鱼增添更温和的烟燻咸香.并带着一丝丝清甜的柚子味.作为开胃菜一流🙌🏿🙌🏿▪️香煎西班牙猪腩🥩$228透过慢煮的方法制作而成的西班牙猪腩入口即化😎 西班牙猪脂肪肥厚并与鲜嫩猪肉一层一层的互相呼应.吃下一点也不油腻😼并必须配搭上层的蛋黄沙律🥗让每口都让人更陶醉的一口接一口吃.滋味满载😽最後底层更配上甜蜜蜜的南瓜蓉🎃刚刚好可以中和猪肉的浓郁味道🤲🏻提前为下一道菜作好准备🤘🏻▫️餐饮▪️Base Star Martini 🍸 $98 可爱梦幻泡泡cocktail 😻精美又趣智的饮品-用上伏特加🥃菠萝汁🍍云呢拿🥛百香果🌰青柠🍋清新清爽又香甜的.菠萝味会更重一点.正正疗癒了一切心情的琐碎😈▪️Welcome Back To Base 🍹$89超梦幻的少女cocktail 😚利用蝶豆花颜色的调教.展现出蓝蓝紫紫的渐变颜

▫️主食

▪️油甘鱼薄切[搏大雾]🐟$158

▪️香煎西班牙猪腩🥩$228

▫️餐饮

▪️Base Star Martini 🍸 $98
Welcome Back To Base

▪️Welcome Back To Base 🍹$89
超梦幻的少女cocktail 😚利用蝶豆花颜色的调教.展现出蓝蓝紫紫的渐变颜色.惊艳动人的心弦💗总会让人忍不住地拍照打卡📷酸酸甜甜的柚子香配上蜜糖的甜蜜滋味.正正为生活中的苦闷带来一丝甜甜的滋味🥃
Welcome Back To Base
之前经过见到门口啲霓虹灯好吸引,今次一於过嚟试吓啦!🤭 呢间餐厅好多打卡位,入面啲霓虹灯牌都好特别,有食鬼等等👾 我哋影相都影到手软呀!😆❤️ 卷心菜BB配香醋银鱼柳汁 $88我好锺意食卷心菜bb☺️ 佢呢度加咗啲银鱼柳汁炒香,食落有啲鱼油香🐟 味道咸咸酸酸,可以当佐酒小食又可以当开胃菜!好味到食唔停!🤤 十分推介❣️❤️ 海胆带子意大利饭 $198呢个饭都无得输,好多地方啲risotto都煮得麻麻🧐 呢间软硬度适中,香浓有咬口,啲白汁好creamy,但又唔会食到好漏嘅感觉!😙 带子两边微微煎过,煎得好香之余入面仲好嫩口!👀 成碟唔止两粒带子咁少㗎,啲汁入面仲有啲带子丝,令口感更加丰富,捞埋啲鲜甜海胆,味道层次都昇华咗!😛❤️ 香煎西班牙猪腩 $228放低时职员有介绍食法,将上面嘅mayonnaise蛋白粒铺匀成块猪腩,切开时要蘸埋铺底嘅南瓜蓉一齐食,系非常邪恶嘅配搭!😈 通常越邪恶就越好味系必然定论!猪腩非常之腍,用刀切完全不费吹灰之力,猪腩肉嘅油香配搭蛋黄酱再加甜甜地嘅南瓜蓉,配搭一绝!🙌🏻❤️ Red Lip $70我哋两杯都系叫mocktail,杯嘢饮真系靓到癫🤩 底座有啲灯仔衬托,圆锥形
之前经过见到门口啲霓虹灯好吸引,今次一於过嚟试吓啦!🤭
❤️ 卷心菜BB配香醋银鱼柳汁 $88
卷心菜BB配香醋银鱼柳汁

❤️ 海胆带子意大利饭 $198

❤️ 香煎西班牙猪腩 $228
香煎西班牙猪腩
Red Lip & Refresher
❤️ Red Lip $70
我哋两杯都系叫mocktail,杯嘢饮真系靓到癫🤩 底座有啲灯仔衬托,圆锥形嘅杯有红苺、接骨木花做底,面头就铺咗打成泡嘅蛋白,成件事好梦幻!✨ 饮落有淡淡的花香,红苺饮落酸酸甜甜,好啱女仔饮🙆🏻‍♀️
❤️ Refresher $65
呢杯都啱女士饮,入面有士多啤梨、橙同柚子,佢个名冇改错,真系好refreshing!🤣

餐厅推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️✨ (4.5/5)
起初入嚟谂住叫杯饮品吹吓水,无谂到酒吧啲食物质素都可以做到咁高质😳 我哋样样餸都好满意,放工嚟呢度放松吓,饮饱食醉,真系唔错嘅选择!👏🏻

补返Menu👇🏻
2021-07-19
2021-07-16 1023 浏览
山林道出名多小店,今次行完海港城过去山林道搵食,比基地嘅门面吸引左,一大幅霓虹灯画,仲有酒饮添,感觉好chill~侍应见我哋有选择困难症,好好人推介左几款嘢食俾我哋,知道我哋要减肥唔食淀粉质,专登拣咗款菜同埋比较低脂嘅食物,我地讲左我地嘅口味,仲推介埋岩我地心水嘅cocktail添👍🏻🌟搏大雾(烟燻酱油油甘鱼)$158用一个圆形玻璃器皿盖住上菜,一打开烟雾弥漫,闻到阵阵烟燻香味🐟油甘鱼用左柚子醋,加入左柚子粒,配埋三文鱼子烟燻而成,作为前菜非常令人食指大动,油甘鱼油脂丰富,柚子醋中和返油腻感,而平时好怕食三文鱼子嘅我竟然觉得加左三文鱼子系好食左,为菜式增添左少许咸味🌟西班牙辣椒仔 $98 🫑厨师将辣椒仔煎香,再洒上少许盐同黑胡椒就上碟,蘸埋蛋黄酱食别有一番风味,感觉健康得黎又有少少邪恶,但出街食街有菜食好开心🥳🌟西班牙猪腩卷配南瓜蓉 $228🐖开头好怕会太肥腻,但厨师👨🏻‍🍳将猪腩整得又香又腍,仲巧妙地系上面铺上带点酸味嘅蛋沙律🥗,猪腩卷、蛋沙律同南瓜蓉嘅配搭出奇地夹,令人惊喜🌟Base star martini $98🍸呢杯系酒吧嘅signature饮品,侍应系我地面前用烟枪唧出一个

🌟搏大雾(烟燻酱油油甘鱼)$158

搏大雾(烟燻酱油油甘鱼)

🌟西班牙辣椒仔 $98
西班牙辣椒仔

🌟西班牙猪腩卷配南瓜蓉 $228
西班牙猪腩卷配南瓜蓉

🌟Base star martini $98
🍸呢杯系酒吧嘅signature饮品,侍应系我地面前用烟枪唧出一个bubble,非常吸睛👀由vodka, passion fruit liquer, pineapple, vanilla syrup& lime沟成,味道好fruity,容易入口,饮嘅时候带有阵阵vanilla味,岩晒女士们

🌟Thailand banzai $98
⛱整体好夏日风情,感觉去左泰国🇹🇭coconut加pandan味好出好清香,唔讲唔觉自己饮紧酒
Thailand banzai 、Base star martini

🌟大叔的爱 $148
💓用近期最hit的剧名命名,实情原来系Waffle, macaron, puff同一个raspberry雪葩🍨
🍓Raspberry酸酸味味,加落香脆waffle一齐食,感觉就似KK由向田田求爱失败到最後求婚成功嘅过程
3款甜甜的macaron同感觉似食紧雪糕嘅朱古力🍫puff难道意味着呢套剧的结局?
大叔的爱

今晚最後一集喇😭好唔舍得套剧完结,私心好想田田同返呀牧一齐(虽然KK都好好)

讲返间餐厅🍴
👍🏻每次上完菜都会细心讲解煮法同食法
👍🏻食物质素高,cocktails好适合女仔饮👧🏻
👍🏻好多霓虹灯牌,打卡一流
2021-07-14
搏大雾(烟燻酱油油甘鱼)
西班牙辣椒仔
西班牙猪腩卷配南瓜蓉
大叔的爱
🌟9月生日月🎉当然要搵间餐厅好好庆祝Chill下啦😎💫最近留意到山林道有间用霓虹灯💡做装饰嘅酒吧餐厅🍸🍴咁吸精👀当然要试试啦🤤Book左星期五 Happy Friday🥳去到餐厅通知要8:15先可以入座,不过唔紧要先同餐厅门口一大幅霓虹灯画影下相先📸📸门口用飞船同星球做主👽🛸仔细睇会见到个星球系汉堡包🍔影完相📸岩岩好8:15可以入座🍴餐厅唔算太大所以想试嘅朋友仔就一定要book枱🍽食物种类唔算多,但系全部都可以送酒🍸👍🏻热辣辣🔥梗系先饮杯啤酒先啦🍻🤩🤩🤩再配埋黑松露薯条🍟简直系绝配👍🏻👍🏻👍🏻Menu上面写住嫲嫲肉丸🍗唔知系厨师嘅嫲嫲定老板嘅嫲嫲研发嘅呢😂😂😂肉丸一定唔系IxEx嘅货仔😎咬落去唔硬又唔易散🤤配埋表面嘅芝士🧀正正子👍🏻自选Pizza🍕可以拣3样食材今次就拣左烟燻猪脸肉🐖北京烤鸭肉🦆水牛芝士🧀哈哈😆今次真系走fusion 路线🍽Pizza 🍕 饼底焗到卜卜脆👍🏻👍🏻分量仲一d都唔少😆成餐饭都好满足🤤🤤🤤
🌟9月生日月🎉当然要搵间餐厅好好庆祝Chill下啦😎

📸门口用飞船同星球做主👽🛸仔细睇会见到个星球系汉堡包🍔

影完相📸岩岩好8:15可以入座🍴
餐厅唔算太大所以想试嘅朋友仔就一定要book枱🍽

食物种类唔算多,但系全部都可以送酒🍸👍🏻

热辣辣🔥梗系先饮杯啤酒先啦🍻🤩🤩🤩

成餐饭都好满足🤤🤤🤤

2021-09-10
庆祝纪念
2021-09-06 5 浏览
霓虹灯主题打卡基地门口一排型爆霓虹灯招牌吸咗我入去打打卡📸入面玩味十足,吹水好地方,主打Fusion✨Base Star Martini $98先嚟杯Cocktail 味道就普普通通,用𝗩odka, 菠萝汁🍍、热情果酒🍸烟燻气泡做点缀够哂型,提提大家. 影相要快手,个波波好快爆😂搏大雾系烟燻酱油油甘鱼$158系我觉得成枱最好食嘅东西,上枱时会雾出烟燻效果,加上鱼子及柚子汁味,清新开胃💯安格斯汉堡$150好厚身,要分开嚟食,真系不能够大啖咬到😂汉堡多肉汁,想饱肚系唔错选择👍🏻𝗥ed Lip $70有红莓同接木花,莓味重. 酸酸的好开胃,个底有LED灯围住,女仔应该好锺意❤️虾多士$158无谂过唔系咁🤣明明系食蒜蓉虾多士,多士上边乾争争冇蒜蓉型冇牛油,以为自己叫错野,多士薄薄的好硬,但个虾就可以接受,因为系冰鲜虾,口感一般,个汁有龙虾味加分😌自选Pizza $150满满水牛芝士,超正👍🏻👍🏻👍🏻 只系个边太硬似饼乾整体上食物系可以嘅但系饮品就一般喇只系外型比较靓Coockail嚟讲味道系非常一般
霓虹灯主题打卡基地
门口一排型爆霓虹灯招牌吸咗我入去打打卡📸
入面玩味十足,吹水好地方,主打Fusion✨

Base Star Martini $98

搏大雾系烟燻酱油油甘鱼$158

安格斯汉堡$150
好厚身,要分开嚟食,真系不能够大啖咬到😂
汉堡多肉汁,想饱肚系唔错选择👍🏻

𝗥ed Lip $70

虾多士$158

自选Pizza $150
满满水牛芝士,超正👍🏻👍🏻👍🏻 只系个边太硬似饼乾

整体上食物系可以嘅
但系饮品就一般喇
只系外型比较靓
Coockail嚟讲味道系非常一般
  • Base Star Martini
2021-08-23 15 浏览
🍽 西班牙鱿鱼仔带子墨鱼汁意粉(4.5/5) 💰188墨汁意粉非常弹牙爽口🐙鱿鱼肥厚容易咬开,而带子两面都煎得金黄色几嫩滑☺️酱汁带上海鲜嘅鲜味,咸咸地绝对一试爱上😍🍽黑松露宝云酥羊架(4.2/5) 💰238生熟程度啱啱好,切得好方便💁🏻‍♀️本身调味足够,羊肉骚味偏淡,就算唔爱食羊嘅人都应该会接受到😂切开冇明显既血水,薄荷酱清新解腻😆🍽 Another Kung Fu Cha (4.2/5) 💰98超有趣‼️系中式茶杯黎😱以whiskey 做base🤩带点Earl grey茶香成个feel又似饮酒又似饮茶🍽 Base Star Martini (4.2/5) 💰98上面有个大泡泡超级吸睛梦幻,😍以vodka 做base,加上菠萝汁云呢拿青柠等等🤤酸酸甜甜非常清爽霓虹灯设计非常吸引,店员态度亦非常友善😍绝对适合闲聊同打卡,同朋友去饮两杯都几正下🤫
🍽 西班牙鱿鱼仔带子墨鱼汁意粉(4.5/5) 💰188
墨汁意粉非常弹牙爽口🐙
鱿鱼肥厚容易咬开,而带子两面都煎得金黄色几嫩滑☺️
酱汁带上海鲜嘅鲜味,咸咸地绝对一试爱上😍
🍽黑松露宝云酥羊架(4.2/5) 💰238
生熟程度啱啱好,切得好方便💁🏻‍♀️
切开冇明显既血水,薄荷酱清新解腻😆
超有趣‼️系中式茶杯黎😱
以whiskey 做base🤩带点Earl grey茶香
成个feel又似饮酒又似饮茶
酸酸甜甜非常清爽

霓虹灯设计非常吸引,店员态度亦非常友善😍
绝对适合闲聊同打卡,同朋友去饮两杯都几正下🤫
2021-08-22
2021-08-23 33 浏览
环境水吧以开放式食客可以观看到 bartender 即场调酒灯光以霓虹灯配搭感觉柔和霓虹灯主题是怀旧机舖游戏为主枱椅以高桌椅子为主流心芝士风乾火腿蕃茄沙律黑醋阵阵朴鼻,先是一阵甜甜的后带点酸(开胃)芝士味浓郁,连平时比较少吃芝士的朋友都赞焗西班牙八爪鱼配焦糖蒜泥伴碟的沙律黑醋味道难以忘记八爪鱼的酱汁失色了没有焦糖的甜味,蒜泥的臭味也没有一点,酱的口感像是芥末酱没有辣味慢煮西班牙🐷肩最後一道菜有点少惊喜小红萝卜味道沾满了🐷的味道🐷肩煮得刚刚好,近乎入口即溶,不太油腻再加上旁边的沙律菜完全不觉得有油腻感觉原本想叫cocktail (一般cocktail都比较甜)询问服务生 cocktail 甜度可否减少服务员说成份是指定无法改变无办法下 Order 了3杯无酒精的饮品 Ginger ale Lemonade Crazy juice
环境水吧以开放式
食客可以观看到 bartender 即场调酒
灯光以霓虹灯配搭感觉柔和
霓虹灯主题是怀旧机舖游戏为主
枱椅以高桌椅子为主

流心芝士风乾火腿蕃茄沙律
黑醋阵阵朴鼻,先是一阵甜甜的后带点酸(开胃)
芝士味浓郁,连平时比较少吃芝士的朋友都赞

焗西班牙八爪鱼配焦糖蒜泥
伴碟的沙律黑醋味道难以忘记

慢煮西班牙🐷肩
最後一道菜有点少惊喜
小红萝卜味道沾满了🐷的味道
🐷肩煮得刚刚好,近乎入口即溶,不太油腻
再加上旁边的沙律菜完全不觉得有油腻感觉

原本想叫cocktail (一般cocktail都比较甜)
询问服务生 cocktail 甜度可否减少
服务员说成份是指定无法改变
无办法下 Order 了3杯无酒精的饮品
Ginger ale
Lemonade
Crazy juice

2021-08-23
尖沙咀向来多美食,呢两年亦都陆陆续续有好多新餐厅,经常留意住社交平台睇吓有咩新餐厅去打下卡,近来就发现呢一间用游戏做主题嘅酒吧餐厅,入面劲多打卡位。环境打机主题配合Led霓虹灯,餐厅四四方方但系都好多打卡位。餐牌哈哈虾虾 $158 蒜蓉虾多士,唔好以为系普通虾肉酿上多士,系真系原只虾另配多士。虾嘅份量多,有5,6只,蒜香惹味,配虾多士够哂夹。黑松露宝云酥羊架 $238 我同另一半都锺意食羊,宝云酥羊架劲吸引,面上舖上面包糠再焗,面脆肉里肉质嫩口,唔会太重羶味,预设偏生,如食唔到太生记得先同店员讲声。Base Bar Martini $98既然系同餐厅同名,一定系signature,果然有搞作,会系面头喷个泡泡。由Vodka, Passion Fruit Liqueur, Pineapple, Vanlina Syrup, Lime组成,Vodka味都几重。Crazy Juice $65 Mocktail之选,Pineapple, Orange, Yuzu, Soda,女士们好啱饮,甜甜哋好易入口,几清新。

打机主题配合Led霓虹灯,餐厅四四方方但系都好多打卡位。

餐牌

Crazy Juice

Base Bar Martini
Crazy Juice
2021-08-21 40 浏览
经开尖沙咀俾呢幅黑色墙身吸引住眼球🤩,整幅墙身挂上霓虹灯,图案都以太空星球有关🪐,望真啲原来喺一间酒吧🍸,缤纷嘅颜色入夜真喺好抢眼🌈!⤑整间店装修都挂上幻彩霓虹灯非常容易搵到打卡位📸,半昏暗嘅现场环境加上投射住外国Mv,成件事气氛都真喺几正😌~星期一至日15:00至20:00仲做紧Happy Hour有部份饮品买一送一,收工後同朋友吹两嘴喺个几好地方🪅!⤑食物方面以西式为主,牛扒、意粉、Pizza或Burger之类🍔,同会有当日嘅厨师精选👨🏻‍🍳!酒精类当然唔缺少,餐牌上都有几十款以上选择🍹!⤑▪️哈哈虾虾 $ 158上枱已经散发劲香嘅味道,原来喺蒜蓉虾多士😍!不过呢到就特别啲面包同鲜虾会分开上,虾煎得十分乾身加上蒜蓉更添惹味,酱汁应该用上大量虾同洋葱熬制,味道超级香浓入味,推荐呀💕!⤑▪️慢煮西班牙猪肩 $ 228猪肩用上慢煮方式所以肉质都几鲜嫩,切开仲喺粉嫩色泽估唔到酒吧式嘅餐厅都咁有水准🐷伴上沙律菜同幼滑薯泥都几creamy ✨⤑▪️Refresher $ 65叫咗两杯cocktail,呢杯以士多啤梨为主🍓 另外加入橙汁同柚子混合,饮落甜甜酸酸几开胃🍹⤑▪️Crazy Juice $ 6

▪️哈哈虾虾 $ 158

上枱已经散发劲香嘅味道,原来喺蒜蓉虾多士😍!

▪️慢煮西班牙猪肩 $ 228

▪️Refresher $ 65

▪️Crazy Juice $ 65
呢杯就以菠萝为主🍍同时加入橙汁同柚子,不过呢杯就加埋有汽梳打,饮落几清爽解渴~
2021-08-17 47 浏览
好耐冇同旧同事吹水,趁着Monday Blue就约出嚟放松一下啦~ 山林道出名多bar,今次就嚟到好trendy嘅基地聚聚。我地抓紧8pm前happy hour 买一送一嘅时光order左sauvignon blanc $108 同 pinot noir $108,食物就叫左炸鸭酥皮纸卷、龙虾扁意粉同安格斯牛肉眼扒。第一次试炸鸭酥皮纸卷感觉好新奇,薄薄嘅酥皮包裹住鸭肉丁和酱汁,脆得嚟又不会乾,伴碟似炸面嘅炸物脆卜卜好适合做佐酒小吃,呢款小吃非常特别同有惊喜!龙虾扁意粉不过不失,冰鲜龙虾肉质尚算唔错,唯扁意粉偏软身同sauce偏咸。安格斯牛肉眼扒嘅扒就麻麻地,冇咩牛味而且肉有d霉,而且唔少portion系唔食得嘅肥膏,$258 overpriced 左。不过醉翁之意不在酒,主食一般般但位置都算就脚同happy hour都几抵,试下都OK~

炸鸭酥皮纸卷

龙虾扁意粉