2021-10-11
放題雞煲邊爐一次過滿足你三個願望,極豐富和飽足!兩個女仔最後食起雪糕放題🤣筲箕灣形薈新開餐廳,環境好大我倆坐得舒服,台夠大可以擺放食物。人均:$358.5.選了$288黑毛和牛set先食宮廷香辣走地荔枝雞煲,有前菜海蜇和中華沙律,其後加$38任食刺身,推介!刺身新鮮,帶子、甜蝦、三文魚again & again!之後出去拎醬料,選湯底:花膠黑胡椒豬肚湯,有大大舊豬肚、皮蛋芫荽湯,有馬蹄,勁多芫荽,烚下烚吓好快兩個鐘。.火鍋落過單的如下:海鮮拼盤美國S R S黑毛和牛安格斯肩胛肥牛西班牙黑豚肉黑松露蝦丸蟹子墨魚丸芝心牛肉丸梅菜豬肉丸黑椒牛筋丸香菇貢丸魚皮餃鮮蝦雲吞鮮蝦水餃蜜椒一口雞翼午餐肉菇類蟹柳豐盛菜籃兩款啤酒任飲,飲左罐醇滑嘉士伯最後我們每人食了兩條雪條加一杯movenpick好滿足!.總結最驚喜有大腳板、mega,香印雪條,同類型餐廳比較少見,另外有醇滑嘉士伯和獅威啤酒任飲,哩兩樣喜歡的真的可以食到飲到回本!當然任叫和牛肥牛也是必須😂
人均:$358.5
午餐肉
菇類
蟹柳
豐盛菜籃
兩款啤酒任飲,飲左罐醇滑嘉士伯
最後我們每人食了兩條雪條加一杯movenpick
好滿足!