4天前
今次我過左黎深水埗呢邊做野,呢邊都係茶記類偏多,我地想坐得舒服d就去左間日式拉麵店食lunch啦😁餐廳除左有拉麵食,仲有壽司,丼飯,串燒等等選擇,坐位比同區餐廳舒服同乾淨🇯🇵原味豚骨拉麵套餐($93)辛辣豚骨拉麵套餐($98)拉麵套餐包括有2件日式煎餃子同埋罐裝飲品,拉麵既豬骨湯濃厚好味,叉燒都唔會太肥,燒得幾好,辛辣味其實同原味係同一系列,係個湯加左辣,個人覺得原味比較同拉麵夾,日式煎餃餡料屬正常水平,煎得幾香🍜🥟追加壽司(+$28)套餐加配價$28有4件指定壽司,壽司A就有三文魚,油甘魚,赤蝦,北寄貝,壽司B就有鰻魚,蟹籽,熟蝦,玉子,整體質素好過迴轉壽司,接近居酒屋既出品,$28都值得加,我就鐘意壽司A,款式比較岩我🍣呢間拉麵店個set都ok,有餃子同飲品送,拉麵湯亦做得幾好,最好就係佢有埋其他日式野食,唔只係有得食拉麵,鐘意食日本野既黎呢度食實有野岩😉
原味豚骨拉麵套餐($93)
辛辣豚骨拉麵套餐($98)
追加壽司(+$28)