2014-07-19
今日喺呢頭附加開會~放飯的時候心中已經諗住想食日式拉麵~所以就搵下附近有冇同類的地方~真係好幸運可以搵到呢間拉麵店~心中覺得連鎖店的出品唔好要求咁高~但求可以滿足今日的願望~!!坐到去服務員就比d餐牌我睇~左望右望當然係要食佢地的招牌主打啦~!日式叉燒豚王拉麵 - 話晒都係招牌~相信出品唔會太差LA,豬骨湯唔算真係好濃味~唔會沾咀的感覺,日式叉燒比想像中厚切,唔會太薄一夾就散,且肉質相當入味~至少唔會得個咸字~!加埋9成熟的溏心蛋同其他小配菜~整體覺得都唔錯~!!蟹子沙律 - 一D誠意都冇的小食出品~唔單止唔凍~而且青瓜絲淋到出晒水~可以相信係放左室溫好耐~而且加埋D沙律漿感覺真係太差了~總括黎講..對快食的餐廳黎講,我應先放下自己的要求及幻想..真心希望佢地他日可以有所進步, 最後餐飲我照舊點左杯熱檸水成今餐的句號店舖本身冇洗手間設備~要解手的話就要去商場的洗手間...要行好遠啊~~陰公~~