2024-06-05 20 浏览
今晚和朋友在大角咀吃晚飯,上網發現這家吉勝吉列串揚專門店好像不錯,於是來試試水準。餐廳裝飾有特色,十分有日本居酒屋的風味,留意餐廳面積不大,記得要先訂座。餐牌選擇頗豐富,刺身、串揚、主食應有盡有,還有大量時令食材,配撘不同的煮法,亦有不同的酒精類飲品供應。Suntory啤酒 $48 / 燒灼梳打 $42來居酒屋必需小酎一杯,點了啤酒及燒酎梳打,味道清澈,口感清爽滑順,加上梳打的氣泡感,非常適合下班輕鬆一下。蟹子沙律 $42先點一客經典的蟹子沙律,新鮮青瓜絲及蟹柳,配以的正宗的日本BB沙律醬,還有大量蟹子增加口味口感的變化,輕怡開胃。極上時令刺身拼盤7品 $368當晚的刺身拼盤,料精而鮮,當中包括時令的網池魚、岩手蠔、中拖、油甘魚、三文魚、帶子及牡丹蝦。每種刺身都鮮甜可口,令人回味,其中以網池魚最令人回味,入口味道清甜,肉質軟滑,脂厚油香,鮮味甘甜,回味悠長。隨機雜錦串揚拼盤 $85然後點了店家的招牌串揚,有芥末牛柳、豚肉蘆筍卷、免治雞肉、冬菇、蓮藕及青椒仔,炸串外層香脆可口,加上特製的串揚醬汁同吃,味道微甜微酸,令人吃完一口又一口。吉列日本黑豚 $98吉列黑豚豬扒外層香酥脆口而內裡嫩滑

Suntory啤酒
燒灼梳打
Suntory啤酒 $48 / 燒灼梳打 $42

蟹子沙律 $42
極上時令刺身拼盤7品 $368

隨機雜錦串揚拼盤 $85
吉列日本黑豚 $98
吉列黑豚豬扒外層香酥脆口而內裡嫩滑,脂爽肉軟,肉汁豐盈,甘腴可口,入口肉味濃郁,肉質軟腍,店家講究的奉上自磨芝麻,加入豬扒醬同吃,十分滿足。

壽喜牛肉鍋定食 $140
最後點了一客壽喜牛肉鍋作為主食,牛肉鍋湯底味道清甜可喜,牛肉份量十足,一次滿足吃肉的慾望,加上大量新鮮蔬菜,最後以一個稻庭烏冬作為結尾,大滿足。
2024-06-05
Suntory啤酒
燒灼梳打
2024-05-05 63 浏览
大角咀有很多美味小店🥰,其中一間“吉勝吉列串揚專門店”有炸串食,Duck哥🦆食過質素非常好🤗,價錢又親民🤭,今次一於試下店舖其他嘢先。店舖面積不是很大,但裝修帶有日本🇯🇵風情,環境整齊簡潔👍,座位空間足夠,今人感到舒服自在🥰。魚生便當 $108便當除咗配了前菜🥗、麵豉湯🍵外,仲有胡麻醬菠菜、煎鯖魚🐟、2️⃣款天婦羅🍤(魚和蝦)和3️⃣件刺身(三文魚、油甘魚和北寄貝)。主角嘅丼飯食材豐富有三文魚、油甘魚、蛋、三文魚籽及青瓜,魚生新鮮味美☺️,蛋帶甜,青瓜爽脆,配上微酸的壽司飯一齊食,醒胃又好食😋。火炙黑豚肉叉燒拉麵 $78配前菜和麵豉湯,Duck哥🦆另外加配了壽司3️⃣件。豚肉叉燒🐖有肉香味,炙燒🔥過嘅逼出了油分令到更加好食,豬骨湯底味濃,烏冬滑溜煙韌,掛上湯底一齊食,非常好食😋。鐵板燒牛舌 $78人氣No.1👍,店員會先放個小型石爐,上面放了鐵板⬛,當入面的牛油🧈熱溶後,就可以放上牛舌👅,按自己喜好嘅熟成度來烹調。牛舌👅口感爽彈,又可以自己燒🔥。好玩又好食😋。日本橙味氣水 $8日本提子味氣水 $8日版罐裝汽水,超市都未必做到呢個價,梗係叫返兩罐啦😂。總括而言,小店食物質素好,水準十分之高,而

魚生便當 $108

火炙黑豚肉叉燒拉麵 $78

鐵板燒牛舌 $78

日本橙味氣水 $8
日本提子味氣水 $8
日版罐裝汽水,超市都未必做到呢個價,梗係叫返兩罐啦😂。

總括而言,小店食物質素好,水準十分之高,而且價錢十分親民。店員服務勤快,態度有禮。良心小店🫶,值得大家支持支持💪💪。

2024-04-28
2024-03-08 161 浏览
本來約了King 姐食飯,怎知她說要Training,與我分隔兩地上班😢。所以下班後的飯局唯有找人陪我吃。我們去了食一間 隱世餐廳,位置大角咀大全街附近,一下班收工就走過去,食材質素高質,新鮮味美,可以媲美日本當地質素。人均消費$465。極尚時令刺身拼盤七品一大盤刺身,擺設賣相精美。三文魚、油甘魚、中拖羅、牡丹蝦、帆立貝,還有時令刺身兩款,件件都高質肥美,油香鮮甜,完全不腥,齒頰留香,好少香港地方可以食到如此高質的食材。三文魚腩壽司油甘魚壽司黑松露帆立貝壽司火炙左口魚邊壽司辣三文魚軍艦青蔥吞拿魚蓉軍艦壽司飯一小口,食材大大件的,肥嫩鮮美,飽滿、油香、有光澤。食完一件想再食的感覺。車厘茄冬菇富士蘋果日本青椒仔外皮炸漿很薄,材料新鮮多汁。炸富士蘋果都是第一次食,感覺新奇又新鮮,味道清甜爽脆,頗特別的喔。車厘茄、冬菇都很好吃,車厘茄酸酸甜甜,開胃又好味。極黑豚肉豬柳芥末牛柳串燒豚肉荔枝嫩肉惹味可口,餸酒一流。其中串燒豚肉荔枝很開胃,荔枝的清甜與豚肉的味道很夾,兩種層次的口感,創意美味佳餚。串燒雞皮串燒雞軟骨串燒雞腎雞皮的雞油香氣撲鼻,脆炸香酥口感,令人流口水。雞軟骨的軟靭咬口,同樣嘴饞。飲品

極尚時令刺身拼盤七品

串燒雞腎

飲品:
信州蘋果
原熟桃子
好飲的日本風飲料,清甜,有果味,解渴清涼。

2024-02-29
等候时间
5 分钟 (堂食)
2024-02-07 147 浏览
位於大角咀的吉勝吉列串揚專門店是我第二次幫襯!當然係舖頭入邊嘅美食令我食過返尋味啦!第一道前菜,我點咗蟹籽沙律,當沙律嚟到嘅時候幾乎俾佢嚇親!圖文不符!因為比餐牌上的圖片大好多!性價比好高💛而青瓜亦都係非常清爽新鮮!小食方面有脆炸雞軟骨粒,份量都10分足夠😎 其次亦點左特上刺身拼盤五品,當中包括三文魚,油甘魚,八爪魚,赤海蝦同帆立貝。每種海鮮各有各特色,有鮮味之餘不會太油膩。我同事亦叫咗我最鍾意食嘅左口魚邊壽司同埋加州卷🍣下次再嚟會再encore!鍾意食左口魚邊嘅人可以一試!想講吓嘅係佢嘅串揚🍢有和牛肋肉, 紫蘇雞肉, 豚肉蘆筍卷, 三文魚, 煙燻豚肉, 秋葵同埋日本茄子🍢我會話好似去咗大阪食串燒咁😛 和牛肋肉有入口即溶嘅感覺,仲有覺得豚肉蘆筍卷好特別,因為佢配左一個梅醬喺上面!出乎意料之外咁夾!❤️最後點左一個火炙黑豚肉叉燒拉麵,想搵一個主食所以試下!比起出邊拉麵店的份量大,價錢較平! 拉麵中真材實料,大量粟米粒同洋蔥,配上四塊黑豚肉同阿一隻超好食嘅流心蛋😫 真係有10個胃都唔得! 今次嘅晚餐得兩個人,但係兩個人都抱住一個大肚腩離開餐廳!非常滿足🍄😍經過大角咀一定會再嚟!
而青瓜亦都係非常清爽新鮮!
小食方面有脆炸雞軟骨粒,份量都10分足夠😎
經過大角咀一定會再嚟!
2024-01-29
用餐时段
日料總是吃不厭的☺️Order咗好多串燒🍢 (厚燒牛舌心、雞翼、雞腎、雞皮、串揚拼盤)吉列嚟講,呢間算唔錯👍🏻 炸皮薄,蔬菜🥬的水份、肉汁保留得好好。赤海蝦刺身🦐特上刺身拼盤五品🍱刺身都係幾出色,擺盤很美觀。新鮮又好看,令人食慾大增。 醬燒日本年糕 🍘 沒有想像中冧,不過煙韌度足夠,小食嚟講幾過癮。牛油果軟殼蟹卷🥑🦀🍙 抵食,牛油果綿綿口感+爽炸軟殼蟹+薄脆紫菜+粒粒魚籽=多重口感大滿足。Drinks 🍹 信州蘋果🍎 朋友話同蘋果汁差不多,都飲得過完熟桃子🍑 有驚喜😻 不過碳酸飲料,有氣,始終有點辛苦🤭

日料總是吃不厭的☺️

赤海蝦刺身🦐

特上刺身拼盤五品🍱

刺身都係幾出色,擺盤很美觀。新鮮又好看,令人食慾大增。

Drinks 🍹

信州蘋果🍎 朋友話同蘋果汁差不多,都飲得過

完熟桃子🍑 有驚喜😻 不過碳酸飲料,有氣,始終有點辛苦🤭
心血來潮想食日本嘢 近近哋就有間吉勝 都係我喺大角咀內嘅日本菜餐廳首選🇯🇵雖然呢度只係一間小店 但係食物種類選擇超出你想像 每次嚟都食到唔同嘅嘢㗎😌ꕥ 特上刺身拼盤五品全部都好新鮮🤤三文魚同油甘魚都好厚切而且夠肥美 魚油充足🐟赤海蝦肉質爽嫩🦐帆立貝都好厚身 勁鮮甜 八爪魚好質感彈牙 嫩中帶脆🐙ꕥ 岩手縣真蠔雪解 店內嘅小黑板推介 新鮮日本直送🇯🇵飽滿肥美 質感細膩 入口creamy 帶清新海水味🌊ꕥ 十本串揚拼盤海鮮/肉/蔬菜都有🍡肉類我至鍾意煙燻豚肉 充滿鹹香又軟嫩 原來做串揚係出乎意料咁夾👍🏻豚肉韭菜卷口感豐富 仲好多汁💦極黑豬柳肉質最好 有彈性🐷和牛肋肉本身擔心會韌 不過處理得都好好 一樣好嫩 牛味濃郁🐂蓮藕都係我大推嘅 超爽口啊✨另外仲有紫蘇雞肉/日本茄子/蓮藕/秋葵/大蝦同鵪鶉蛋🥚呢度嘅串揚無乜油膩感 而且炸粉都好薄 所以食得多都唔覺得膩ꕥ 芝麻雞翼香脆又惹味🐓雞翼愛好者必點ꕥ 滑蛋吉列日本黑豚肉丼飯金黃色嘅賣相好吸引🤩豚肉外層酥脆 而滑蛋濕潤滑溜 加上醎甜兼備嘅醬汁 口感同味道層次都好豐富🥢

ꕥ 特上刺身拼盤五品

ꕥ 芝麻雞翼
香脆又惹味🐓雞翼愛好者必點

ꕥ 滑蛋吉列日本黑豚肉丼飯
2024-05-16 8 浏览
經朋友介紹,得知大角咀有很多美食,所以不時過來搵食,這天就幫襯了「吉勝吉列串揚專門店」,價錢合理,食物出色,值得一試😋👍🏻牛油果沙拉($52)🥗🥗這道沙拉以新鮮的牛油果為主角,配上清爽的蔬菜和香濃的醬汁。牛油果的奶油質地和濃郁的味道,與其他成分完美融合,給人一種濃郁又清爽的口感,營養豐富,充滿美味和口感。時令鮮魚-飛魚刺身($238)🐟🐠時令的飛魚刺身帶來鮮美的海味和口感。飛魚肉質鮮嫩,口感細膩,並且散發出淡淡海洋香氣。每一片刺身都展現飛魚的原汁原味,清爽又美味,絕對是海鮮愛好者的不可錯過之選。甲羅燒($88)🦀🦀將蟹殼放在火爐上燒烤,直到外殻變得金黃酥脆,內部完全熟透。甲羅燒的口感濕潤嫩滑,保持了蟹肉的鮮美和嫩滑,與青瓜、餅乾等的風味相融合,展現蟹肉的鮮美和多樣化的食材組合,是一道美味獨特的料理。京葱和牛舌($48)🐮🐮這道料理結合了京葱和牛舌的獨特風味,呈現豐富的口感和香氣。牛舌的肉質細嫩,搭配上京葱的清香和脆嫩,相得益彰。每一口都帶來滿滿的美味,讓人難以抗拒。串燒豚肉荔枝($38)🍡🍡這道獨特的料理將豚肉和荔枝串在一起,給人一種鮮美的口感和意想不到的美味。豚肉的嫩滑和荔枝的清脆相

牛油果沙拉($52)🥗🥗

時令鮮魚-飛魚刺身($238)🐟🐠

甲羅燒($88)🦀🦀

京葱和牛舌($48)🐮🐮

串燒豚肉荔枝($38)🍡🍡
這道獨特的料理將豚肉和荔枝串在一起,給人一種鮮美的口感和意想不到的美味。豚肉的嫩滑和荔枝的清脆相結合,形成美味對比。

鰻魚炒飯($98)🍲🍲
鰻魚口感鮮嫩多汁,它的香氣和炒飯的香味完美結合,每一口都讓人回味無窮。這道炒飯不僅美味,還提供豐富的香氣口感,是一道令人滿意的主菜。

火炙三文魚加州卷($42)🍣🍣
三文魚的鮮嫩和火炙的香氣給這道壽司卷帶來獨特的風味。每一口都帶有柔軟口感和濃郁味道,教人滿足!

加州卷($28)🍣🍣
經典的壽司卷,由新鮮的魚肉、蔬菜和壽司飯組成,每一口都散發著新鮮的海味和豐富的口感。蔬菜的清脆和魚肉的鮮美相配合,讓人難以忘懷。

信州蘋果汁($28)🍎🍎
這款蘋果汁呈現出濃郁的果香和清新的口感。蘋果的自然甜味和汁液的豐富,是消暑解渴的最佳選擇。

「吉勝吉列串揚專門店」的美食展示了不同的風味,從清爽的沙拉到豐富的壽司,再到獨特的料理組合,每一道菜都具有獨特的特色和美味,值得向大家推薦!

吉勝吉列串揚專門店 (大角咀)
地址:大角咀大全街48號大同新邨大榮樓地舖
2024-04-27 10 浏览
吉勝一直是我wish list內,因為除了串燒,炸串亦是我喜歡的食物,但是在香港食炸串真的頗貴。當晚六點半到達,人不多。我因為買了OpenRice嘅日本餐廳八折券,就快到期,所以快啲用埋佢。先來一個牛油果沙律,其實我唔太喜歡胡麻醬,但係佢呢個醬都唔算重味,份量都多,牛油果應該用咗成個,但係有點可惜未夠熟。然後開始叫炸串、蓮藕、南瓜、三文魚、紫蘇雞肉、海膽豆腐、鵪鶉蛋、芥末牛柳和炸富士蘋果等等。比較喜歡紫蘇雞肉和南瓜。平均每串都是$1x-2x,價錢相宜,下次飲完涼茶再食。朋友怕炸串太熱氣,所以就另外叫了串燒,雞肉軟骨棒,水準之內。串燒白鱔,稍嫌欠缺少少調味,說來好笑因為近日有朋友送了一些日本海膽鹽給我,我一直放在袋中沒有拿出來,正好派上用場。串燒白鱔燒得非常不錯。燒物做得不錯,而且價錢不貴,絕對可以encore。最後我點了兩件壽司作結,我選了火炙左口魚壽司和火炙和牛壽司,兩者入口油分充足,非常圓滿的作結。到我們離座時店子差不多六成滿,小店出品用心有誠意,加油呀。下次應該會來吃午餐。#留港消費撐小店 #不要失去了才懂得珍惜

#留港消費撐小店
#不要失去了才懂得珍惜
用餐优惠
優惠券
2024-04-20 13 浏览
牛油果沙律好好食,刺身拼盤有驚喜,串燒燒得剛剛好!清酒選擇款式多!每天都有不同的特價小食。但八爪魚沙律就唔得啦。位置比較遠離,距離地鐵站需要15分鐘。下次再來!
2024-04-13 10 浏览
📍 吉勝吉列串揚專門店 -大角咀以日本文化做主題既內部裝修好有居酒屋風格!服務態度友善,環境舒適。可以慢慢享受食午餐嘅時光🥢✨魚生便當魚生便當給我留下深刻的印象。魚生以新鮮、三文魚,魷魚🦑吞拿魚、帶子、甜蝦做主題🦐切成粒粒撈埋豉油再加Wasabi,搭配豐富香氣四溢的白飯,每一啖都係滋味十足既享受。便當仲包括仲有、吉列蝦同蟹,鯖魚。令整個便當都好豐盛☺️✨吉列日本黑豚定食黑豚肉質鮮嫩多汁,入口即化,帶著微妙的甜味和豐富的脂肪香氣。配搭白飯、湯品和小菜,平衡了整體味道。餐點份量足夠,能夠滿足飢餓感。日本直送🎌✨日本提子味汽水✨日本橙味汽水
📍 吉勝吉列串揚專門店 -大角咀

以日本文化做主題既內部裝修
好有居酒屋風格!
服務態度友善,環境舒適。
可以慢慢享受食午餐嘅時光🥢

✨魚生便當
魚生便當給我留下深刻的印象。
便當仲包括仲有、吉列蝦同蟹,鯖魚。

令整個便當都好豐盛☺️
✨吉列日本黑豚定食

日本直送🎌
✨日本提子味汽水
✨日本橙味汽水
2024-03-12 52 浏览
原來奧運站旁大角嘴有很多食市小店我哋選了一間日本餐廳「吉勝吉列串揚專門店」,𥚃面坐得都舒服有日文歌伴隨。🥰這裡的午餐都有好多選擇,丼飯,拉麵烏冬魚生丼,定食和便當,我哋都選很久,様樣都想食,最後點了一個便當及一個拉麵。😍~京葱和牛舌便當🍱這個便當都非常豐富,種類都算多適合花心人食,有京葱炒和牛舌、鹽燒青花魚、有刺身、炸物、菜、飯、麵豉湯。先講牛舌是厚切,我個人比較喜歡厚切,很入味,肉汁豐富。😋刺身(三文魚、鯛魚、蝦)新鮮鮮甜炸物(蝦和魚)外脆內嫰,麵豉湯味道不太鹹,好啱我口味。😋~麻辣蝦球拉麵🍜看餐牌它是人氣No.1之選,就嘗試一下。先喝一口湯,日式拉麵湯底加少許麻辣,但不太辣,有麻辣味道亦沒有掩蓋日式湯底味道。食材很足料,如餐牌圖中一樣5隻蝦,蝦肉爽甜,沾上湯底味道不錯。配料有雲耳、洋蔥、紫菜、還有醬油漬蛋。😋很滿足,享受豐富的一餐日式料理。🥳

~京葱和牛舌便當🍱

先講牛舌是厚切,我個人比較喜歡厚切,很入味,肉汁豐富。😋

~麻辣蝦球拉麵🍜

看餐牌它是人氣No.1之選,就嘗試一下。
配料有雲耳、洋蔥、紫菜、還有醬油漬蛋。😋

很滿足,享受豐富的一餐日式料理。🥳
2024-03-04
用餐时段
🍱餐廳:吉勝吉列串揚專門店 (大角咀)🍽️類別:西餐💯推薦指數:8/10想推薦一下小編最近吃過性價比最高的日式料理小店,它位於大角咀的橫街小行,與奧運站大概有5分鐘步行距離。≡※≡※≡※≡※≡※ 🍑桃仔推薦必吃菜式🍑 ≡※≡※≡※≡※≡▪️吉列極黑豬柳定食 $98定食包含了有三大塊炸豬排,一些沙拉菜,和一碗芝麻拌飯。豬排外皮炸得鬆脆無比,入口甘香豐腴的,完全沒有油膩感。在豬柳上淋上酸酸甜甜的吉列醬汁,再與芝麻拌飯一起吃,味道超香。只,只需不到$100的價格,就能品嘗到媲美那些接近$200的質素,性價比超高。▪️角切魚生丼飯 $75魚生種類繁多,包括三文魚、油甘魚、吞拿魚、三文魚籽、八爪魚和玉子,而且份量超多,完全不是一般$75會給的份量。加上壽司飯偏向濕潤,且酸味較出眾,不需添加太多醬油調味。≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※😍整體評分 味道:🌟🌟🌟🌟🌟性價比:🌟🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟🌟🌟服務態度:🌟🌟🌟🌟
🍱餐廳:吉勝吉列串揚專門店 (大角咀)
🍽️類別:西餐

味道:🌟🌟🌟🌟🌟
性價比:🌟🌟🌟🌟🌟
環境:🌟🌟🌟🌟
服務態度:🌟🌟🌟🌟
啲人成日話大角嘴多野食又抵食,我都好認同,但要加埋好食又真係唔多。依間真心驚訝左,因為係每樣都高質!😨首先講明無收廣告費又無被邀請去食,純粹random入左去食,本身諗住中伏既心態,因為人流唔多,而且住左係度廿幾年都無咩話高質野,抵食既就多。兩個人叫左A4和牛烏冬,左口魚壽司,吉列蠔,和牛壽司,海膽軍艦,辣三文魚軍艦,豚肉蘆筍卷,和牛肋肉,秋葵同凍烏冬。和牛嫩滑!熱湯上既都keep到水準,烏冬夠in un,壽司好食過好多日本餐廳,好夠料,壽司飯唔會好大,左口魚味道一流,又唔會滑到一夾自己分開左,真真真心推介!和牛肋肉入口即融,炸物都可以做到咁真係amazing。最重要又唔會話好貴,CP值好高,服務都好好,好主動介紹同埋加茶,希望可以做耐啲💪🏻
2024-02-29
$219.5 (晚餐)
  • 和牛烏冬
  • 和牛肋肉
  • 火灸左口魚邊壽司
2024-02-22 17 浏览
同朋友嚟咗呢間吉列串揚餐廳食飯🤣$58「胡麻豆腐沙律🥗」:豆腐幾滑,沙律菜幾新鮮,加埋胡麻醬汁,簡單好食🤣$42「火炙三文魚加州卷3件」:都係簡單幾好食🤣$118「特上刺身拼盤五品」:有三文魚、帆立貝、牡丹蝦、八爪魚、油甘魚,全部都幾新鮮🤣$18「紫蘇雞肉」、$14「鵪鶉、$16「豚肉蘆筍卷」、$24「極黑豚肉豬柳」、$12「日本南瓜」、$18「日本青椒仔」:全部炸得幾香口🤣$100「吉列日本黑豚 連飯及湯」:吉列豬扒🐷🥩都係炸得香口🤣,仲有麵豉湯同埋白飯,食得夠飽👍
同朋友嚟咗呢間吉列串揚餐廳食飯🤣

$42「火炙三文魚加州卷3件」:都係簡單幾好食🤣

大角咀多美食係人都知,今次被我發現呢間日本居酒屋!餐廳整個裝修好和風, 仲有一個開放式壽司吧檯!前菜蟹子沙律清爽開胃,作前菜好適合!主食就要咗個壽喜牛肉鍋配鳥冬,牛味濃而嫩滑, 壽喜燒湯底非常濃,烏冬就吸滿湯汁!好滋味☺刺身就揀油甘魚薄切,刀工一流 ~口感幼滑細膩,味道鮮而帶微甜,魚質細緻幼滑,好新鮮!火炙三文魚加州卷三文魚厚切,都幾大舊,輕輕燒過,油香味好重!居酒屋點少得炸揚,有分海鮮、蔬菜、肉類等,豚肉蘆筍卷、豚肉韭菜卷,呢2 款都整得好juicy~紫蘇雞肉有種清香撲鼻,雞肉嫩滑,而煙熏豚肉淡淡煙燻味,豚肉口感柔軟、有彈性~另外炸揚秋葵、冬菇、日本茄子同日本迷你甜薯,炸得好吸引,既有香脆但又唔油膩,保留返本身食物嘅味道!下酒一流飲品就有酒類、果汁等 , 因為第日要返工就揀咗果汁信州蘋果同完熟桃子😂
大角咀多美食係人都知,今次被我發現呢間日本居酒屋!

餐廳整個裝修好和風, 仲有一個開放式壽司吧檯!

前菜蟹子沙律清爽開胃,作前菜好適合!