5天前
一向都好鍾意食厚興瑜記嘅手撕雞,見到佢哋喺屯門開咗堂食分店,屯門當然要試一試!🔖皇牌雞二人套餐💰168二人套餐包括咗有皇牌雞(半隻)、自選小食雙拼、上湯娃娃菜、住家靚湯兩碗同白飯兩碗😆性價比嚟講都相當高!首先皇牌雞方面有花雕、香辣、蔥香同金銀蒜香四款口味選擇,而我哋就揀選咗金銀蒜香味🧄滿滿蒜蓉加上炸蒜,蒜香味十足!而且雞肉入味,重點係肉質都幾嫩滑😙自選小食雙拼方面我哋就試咗麻辣豬耳同豬肚,個人感覺有啲偏辣🙈不過都幾惹味㗎!上湯娃娃菜👍🏼因為真係份量係超多,仲要有埋魚腐😍娃娃菜同魚腐都索晒湯汁,夠晒鮮甜😋至於湯方面,當日係青紅蘿蔔湯🥕味道就正常發揮啦🤣不過飲完冇口乾,都滿意🤓最後白飯方面係可以免費轉配米粉、水晶粉同湯麵~用少少炸蒜同埋雞肉嘅醬汁撈落個麵到,味道即刻昇華咗🤭整體嚟講,兩個人係夠晒飽肚同滿足!💫 推薦指數: 8.5/10-溫馨提示👉🏻成為會員仲可以享有其他唔同嘅優惠🫶🏻
🔖皇牌雞二人套餐
💰168