2025-06-07
嘩嘩嘩😳勁surprise愉景新城開初遇!我真係好鐘意佢哋嘅menu! 佢開係玩具反斗城隔離,前貓頭鷹餐廳位置✨今日係後面翠豐台做完嘢,走過嚟愉景新城搵嘢食,貪佢坐得舒服😌但冇諗過呢度有初遇!1點已經係到,不過見到勁多人,有學生有Office lady~加上自己唔係咁肚餓就諗住等兩點teatime平啲😏😏點知teatime都係咁多人😂😂😂不過職員好好人呀!😳俾咗個角落頭位我哋,可以放到架餐車我哋差唔多食完嘅時候隔籬枱一家四口拎住架大BB車,職員都係安排呢邊俾佢哋放車同坐得鬆動啲如果有嚟過呢一邊都知道呢度嘅格局唔闊,但係佢哋都盡量安排適合嘅位置俾大家~食物慢烤魔鬼辣椒雞腿包其實每次去都真係好想嗌呢個,奈何我又真係怕咗佢「魔鬼辣椒」呢幾隻字😂😂😂今次有人肯同我share,就試一次!佢真係好香辣~未去到辣到接受唔到。但半份真係夠👍🏻烘過嘅多士同嫩滑嘅雞腿肉,再加上香辣嘅口感😌真係值得一試黑麻油雞翼配呀嬤控肉燥飯超級香嘅麻油雞翼😀再加上肉燥飯好好食😋烏龍茶奶蓋、藍莓奶蓋超鍾意藍莓奶蓋😂因為好鍾意佢嘅甜但同事唔鐘意甜,所以佢嗌烏龍茶半筋半腩手工麵佢俾咗啲麵我試,我初初以為佢會好硬,原來佢係好爽口
食物
慢烤魔鬼辣椒雞腿包
今次有人肯同我share,就試一次!
佢真係好香辣~未去到辣到接受唔到。但半份真係夠👍🏻
烘過嘅多士同嫩滑嘅雞腿肉,再加上香辣嘅口感😌真係值得一試
黑麻油雞翼配呀嬤控肉燥飯
超級香嘅麻油雞翼😀再加上肉燥飯
好好食😋
烏龍茶奶蓋、藍莓奶蓋
超鍾意藍莓奶蓋😂因為好鍾意佢嘅甜
但同事唔鐘意甜,所以佢嗌烏龍茶
半筋半腩手工麵
佢俾咗啲麵我試,我初初以為佢會好硬,原來佢係好爽口!早知我都嗌麵啦😭
天氣太熱,食啲湯麵係舒服啲~重點係佢有一啲酸菜好開胃🥹個湯又係勁好飲
但係飲晒會好飽😂