2021-10-30
🥤初凝芝.四季春烏龍💵28🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 朋友點左杯芝士奶蓋四季春烏龍,點左少冰少甜,奶蓋既厚度適中,口感較soft🤪而茶底十分之清香,鍾意飲清淡茶味既食貨們會比較適合🈴️🥤初凝芝.炭焙烏龍💵28🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 頭大點左芝士奶蓋炭培烏龍,同樣少冰少甜,奶蓋同樣打到好soft,頭大對奶蓋都有份熱誠🤣初凝既奶蓋都算有奶味,不過可以更重奶味同可以再打企身啲🥴純粹個人喜愛,而茶底有濃濃既炭焙味,如果比四季春就較濃烈既茶味,淨講茶底解膩一流👍🏻☀️整體而言,地點好易搵,正正係旺中美食區入面,同時係等候時間,店員比塊好特別既號碼牌💛💛而奶蓋既價錢都好抵飲,出面有啲鋪頭賣成$4x杯好貴💸店員推薦水果系列飲品,不過我地食完午飯都想飲啲解膩既,就揀左茶底,頭大推薦炭焙烏龍茶🥤🥤
🥤初凝芝.四季春烏龍💵28
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀