2020-11-18 510 浏览
-🦄凡高厨房 @vangoghkitchen-烤加州鲈鱼柳血橙蜂蜜汁伴意式杂菜 Hkd158Rating🌕🌕🌕🌖🌑-⚠️建议大家可以先订座之後再去食😌⚠️加$10可以同时享用头盘及餐汤🥣⚠️所以图中所示系我加左$10之後嘅份量😌-近排比我发现到原来铜锣湾都有间唔错嘅西餐厅🍴听个名就好有艺术气息🎨叫凡高厨房🤣入面嘅装修风格都唔错🥰系啲油画艺术风🙊最紧要嘅一样嘢系佢有提供健康午餐🥣每一个午餐都列咗卡路里资料😳出面好少餐厅会咁所以我呢度由头盘到主菜再食埋甜品只系360卡路里当然我会自己再加50左右 有时都唔可以尽信啲数字不过就算加埋都只系400左右 其实以出街食饭来讲真系唔太HEAVY😌仲要食咗咁多咁多嘢好满足🤩好啦同大家介绍返我食嘅呢个健康午餐先😏-由头盘🥖+餐汤🥣+沙律🥗开始讲起🔥-🥣俄罗斯野菜汤+番茄面包🥖好锺意佢嘅番茄野菜汤🥰送到过嚟系热辣辣🔥而且野菜好足料😳冇谂过入面会有咁多野菜粒都会饮到番茄嘅鲜甜👻个汤唔会太油腻👍🏻另外个面包都系十分之松软😬少少脆🤙🏻同埋系暖暖哋嘅🤭所以食落都好舒服😌不过佢系完全冇番茄味🤣我就自己浸汤食😆个包系完完全全吸取晒所有汤嘅番茄精华😋真系超正唔系讲笑 虽然变咗
🦄凡高厨房 @vangoghkitchen

系就咁用盐同油做调味料😗不过略嫌有少少油腻
但整体而言呢个主菜都唔错 感觉上营养几均衡👌🏻
💛法式焦糖炖蛋🍮
[60Kcal]
呢个真系不得不提😋作为呢餐好美好嘅一个句号。

平时好少可会食焦糖炖蛋😗佢啲糖真系不了🤣

如果佢哋嘅健康套餐有多啲选择就好😆
咁我先至会有再去食嘅机会🤣而家多数系肉类💔
2020-11-17
2020-09-10 1746 浏览
一直都好想去呢间充满艺术气息嘅餐厅,梵高嘅画受到咁多人嘅追捧,凡高厨房又系咪一样呢?🤣🤣🤣🔱行政套餐 ($188) ✴️是日头盘:Caesar salad蔬菜好新鲜加少少烟肉碎,几香口✴️餐汤:98%野箘忌廉汤超足料,浓郁嘅菇菌味!有少少松露嘅味💕✴️Main course:招牌炭烧澳洲新鲜羊架配羊肉浓汁卖相吾错,不过羊架就细件咗少少🤏🏻有得拣几成熟!今次拣左8成熟,见到少少粉嫩嘅肉,吾算好羶,非常大众化!好喜欢佢吾会落过多嘅香料盖过肉嘅鲜味,食到羊肉嘅原味👍🏻配菜多样化,有翠肉瓜,薯角等!薯角做得几出色,不会太油腻,软硬适中,蘸香草汁,美味可口🤪🤪🤪✴️甜品:朱古力Mousse蛋糕(是日精选)入口即溶~朱古力如果做到特浓会更好!而家系牛奶味较重~✴️热咖啡💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟想点款平啲,可以拣精选午餐 ($98)✴️是日餐汤 (杂菜汤) 或 沙律✴️Main course :香煎三文鱼柳伴忌廉汁意大利饭三文鱼皮煎得几香脆,鱼柳已经去晒骨,口感都颇鲜美🐟意大利饭都好Creamy😍✴️甜品: 朱古力Mousse蛋糕(是日精选)✴️热柠水💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟餐厅环境浪漫,有气氛,而且好多梵高嘅画,经

🔱行政套餐 ($188)

✴️是日头盘:Caesar salad
蔬菜好新鲜加少少烟肉碎,几香口

✴️餐汤:98%野箘忌廉汤
超足料,浓郁嘅菇菌味!有少少松露嘅味💕

✴️Main course:招牌炭烧澳洲新鲜羊架配羊肉浓汁

✴️甜品:朱古力Mousse蛋糕(是日精选)
入口即溶~朱古力如果做到特浓会更好!而家系牛奶味较重~
✴️热咖啡
💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

想点款平啲,可以拣精选午餐 ($98)
✴️是日餐汤 (杂菜汤) 或 沙律

✴️Main course :香煎三文鱼柳伴忌廉汁意大利饭
✴️甜品: 朱古力Mousse蛋糕(是日精选)
✴️热柠水
💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟
餐厅环境浪漫,有气氛,而且好多梵高嘅画,经过精心布置,非常适合喜欢拍照📷/打卡的你!!
2020-07-25 1751 浏览
喺铜锣湾附近做完野,同同事去咗就近嘅呢间「凡高厨房」吃午餐。餐厅装修富有艺术气息🎨,感觉奇幻又神秘,同时可以在优雅且舒适的环境下品嚐佳肴美酒 🍷最近新冠肺炎肆虐,餐厅亦有进行离子消毒,定期喷洒消毒剂,桌上也有酒精搓手液供顾客使用,确保卫生,保证食客食得安心又放心~午市时段设有精选午餐,也有经营养师评估的健康午餐,选择众多,花多眼乱。最近更有抗疫午餐或晚餐外卖自取优惠,最低至四七折起,欢迎外卖哦苹果田园沙律🥗杂锦沙律菜新鲜翠绿,红苹果好爽脆,配上清爽蘑菇,清新开胃又健康的前菜蕃茄罗勒意式烤法包餐包翻热後好松软,罗勒及蕃茄味好突出🍅忌廉蘑菇汤汤质感浓稠,能品嚐到粒粒细碎的蘑菇蓉,同时充满忌廉奶香,好好饮啊!😋牛柳粒忌廉汁意大利饭🐮意大利饭颇有嚼劲,忌廉汁浓稠适中,每粒饭都充分吸收左酱汁嘅精华!牛柳粒满有牛肉香,非常滋味炭烧素汉堡扒伴意式杂菜薯粒素汉堡扒采用Beyond Meat品牌,卖相满分,外型好似真嘅汉堡扒一样!以100%植物制作,口感、味道、色香味及营养价值都犹胜传统牛肉汉堡扒~配上香蒜杂菌,好香口,健康又有营NatVia法式焦糖炖蛋呢个焦糖炖蛋采用NatVia健康糖制造,关注健康或

苹果田园沙律🥗

蕃茄罗勒意式烤法包
餐包翻热後好松软,罗勒及蕃茄味好突出🍅

忌廉蘑菇汤

牛柳粒忌廉汁意大利饭🐮

炭烧素汉堡扒伴意式杂菜薯粒

NatVia法式焦糖炖蛋
呢个焦糖炖蛋采用NatVia健康糖制造,关注健康或糖尿病患者都可食用👍🏻炖蛋口感嫩滑,甜度适中,充满蛋香🥚

玫瑰三高茶🌹
最後叹返杯玫瑰三高茶,严选顶层嫩叶,高抗氧化,高天然矿物质,可以改善三高问题👍🏻
4天前 0 浏览
今日谂唔到食咩上左eatixx app睇下有咩平靓平野见到依间野15:00有50%off就即刻book左系楼下见佢有8折单又攞埋上到去环境几好几靓又得意职员话eatixx app 订位就只有主菜单有半价野饮甜品等等就冇系价钱计算过之後发现Eatixx app book台既折扣都唔够佢本身个原价set平仲要本身佢地自己做紧set有8折仲抵当我地落单要8折set既时候职员就话唔俾因为我地系app book台所以一定要食贵野感觉抢钱....Super bad feeling....好多餐厅都有依个问题,只要系app book台就只可叫主菜单但冇一间系唔可以叫佢地既折扣set 罗只可以话佢地系特别既一间咁特别咁我就留返俾其他人食啦
今日谂唔到食咩

当我地落单要8折set既时候
职员就话唔俾
因为我地系app book台
所以一定要食贵野
感觉抢钱....
Super bad feeling....

好多餐厅都有依个问题,
只要系app book台就只可叫主菜单
但冇一间系唔可以叫佢地既折扣set 罗
只可以话佢地系特别既一间
咁特别咁我就留返俾其他人食啦
2020-12-15 42 浏览
早前到访凡高厨房,发现比几年前嚟过嘅相唔同,原来系因为佢有少少装修咗,靓咗,特登坐新装修嘅圆枱,好有艺术风味!健康餐是日精选:至尊墨鱼汁pizza$168,11寸😍🤤食到Lamlam脷,仲有健康餐食完夜晚唔怕肥🤩第一次见墨鱼汁pizza,黑色咁好搞笑,但系估唔到又几好食,有墨鱼香味,表面嘅材料都好丰富添!同朋友仔食健康餐,杂菜汤都几大份,好多杂菜嘅蔬菜,几清香。沙律都比想像中丰富,可以自己家黑醋同埋橄榄油,仲有少少水果片,蕃茄等等好新鲜而且亦都小清新。主菜方面就朋友食为主,不过见到卖相好靓,个粉好吸引呀!最後食甜品呢个都系卡路里好低嘅焦糖炖蛋,表面同样香脆,味道香甜又滑。健康餐仲有杯茶,洋甘菊同玫瑰都唔错!MENU:
健康餐

同朋友仔食健康餐,杂菜汤都几大份,好多杂菜嘅蔬菜,几清香。
主菜方面就朋友食为主,不过见到卖相好靓,个粉好吸引呀!
最後食甜品呢个都系卡路里好低

嘅焦糖炖蛋,表面同样香脆,味道香甜又滑。
健康餐仲有杯茶,洋甘菊同玫瑰都唔错!

MENU:
2020-12-09 39 浏览
第一次系男朋友带我黎,先知铜锣湾有间咁有气氛嘅楼上餐厅。最近朋友生日就谂到带佢黎庆祝因为本身冇谂住写食评,所以冇影晒全部菜式。大部分相都系第一次去时影嘅,第二次去时又叫返啲相同菜式,同之前一样高水准。🥣「餐汤」个人认为一定加钱换98%野菌忌廉汤,份量都几多饮完都饱饱地,所以如果细食嘅话,建议唔好咁快饮晒,留返啲位俾主菜~🍴「香煎法国鹅肝」豪华套餐嘅美味前奏,摆盘十分精致。🍤「海鲜拼盘」挂住食冇影到🤣只可以同你地讲生蚝好新鲜好好味!!摆盘都好靓🥩「牛扒」都系冇影到,叫咗5成熟,煎得啱啱好,好大份仲有配薯仔真系🍢「火焰美国Prime护心肉牛柳串」,终於有影到。因为太惊艳,所以一定要影下。烧紧嘅相系段片嘅截图。本身以为咁夸张嘅菜式,应该系得个样好睇先知食落都有惊喜,牛柳软硬适中,同啲酱汁好夹。虽然望上去好似好少咁,但大大旧食起身就觉得好满足。最後甜品焦糖炖蛋、心太软都冇令人失望,不过饱到食唔落喇...豪华嘅一餐完美结束!本身真系冇谂住写食评,因为食物质素同店员服务太好先写。下次有特别日子会再帮衬!
第一次系男朋友带我黎,先知铜锣湾有间咁有气氛嘅楼上餐厅。
最近朋友生日就谂到带佢黎庆祝

🍴「香煎法国鹅肝」豪华套餐嘅美味前奏,摆盘十分精致。
香煎法国鹅肝

本身以为咁夸张嘅菜式,应该系得个样好睇

火焰美国Prime护心肉牛柳串

豪华嘅一餐完美结束!
心太软

本身真系冇谂住写食评,因为食物质素同店员服务太好先写
。下次有特别日子会再帮衬!
庆祝纪念
香煎法国鹅肝
心太软
火焰美国Prime护心肉牛柳串
在铜锣湾行完街!见之前有朋友嚟过尼渡食!咪过嚟试吓罗上到嚟只得一枱客!可能由於今日系闲日,所以唔多客原来尼渡打卡一流佢仲有下午茶仲可以坐到6点啲职员都好有礼貌而且叫我哋慢慢座!可以座到六点都可以
2020-11-23
2020-11-14 47 浏览
今天约了好久不见的好友食lunch饭聚,打算找一间清静的餐厅好好聊天。以前曾到过凡高厨房,感觉不错,因此这次再次到访。我们1pm到达,已被告知因稍後有客人预订私人活动,要於2:30pm交枱。人家做生意,规定1.5小时的时间也很合理,於是我们便入座了。我们叫了精选午餐,食物质素中规中矩,但一个餐不到$100,有齐餐汤、主菜、甜品、饮品,性价比高。坐了大半小时约1:45pm左右,2:30pm的活动团体人士陆续到达。他们有表演活动,所以场内早已set好咪高峰。该批人士到达後便开始set场、试咪,试咪声浪之大,完全盖过我和朋友说话的声音,很影响交谈。试咪断续多次,虽然烦厌,但时间不算太长,仍勉强可接受。然而,大约2:20pm左右,在其他食客还未离开时,他们的私人活动似乎提早开始了!!一位表演者站到咪高峰前献唱,声浪甚大,我们完全无法交谈,极度滋扰。更甚的是,该表演者是在·没·有·戴·口·罩·旳情况下高歌!!!而表演者前亦没有任何挡板阻隔!!我们作为食客脱了口罩正在进食,这私人活动歌手却不戴口罩大喷口水,令在场食客无端增加染疫风险,实在极度无奈!!既无法交谈,又担心染疫,我们立刻喝完最後几口饮品

然而,大约2:20pm左右,在其他食客还未离开时,他们的私人活动似乎提早开始了!!一位表演者站到咪高峰前献唱,声浪甚大,我们完全无法交谈,极度滋扰。更甚的是,该表演者是在·没·有·戴·口·罩·旳情况下高歌!!!而表演者前亦没有任何挡板阻隔!!我们作为食客脱了口罩正在进食,这私人活动歌手却不戴口罩大喷口水,令在场食客无端增加染疫风险,实在极度无奈!!既无法交谈,又担心染疫,我们立刻喝完最後几口饮品匆匆离开。

我们明白该歌手并非餐厅安排,但既是私人活动,为什麽不是在其他食客离开後才开始?餐厅餐桌间设有隔板,却容许这表演者如此影响其他食客,甚麽防疫措施也形同虚设。我们并非来参加活动,也完全没兴趣听那歌手唱歌,却被迫受到影响。希望餐厅顾及食客感受,控制好订场交场时间,不要让包场活动客人和普通食客时间重叠,以免双方受到影响。

可能是我运气不好刚好碰上有人搞活动,以致未能和朋友好好交谈。未能聊天事小,万一染疫事大。我很後悔选了这餐厅。
2020-10-17 265 浏览
本来在门口等过海巴士,返屋企戈边食。见佢以凡高做主题,价钱唔贵,有人想食B餐千层面,就去试吓。楼梯上一层,再搭lift 一层。两点去到,仲有几枱客食紧。几好招呼,即刻摆餐具、斟水。全店以凡高画作装饰。头盘 汤或沙律。加十蚊可以要晒。fb like 送鹅肝酱多士。主菜仲选咗A餐 卷饼。系好食嘅。之後主动上埋甜品 mousse 及餐茶。四道菜 平均$100 好满足。
楼梯上一层,再搭lift 一层。
两点去到,仲有几枱客食紧。几好招呼,即刻摆餐具、斟水。
全店以凡高画作装饰。
头盘 汤或沙律。加十蚊可以要晒。
fb like 送鹅肝酱多士。
主菜仲选咗A餐 卷饼。
系好食嘅。
之後主动上埋甜品 mousse 及餐茶。
四道菜 平均$100 好满足。
4 courses lunch
2020-10-17
4 courses lunch
2020-10-02 214 浏览
跟朋友约了吃生日饭餐厅光线柔和,墙上挂着很多不同的画就像进入了一个画廊,凡高的画室还有个秋千绝对是一个的打卡位我跟朋友点了一个Set Dinner一个pizza,一个甜品🍮~~~~~~~~~~~~~带子虎虾伴墨鱼汁意大利粉🍝这个墨鱼汁🦑超浓郁超好吃😋大赞👍🏻不会像其他餐厅只有颜色没有味道套餐配上前菜、罗宋汤、鹅肝酱多士下一次去我一定会再点这个意粉🤤~~~~~~~~~~~~~豪华至尊Pizza 🍕馅料丰富,而且是薄饼底不会厚得让人饱死🤣蕃茄酱亦都让人胃口更好心太软伴雪糕主要是点来拍照留念的😋
跟朋友约了吃生日饭
餐厅光线柔和,墙上挂着很多不同的画
就像进入了一个画廊,凡高的画室
还有个秋千绝对是一个的打卡位
我跟朋友点了一个Set Dinner
一个pizza,一个甜品🍮
~~~~~~~~~~~~~
带子虎虾伴墨鱼汁意大利粉🍝
这个墨鱼汁🦑超浓郁超好吃😋大赞👍🏻
不会像其他餐厅只有颜色没有味道
套餐配上前菜、罗宋汤、鹅肝酱多士
下一次去我一定会再点这个意粉🤤
~~~~~~~~~~~~~
豪华至尊Pizza 🍕
馅料丰富,而且是薄饼底
不会厚得让人饱死🤣
蕃茄酱亦都让人胃口更好
心太软伴雪糕主要是点来拍照留念的😋
2020-05-16
庆祝纪念
2020-09-20 191 浏览
铜锣湾有间开咗10几年嘅餐厅,佢唔系系一啲好繁荣嘅地方开,反而系轩尼诗道嘅楼上铺 ,可以喺呢个地方屹立不倒咁多年都真系好劲!入到去就觉得环境好靓,好多同梵高相关嘅元素,而且都好乾净。午餐餐牌都有好多款式选择,包括可能系比较高级少少嘅行政餐,普通嘅套餐,甚至乎计晒卡路里嘅健康餐都有。咁我哋就拣咗一个高级嘅行政餐同埋一个健康餐。行政A餐 - 羊架 $188有一个蘑菇汤,材料非常充足,可以话系必试!呢个餐好正呀,三件羊架时间觉得啱啱好而且调味适中,羊味好香,喜欢食羊的不要错过。而且甜品方面系好吸引嘅奶冻,非常丰富呢!健康餐 A $78+$10有法式蕃茄清汤好清新但系蕃茄味道都好香,加$10就有得饮当然要加。苹果沙律配搭一流,口味清新,加入一些黑醋,健康有益又美味。虎虾蒜片意粉唔会太多油,但系份量丰富够饱肚。焦糖炖奶好不错,好似系用咗啲代糖去整,所以唔会太肥,但系可以享受同样的美味。

入到去就觉得环境好靓,好多同梵高相关嘅元素,而且都好乾净。

咁我哋就拣咗一个高级嘅行政餐同埋一个健康餐。
行政A餐 - 羊架 $188
有一个蘑菇汤,材料非常充足,可以话系必试!
而且甜品方面系好吸引嘅奶冻,非常丰富呢!

健康餐 A $78
+$10有法式蕃茄清汤
好清新但系蕃茄味道都好香,加$10就有得饮当然要加。
苹果沙律配搭一流,口味清新,加入一些黑醋,健康有益又美味。
虎虾蒜片意粉唔会太多油,但系份量丰富够饱肚。
2020-09-02
Van Gogh Art Kitchen💕 Nice Art Theme💫..Van Go Kitchen💫 一间以梵高名画🖼 为主题布置而成既咖啡店,真系好有艺术色彩。一边欣赏住各幅名画作品🎨,一边品嚐美酒🍷,一边吃意大利菜肴🍽。优雅浪漫有格调,又满有艺术氛围既餐厅,未去得荷兰🇳🇱,先来这里欣赏一下吧,值得一试。.不得不说,正值疫情期间,枱与枱之间既隔板都系以凡高画作为布局板,好有心思啊啊啊。.llAppetizer / Daily Soup蕃茄汤🍲 有菜粒;青苹果沙律🥗 满开胃。.ll $88Spaghetti Shrimp w/ Tomato Sauce虎虾🦐 好香口,意粉🍝 被浓浓蕃茄汁挂住。.ll $128Roasted Pork Rib w/ BBQ Sauce猪肋条🐽 软淋入味又不痴牙,肉质好吃又不乾,推介呢。.l甜品 & 咖啡或茶]l $58Daily Dessert / Coffee or Tea最後甜品 生日月不可少💕。奶冻 & 杂莓芝士冻饼(Panna Cotta & Berries Cheese Cake),小小一件cake🍰,精致又可口,美美的打卡照不可少啊。

l[是日头盘、是日餐汤]l
Appetizer / Daily Soup

蕃茄汤🍲 有菜粒;青苹果沙律🥗 满开胃。

l[香煎虎虾伴樱的番茄汁意大利粉]l $88

虎虾🦐 好香口,意粉🍝 被浓浓蕃茄汁挂住。

l[烧美国猪肋骨 配秘制烤汁伴薯菜]l $128
Roasted Pork Rib w/ BBQ Sauce
猪肋条🐽 软淋入味又不痴牙,肉质好吃又不乾,推介呢。

l[是日甜品 & 咖啡或茶]l $58
Daily Dessert / Coffee or Tea

最後甜品 生日月不可少💕。奶冻 & 杂莓芝士冻饼(Panna Cotta & Berries Cheese Cake),小小一件cake🍰,精致又可口,美美的打卡照不可少啊。再饮一杯浓浓Coffee☕️。

美美环境、精致午餐、靓靓画作、凡高世界,你又爱吗❓
×××[凡高厨房 -Van Gogh Kitchen]×××
©铜锣湾轩尼诗道451-457号胜华楼2楼B室
2020-09-09 160 浏览
有冇朋友仔平时锺意去一啲打卡但又好食嘅餐厅呢?早排朋友就推介左一间以梵高名画为主题既意大利餐厅,一入到门口就好似同出边嘅世界产生强烈对比,欧美古典风布置配上多幅油画一边进食可以同时欣赏艺术的风彩_🍝意大利传统手制肉碎千层面 $78手势肉碎配上酱汁非常夹,食落去香口惹味,虽然好邪恶但系值得一试_🍔美国安格斯牛肉汉堡(八安士)伴香草薯角 $138喺餐厅全新推出嘅菜单,安格斯牛肉系厚切果只,牛肉味都算几香浓,另外值得一赞嘅系佢哋嘅香草薯角,外皮好香脆食落去系会想一旧接一旧嘅_🍫朱古力心太软$68食到最後梗系要叫返个甜品啦,本身谂住食佢哋嘅疏乎厘但系卖晒,心太软都做到流心嘅效果,另外佢哋嘅是日甜品都好吸引

🍝意大利传统手制肉碎千层面 $78

🍔美国安格斯牛肉汉堡(八安士)伴香草薯角 $138

🍫朱古力心太软$68
2020-08-07 361 浏览
平日轩尼诗道再没有人来人往🍃小店喺逆境之中挣扎求存🌝有机会之下 都会尽量帮衬小店🙌🏻.呢间凡高厨房以梵高嘅画作作为装潢布置✨置身系红色同埋花花之中🌻疫情之下除咗一般嘅消毒同酒精提供💁🏻‍♀️仲会提供手机消毒服务 都几贴心 ❤️.餐厅除咗每日指定set lunch仲有是日set lunch同埋营养师设计嘅健康lunch set .🧀芝士鸭胸墨西哥烤饼🥯墨西哥烤饼出名低卡路里 烤热之後加埋邪恶芝士同埋鸭胸🦆仲要配上个甜甜嘅烧烤酱汁其貌不扬但出乎意料地惊喜😋Set lunch 配送餐茶同埋甜品🍮 够哂满足🙃.🐏招牌炭烧澳洲鲜羊架 配羊肉浓汁🤎半熟嘅杨假有炭烤嘅焦香肉质软腍配羊肉浓汁同岩盐 几提味🤤伴上嘅烤薯 烤得外皮脆脆的好香口👍🏻同样配送餐茶同埋甜品🍮同埋沙律🥗👍🏻
平日轩尼诗道再没有人来人往🍃
配羊肉浓汁同岩盐 几提味🤤
伴上嘅烤薯 烤得外皮脆脆的好香口👍🏻
同样配送餐茶同埋甜品🍮同埋沙律🥗👍🏻
2020-07-31 278 浏览
今日黎到呢间系铜锣湾嘅凡高厨房,而餐厅做过离子消毒,令客人系疫情期间食得更放心👍。餐厅嘅装修亦相当特别,以凡高为主题,令间餐厅充满艺术气息🤩。.意式轻煎虎虾蒜片义大利粉($78)呢个系健康餐,而餐牌上面亦写左只系得280calories,唔怕食完之後会肥😂。义大利粉嘅口感亦唔错,加上蒜片更加香。.招牌炭烧澳洲新鲜羊架配羊肉浓汁($188)一向锺意食羊嘅我当然要试一试,羊架有3件,而且都几大件,配埋个酱汁更加惹味🥳。
意式轻煎虎虾蒜片义大利粉($78)
招牌炭烧澳洲新鲜羊架配羊肉浓汁($188)