2025-04-24
同阿仔係富善玩完冒險樂園個波波池覺得有啲肚餓就去搵食,星期一至五嘅午餐時段,見到好多學生哥幫襯,應該都唔錯,同埋抵食。今次去嘅時間係下午茶,員工服務態度好好,見我帶住小朋友,叫我可以坐卡位。佢係掃QR code落單,上餐都算快。我哋叫咗個和風燒牛肉飯,飲蘋果汁,同埋加咗個南瓜薯餅。和風燒牛肉飯見到幅圖都知道佢有好多配菜,但係有好多我都唔食,落單嘅時候見到好貼心嘅選項,可以剔走唔食嘅配菜。因為太肚餓食到一半先記得影張相,所以個賣相有啲唔好睇,但佢上菜時嘅賣相係滿滿嘅一碗飯👍佢嘅燒牛肉好入味,就算係下午茶餐,佢都好似同正餐嘅份量一樣大。杯蘋果汁係正常凍飲嘅份量,就算走冰都冇俾少份量我哋💓南瓜薯餅炸得好脆口,食落唔會食緊油咁。整體嚟講,我覺得佢呢間嘅性價比都幾高,就算係下午茶選擇都好多👍Joyfoodstop心動值:💓💓💓/5(以上評價純屬個人口味)八户屋和食料理(香港)地址: 香港大埔富善邨商場地下G017號舖電話: +852 26666800
和風燒牛肉飯
Joyfoodstop心動值:💓💓💓/5
(以上評價純屬個人口味)
八户屋和食料理(香港)
地址: 香港大埔富善邨商場地下G017號舖
電話: +852 26666800