今晚小妹同朋友去左食日!式!边!炉!放!题!😆😋 E间餐厅之前都食过而且觉得唔错几高CP值, 所以今次嚟翻兜🤭 而家仲做紧180分钟M5和牛海鲜刺身放题任饮任食🙈, 岩哂小妹!! 我地一坐底就即刻启动饿👻mode, 丧叫野食😆只需要用电话扫QR Code就可以即时落单! 电子餐牌入面除左有多款食物例如火锅配料包括肉类🥩同海鲜🦐🦑🐚, 十几款新鲜刺身🐟, 炸物🍤, 串烧🍢🍡, 仲有清酒梅酒🍶全部都系任饮任食! 想食得再尽兴d亦设有收费项目😉, 值得一赞嘅系仲可以电子order加汤服务, 咁就唔洗惊举极对手🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️都无人show你🤣🤣!出面仲有十几款丸类肠类, 蔬菜菇类🥬🍄嘅火锅配料, 仲有饭🍚同碗仔翅, 手握寿司🍣, 沙律🥗等……当然唔少得甜品🍰🧁同雪糕🍦!饮品柜亦有多款汽水同比较新嘅焦糖咖啡可乐, 朱古力咖啡可乐同橙味可乐🙈!我地拣左蕃茄龙虾汤底🍅🦞🍲, 味道鲜甜浓郁, 龙虾🦞仲大大只肉质够哂厚实😊! 刺身拼盘款色多而且几多块, 海鲜拼盘种类同样多, 除左鲍鱼同扇贝之外其他都可以无限追加! 鲜虾🦐肉质弹牙, 鲍鱼几爽口, 大蚬鲜甜无沙! M5和牛纹理鲜明, 肉质幼嫩牛味浓! 牛
我地拣左蕃茄龙虾汤底🍅🦞🍲, 味道鲜甜浓郁, 龙虾🦞仲大大只肉质够哂厚实😊! 刺身拼盘款色多而且几多块, 海鲜拼盘种类同样多, 除左鲍鱼同扇贝之外其他都可以无限追加! 鲜虾🦐肉质弹牙, 鲍鱼几爽口, 大蚬鲜甜无沙! M5和牛纹理鲜明, 肉质幼嫩牛味浓! 牛肩胛肉亦系另一推介💁🏻‍♀️, 肉质结实有嚼劲! 熟食方面, 炸物🍤同串烧🍢都系即叫即烧即炸, 热辣辣几好味! 甜品方面有啫喱蛋糕布朗尼等等, 食到小妹非常满足☺️!
总括而言, 餐厅环境几大坐得几舒服, 食物种类繁多, 上菜速度几快, 亦无漏单情况出现, 价钱合理, CP值几高, 极度推介!😋👍🏻

2020-10-12
  • 蕃茄龙虾汤底
  • 和牛
  • 海鲜拼盘
  • 串烧
  • 刺身拼盘
2020-10-01 844 浏览
同朋友黎左八幡屋打边炉,book左枱贺佢生日,点了$368的和牛餐,贪佢有买一送一优惠,仲系食180分钟,唔使怕唔够时间啦。自助蔬菜区,有各种菇菇,虫草花,莲藕片等,refill得好密。寿司区,虽然款唔多,但味道唔差。另外仲可以落单叫串烧,炸物等其他日式野食。冻柜有各式丸丸肠肠等,另一边系甜品柜,雪糕雪条任拣任食。饮品柜很多选择,除了汽水,仲有啤酒,无糖茶,同咖啡可乐等。呵呵,开波打边炉罗~点了喜爱的寿喜烧汤底,就是喜欢这种甜甜的汤底配上嫩嫩的肉。和牛餐的肉,肉很嫩很滑,入口甘香,而且切得很薄,一放落汤底就熟了,即刻食得。和牛餐送的海鲜盘,有鲍鱼,扇贝等,十分鲜甜。仲有刺身呀,好肥美的三文鱼,刺身也是任食㗎。一开波梗系咩都摆哂落个锅度先,好肚饿嘛,肉好正呀,好好味,encore左好多round。无糖饮品有罐装茶,如果唔想饮冻野,现场有热水同茶包。最後梗系食埋甜品,除左雪糕雪条,仲有日式糕点,细细件啱啱好,正。三个钟的放题好正,倾下偈慢慢食,完全唔使心急呀~
冻柜有各式丸丸肠肠等,另一边系甜品柜,雪糕雪条任拣任食。
饮品柜很多选择,除了汽水,仲有啤酒,无糖茶,同咖啡可乐等。
呵呵,开波打边炉罗~
点了喜爱的寿喜烧汤底,就是喜欢这种甜甜的汤底配上嫩嫩的肉。
和牛餐送的海鲜盘,有鲍鱼,扇贝等,十分鲜甜。
仲有刺身呀,好肥美的三文鱼,刺身也是任食㗎。
无糖饮品有罐装茶,如果唔想饮冻野,现场有热水同茶包。

三个钟的放题好正,倾下偈慢慢食,完全唔使心急呀~
2020-09-29
2020-09-21 943 浏览
M5和牛/海鲜/火锅/刺身放题🤰🏻任食3小时、适合大胃王的八幡屋涮涮锅🤤去到餐厅店员会先让我们点选火锅汤底,选择也不少的:昆布清汤、冬瓜薏米汤、泡菜汤、沙嗲汤底等。我们点算了骨胶原猪骨汤。另外店员亦提醒客人拿取食物时必须戴上口罩,务求各位食得安心👍🏻先来的是刺身,比预期中精美而且新鲜美味!比如三文鱼都是厚切的、带子是鲜甜的🤤海鲜有带子、青口、虾、蚬和螺,最惊喜的是有鲍鱼,选料新鲜,所以投进火锅後不用蘸酱油也好吃🤗薄切的M5和牛,牛味浓郁。比起後来我用QR code点餐时拣选的牛肩胛,M5和牛较为细滑。除了肉类、海鲜、刺身外,QR code点餐还可以选择扬物和烧物。粟米芯、番薯、茄子、金菇天妇罗的脆浆都很薄且松脆。炸馒头配炼奶同样炸得香脆😋至於烧物,推荐大家试试烧日本番薯仔、汁烧金菇牛肉卷和麻吉烧。焦糖烧菠萝对本人而言则太甜了,如果是纯烧菠萝就好了🙈另外,当然不得不提自选食物区。面类如生面、乌冬、公仔面,蔬菜如生菜、粟米、虫草花,丸类如麻辣小笼包、墨鱼丸、鱼蛋,甜品如马卡龙、布朗尼、月饼,还有手握寿司、雪糕和饮品等一应俱全😍相信大家都好想知道价钱了,建议大家留意八幡屋涮涮锅的Facebo

相信大家都好想知道价钱了,建议大家留意八幡屋涮涮锅的Facebook,早一日订座逢星期一至四$368二人同行一人免费(另收加一)就可以享受到这个澳洲M5和牛海鲜火锅刺身放题🤣
2020-09-15
2020-09-13 992 浏览
年轻时总是喜欢品尝自助餐及放题,选择多种类广,满足不同口味的朋友。年纪大了,反而较少光顾放题式类别,平日单点菜品,吃几口已撑饱。帮朋友庆祝生日,皆因朋友是吃肉兽,找了一家任吃任点肉类的放题,尽兴而归。店内有几款放题供客人选择,点选豪华版「刺身。海鲜火锅之盛宴」,任点刺身、海鲜、肉类及丸类,必能饱腹。海鲜拼盘拼盘包括鲍鱼、元贝、大虾等,还可任添蛏子、象拔蚌、生蚝、手打墨鱼等,食材虽然比不上海鲜店或酒家单点的质素,但平价任食来说算是不错。刺身拼盘任食当然不能缺少刺身,相信这年代的朋友大部分也嗜日菜,对鱼生的热爱也满强烈。鱼生达到普通星级自助餐质素,厚切而肉质富弹性。丸类冻柜单单冻柜丸类达廿多款,最普遍港人爱吃的龙虾丸、海胆包、蟹籽包也甚齐全,冻柜乾净利索,食材存放良好。甜品区区内除了奶冻、布甸及啫喱等,还有一些寿司军舰,九月还有季节食品月饼等。饮料柜茶类、汽水及啤酒等应有尽有,还有梅酒及清酒可点选,满足不同口味的朋友。总括来说,人头两三百可以坐足一晚上,跟朋友畅谈畅食畅饮,是个不错选择,不过紧记要掂量肚子,别浪费地球资源呢。

年轻时总是喜欢品尝自助餐放题,选择多种类广,满足不同口味的朋友。年纪大了,反而较少光顾放题式类别,平日单点菜品,吃几口已撑饱。

海鲜拼盘

刺身拼盘

丸类冻柜

甜品

饮料柜

• 海鲜拼盘
  • 天妇罗
2020-09-10 1211 浏览
呢间既午市放题火锅好抵食唔打边炉的只系$68一位打边炉都系98咋真系疫市既救星经济得黎又满足到想打边炉既人我今日就食埋海鲜+刺身就$178一位坐位全部都系卡位,坐得好舒服为保新鲜卫生,海鲜&猪牛鸡都系透过QR code落单而自取区有蔬菜、丸类、寿司及甜品仲有即叫即整既熟食椒盐炸虾+一粒蕃薯仔食得太饱了,所以只系点左呢啲熟食咋!只虾系新鲜炸起的,椒盐味超香好惹味蕃茄海鲜龙虾汤底红卜卜既蕃茄汤,好吸睛仲有半只龙虾汤底蕃茄味好香浓,味道好出只龙虾煮过头,肉质有啲韧因为我哋挂住食其他火锅料,煲到咁上下先记得只龙虾海鲜拼盘虽然睇落去份量唔太丰富,但食落系好新鲜特别系带子、螺&沙白刺身拼盘有三文鱼、希灵鱼、牡丹虾、带子 &泰式生虾极上M5和牛色泽好鲜红,无咩脂肪,肉质有啲咬口得黎一啲都唔韧而且牛味够浓我个人比较锺意食无咁多脂肪既牛黑豚肉片切得好薄身,要一次过食两片先有啲实在感如果可以切厚少少会好啲蜂蜜柚子冰条极力推介味道好清新,柚子味亦好突出仲有而家应节既奶黄月饼不过红豆糯米糍就麻麻地,完全无糯米既烟韧度,反而系好粉既感觉!
呢间既午市放题火锅好抵食

唔打边炉的只系$68一位
打边炉都系98咋
真系疫市既救星

经济得黎又满足到想打边炉既人

我今日就食埋海鲜+刺身
就$178一位

坐位全部都系卡位,坐得好舒服

为保新鲜卫生,海鲜&猪牛鸡都系透过QR code落单

而自取区有蔬菜、丸类、寿司甜品
仲有即叫即整既熟食

椒盐炸虾+一粒蕃薯仔

食得太饱了,所以只系点左呢啲熟食咋!
只虾系新鲜炸起的,椒盐味超香
好惹味

蕃茄海鲜龙虾汤底
红卜卜既蕃茄汤,好吸睛

仲有半只龙虾

汤底蕃茄味好香浓,味道好出

只龙虾煮过头,肉质有啲韧

因为我哋挂住食其他火锅料,煲到咁上下先记得只龙虾

海鲜拼盘
虽然睇落去份量唔太丰富,但食落系好新鲜

特别系带子、螺&沙白

刺身拼盘
有三文鱼、希灵鱼、牡丹虾、带子 &泰式生虾

极上M5和牛

色泽好鲜红,无咩脂肪,肉质有啲咬口得黎一啲都唔韧
而且牛味够浓

我个人比较锺意食无咁多脂肪既牛

黑豚肉片
切得好薄身,要一次过食两片先有啲实在感
如果可以切厚少少会好啲
蜂蜜柚子冰条极力推介

味道好清新,柚子味亦好突出

仲有而家应节既奶黄月饼
2020-09-09
4天前 0 浏览
好耐都无食过放题了,所以就约咗朋友去琼华中心试下呢间放题,下午三点几左右黎到,系门口拣完汤底就开始 180 分钟挑战喇。😂餐厅都几大,而且座位都叫宽敞,坐低咗一阵个汤底未到就行出去睇吓有啲乜嘢食同乜嘢饮。🥤饮品种类劲多,有可乐、芬达、七喜、忌廉、乌龙茶、马蹄爽、荔枝水,咖啡可乐,樽装蜜桃茶、樽装可乐、其他纸包饮品等等,每款饮一罐都可以饱死。🍣 寿司区有啫喱同寿司,左边仲有几款甜品 🧁 而右边就系打边炉嘅食品 🥬 有响铃卷、山菜、娃娃菜、金菇、冬菇、虫草花、粟米、乌冬、出前一丁等等,另外其他食物如串烧、炸物、刺身、肉类则要用手机落单。🍢 丸类大约有十几款,同埋仲有碗仔翅 🍢🍦 雪糕都有七至八款 🍦攞完嘢饮返埋位後就嚟咗海鲜拼盘、刺身拼盘同牛肉,见个海鲜拼盘咁精神,咁当然就成盘都车哂落去个汤底度,变成海鲜辛辣泡菜锅 😋 刺身几有光泽,牛肉亦唔差,之後每次落单食物都好快送到,完全冇漏单嘅情况出现 ☺️ 可能因为闲日下午食所以会好啲。

🍢 丸类大约有十几款,同埋仲有碗仔翅 🍢
🍦 雪糕都有七至八款 🍦
违久下的火锅😪因为疫情,所以都少左出街打边炉,近排同事左一间日式火锅放题,话M5和牛买一送一,话好抵食,叫我去试下!系琼华中心12楼,环境都舒服,地方大,卫生情况都好好,都好乾净,员工服务态度都好好,介绍食物都好详细👍🏻佢会先上一个刺身拼盘,三文鱼都好肥美,虾同带子都好新鲜,之後都可以任食👏🏻我哋叫咗蕃茄龙虾汤底,个汤都好浓好香,好重蕃茄香味,只龙虾入晒味,好正,肉质都好弹牙🙌🏻另外仲有一个海鲜拼盘,鲍鱼劲好食,好鲜甜,元贝都好有口感,仲有翡翠螺、青口、虾、蚬⋯仲有好多海鲜都可以无限任食🙌🏻重点就系M5和牛,肉质鲜嫩,好有口感,和牛任食唔嬲,抵到烂👍🏻仲有好多款串烧、熟食⋯任食😋大量甜品、饮品选择,仲有我最爱嘅韩国雪条🥰今次M5和牛买一送一真系好抵,选择多,不错

仲有好多海鲜都可以无限任食🙌🏻

仲有好多款串烧、熟食⋯任食😋

大量甜品、饮品选择,仲有我最爱嘅韩国雪条🥰

今次M5和牛买一送一真系好抵,选择多,不错

趁疫情好返啲今日又放早可以同朋友早少少食饭!见到八幡屋有买一送一任食M5和牛海鲜、刺身放题.即刻打去订枱同朋友食返3个钟好野.睇到餐牌有咁多海鲜所以我地拣咗龙虾汤底,汤头有半只新鲜大龙虾不但肉质弹牙而且仲好多膏!海鲜拼盘款式好多,当中有海虾,帆立贝,广岛蚝,鱿鱼,带子,象拔蚌及青口 ,全部都好鲜甜!呢个放题除左海鲜仲可以任食入口即溶牛味浓郁的M5和牛、牛肩胛,啱晒我地呢两个牛魔王!真系食完一碟又一碟!除此之外仲有好多日式烧物,炸物 .寿司沙律甜品都系无限量供应、而且仲有清酒,啤酒汽水任饮!一口海鲜一口清酒.好正呀!真正享受了饮饱食醉的一个晚上!

2020-10-19 0 浏览
庆祝朋友生日,约晚饭去旺角琼华中心12楼八幡屋涮涮锅。室内环境宽敞,雅座舒适,清洁整齐,店员礼貌招待。选了刺身海鲜火锅盛宴放题每位$268海鲜拼盘有:饱鱼、螺、青口、蚬、元贝、虎虾,各种食物鲜甜可口,非常新鲜且件头十足,单是这拼盘已值回此价。刺身拼盘有:三文鱼、希灵鱼、牡丹虾、带子、泰式生虾,鲜甜爽口,美味无穷。M5和牛,肉质嫩滑多汁,薄切放锅,入口即溶,一刻即熟,一件接一件,口感满足。放题自选食物,寿司区、甜品区、饮品区、蔬菜品种很多、雪糕柜、应有尽有,任君选择。
庆祝朋友生日,约晚饭去旺角琼华中心12楼八幡屋涮涮锅。
室内环境宽敞,雅座舒适,清洁整齐,店员礼貌招待。
选了刺身海鲜火锅盛宴放题每位$268
海鲜拼盘有:饱鱼、螺、青口、蚬、元贝、虎虾,
各种食物鲜甜可口,非常新鲜且件头十足,
单是这拼盘已值回此价。

刺身拼盘有:三文鱼、希灵鱼、牡丹虾、带子、泰式生虾,
鲜甜爽口,美味无穷。
M5和牛,肉质嫩滑多汁,
薄切放锅,入口即溶,
一刻即熟,一件接一件,口感满足。
放题自选食物,寿司区、甜品区、饮品区、
蔬菜品种很多、雪糕柜、应有尽有,任君选择。
2020-10-12
2020-10-16 0 浏览
打边炉狂魔又出动了🍲听朋友讲八幡锅做紧M5和牛买一送一就黎试下...汤底拣咗蕃茄龙虾汤·不过不失麻辣汤底大辣但似微辣..而且愈煲愈苦..刺身推介叫多啲赤虾...好鲜甜好弹牙但追加其中有一只唔新鲜有啲苦臭...除咗希灵鱼太咸之外..其他全部值得encore质素唔错海鲜拼盘啲虾唔错牛肉偏薄...口感差啲...但好搞笑系每一盘都有一行系正常厚度..入口好嫩滑..但其余太薄透光嘅就好柴口...如果每一件都厚切少少就好了
打边炉狂魔又出动了🍲
听朋友讲八幡锅做紧M5和牛买一送一就黎试下...

汤底拣咗蕃茄龙虾汤·不过不失
麻辣汤底大辣但似微辣..而且愈煲愈苦..

刺身推介叫多啲赤虾...好鲜甜好弹牙
但追加其中有一只唔新鲜有啲苦臭...
除咗希灵鱼太咸之外..其他全部值得encore
质素唔错

海鲜拼盘啲虾唔错

2020-10-06
  • 刺身
2020-10-15 0 浏览
朋友拉我去,说自助餐很抵吃,正在做买一送一,那好吧,3百多买一送一,怎说也便宜吧🤣🤣本以为只是一般小吃,数件甜品的那类,因价钱太平了~但原来是吃海鲜,鲍鱼,刺身,还有和牛😍😍我究竟是看到甚麽,平均只是一百多的一个人,却有如此食物?海鲜拼盘~一坐下便有侍应送来,质素有惊喜,很新鲜的,很回本~刺身拼盘~还没吃海鲜,侍应又递上刺身拼盘🤣🤣刺身也是肥美新鲜的,款式都唔少,希灵鱼,三文鱼,虾,剑鱼腩等~龙虾番茄锅~只是加20蚊,就有半只龙虾在锅内,要点了🤣🤣另外,外面有熟食数样,雪糕雪条,碗仔翅,寿司,啫喱等~而QR code扫一扫,还有更多炉端烧及炸物,这个价但能食物多种类,抵吃~

龙虾番茄锅~只是加20蚊,就有半只龙虾在锅内,要点了🤣🤣

2020-10-12 0 浏览
疫症放缓左少少,终於女朋友敢出去食下饭,我地都拍下久违既拖,今日午餐同佢食餐劲,之前上网睇人介绍呢间,望落好似唔错,所以就bk左下午过黎试下,同女友食饱饱~午市认真几抵食,加埋刺身放题既话都只系268+1,价钱合理可接受,门面光鲜,里面够大位置又宽躺,整体感觉不错!汤底同女朋友拣左个鸳鸯,一个沙嗲一个昆布,沙嗲味道浓郁,昆布就清清地~叫完汤底,第一轮佢都会上和牛同刺身同海鲜,之後想食咩再叫就ok!so far野食都几新鲜,牛既肉色肉质都几好,我地都叫左几碟黎食~另外自取火锅材料区选择款式都几多,而且望落都卫生整洁,系疫症呢d时间,卫生真系好重要!所以都几放心!如果大家唔想咁多人,下午黎食的确系一个唔错既选择!

2020-09-23