6天前
之前喺附近做嘢 呢間食過一次之後就成為咗我嘅飯堂 幾乎每一次都係嗌同一樣野食😂(好彩我冇食厭)有一年時間未食過 舊地重遊 今次再嗌返同一樣野食 睇下有冇唔同先😎- 老何十餸*2 $68*2 跟餐 黑松露薯條 +$27我每次都係揀蒜油咖哩撈麵底 個人認為呢間撈麵底好食過湯麵(個人口味嚟😂)十餸有魚春卷 豬大腸 豬紅 糖心蘿蔔 何B雞翼尖 鹵水雞翼皇 陳皮魚蛋 燒腩肉 炸魚片頭 炸腐皮蝦卷溫馨提示 如果有食材賣灑 佢哋係會隨機轉做其他餸燒腩肉 腐皮蝦卷都幾香口同相對幾特別 陳皮魚蛋就唔係度度有得食 我都好鍾意食陳皮魚蛋 因為比較易入味同有嚼勁 如果十餸食唔晒 佢仲有個細何五餸😎佢哋嘅份量真係依舊好足料👍🏻我有啲佩服當年嘅自己點解咁大食 伊家再食返 已經飽到不要不要的😂由於口痕嘅關係 我哋仲叫咗黑松露薯條 鍾意黑松露嘅朋友可以試吓 跟餐又幾抵💰$163
- 老何十餸*2 $68*2
跟餐 黑松露薯條 +$27