2014-05-26 392 浏览
又有新餐牌,今次try了三文魚忌廉汁意粉。原來有好多菇架!感覺健康d!味道當然是keep到水準啦!好味!仲有火腿薯仔沙律,冰涼好新鮮!!並非一般茶記白色無味沙律醬,而是奇妙醬的感覺!18蚊睇落不算多,不過其實都好夠飽架!
架!
2014-05-12 230 浏览
天氣炎熱,不想出街食,唯有食外賣。老闆出左新意粉,有三文魚忌廉汁意粉,同黑松露雜菌意粉,同埋鸭胸章粉。今次食左黑松露雜菌忌廉意粉,好香,好好味呀!超多汁,仲有好多菇,30蚊,真的超值!
天氣炎熱,不想出街食,唯有食外賣。
2014-04-28 265 浏览
同事生日,叫了到會。叫了幾樣食物。小食沒有春卷,但雞粒也很好味!雞翼如果濃味一點更好!沙律很夠凍和新鮮,如果全部材料撈均更佳!天使面份量十分足!味道也很好!咖哩魚非常好味!十分多魚肉!咁多嘢食都係$450,性價比十分高!會再幫襯!
同事生日,叫了到會。叫了幾樣食物。
咁多嘢食都係$450,性價比十分高!會再幫襯!
2014-03-12 274 浏览
開OT 買嘢食,買左個外賣肉醬意粉同2隻雞翼。個意粉好好食呀!勁大盒!個肉醬有好多香草同紅蘿蔔碎,唔會好肥!意粉唔會好冧,好有咬口!$25大大盒,去邊度揾?炸雞翼都好香口,肉都幾滑,不過唔太喜歡炸嘢!希望老闆遲下整d唔炸小食啦!
$25大大盒,去邊度揾?
  • 即煮意粉
2014-03-07 300 浏览
睇住佢開,新年時試過叫夏威夷沙律同牛油炒什菜,超好食!沙律夠凍、很新鮮。炒什菜很有牛油味和蒜蓉味。兩樣食物都好好味,同事都對食物很滿意!推介同事叫到會,羊架好食。所以自己都叫左同屋企人食。叫了chicken Waldorf, carbonara, 同羊架。羊扒和薯蓉味道真的很好,沙律也很好好足料,材料很新鮮,至於意粉可能翻熱過,有點lum, 但很香煙肉味。會再試其他!平時有小食好似英式炸魚,薯蓉,薯角都好食。咖哩魚旦大大粒都ok. 仲有意粉新鮮煮都好正忠,好味架!老闆仲好好人,好有禮貌!推介到會、意粉同炸小食。
老闆仲好好人,好有禮貌!推介到會、意粉同炸小食。