2020-10-31
套餐主要包自選拉麵x2+餃子x2+指定飲品x2💁🏻♀️👉拉麵方面可選湯麵/拌麵/冷麵👉指定飲品分別係可以簡普通汽水或者波子汽水(檸檬/蘋果/桃味)👉加一以原價$296收取(連加一除返開每人都係$88.8, 都算抵食🤣🤟👉優惠供應日期由16/10/2020至另行通知 (全日適用)▫🍜 ɴᴏᴏᴅʟᴇs· 二人尊享套餐 $148﹟果日分別簡左①蝦汁胡麻冷麵同埋②龍蝦汁叉燒拌麵🦐🍜 兩碗既份量都十足, 配料多元化, 食果陣要好似撈起咁🤣我食果碗係冷麵, 有3隻大蝦, 讚既係冷麵夠凍, 個汁岩岩好掛到係每條粗麵👍而麵既質感係有嚼勁既果種🤪但略嫌覺得芝麻既香味唔係好食到🙈🥟sɴᴀᴄᴋ·煎餃子6粒﹟正常發揮, 底部煎到少少脆, 餡料會有少量肥豬肉, 食完有點油膩感🤔🥤ᴅʀɪɴᴋ· 波子汽水🍑﹟當日只淨返桃味波子汽水😂但飲落比想像中好, 唔會話似藥水味, 甜度都可以接受🤭
👉拉麵方面可選湯麵/拌麵/冷麵
▫