2024-03-26
#christine開飯日記 好耐冇食燒肉🥲成日都心思思。有日去左屯門行街。見到依間燒肉好似好抵食又好多優惠咁入到去已經見到好多甜品😍款款個樣都好吸引🤗仲有唔同款式嘅飲品,有咖啡、茶同汽水啤酒都有,一定有款啱你我地就叫左個90分鐘美國SRF金標牛肉半自助燒肉放題($368)🌟美國SRF金標牛肩胛肉佢嘅肉質同牛味都得幾好架😍厚薄都好適中。燒幾分鐘就食得,我地都encore左幾碟🤭🌟牛舌好爽口😝燒完係面加少少鹽就夠晒味🤗又唔會蓋過左牛舌本身嘅味道🌟迷你肥牛壽喜燒佢依加餐會配一個肥牛壽喜燒比你。我幾中意佢嘅肥牛,睇落已經好靚🤭食落就更加唔洗講啦。而且佢有配到一鍋菇類同蔬菜比你,咁就唔怕變左食肉獸啦🌟三文魚刺身真係冇諗過食燒肉放題都可以食到刺身,質素都仲要幾唔錯架😍😍🍴一喜‧燒肉 (屯門)📍屯門屯隆街2號屯門時代廣場L3樓40號舖
🌟美國SRF金標牛肩胛肉
🌟牛舌
🌟迷你肥牛壽喜燒
🌟三文魚刺身
真係冇諗過食燒肉放題都可以食到刺身,質素都仲要幾唔錯架😍😍
🍴一喜‧燒肉 (屯門)
📍屯門屯隆街2號屯門時代廣場L3樓40號舖