2024-05-24
本身約咗fd 去食西餐,但佢記錯時間book錯枱,係佐敦被我哋搵到間壽司鋪🇯🇵一試就知抵食又好味🔥鮮蝦天婦羅🍤($12)🔥蝦肉炸得香脆,一口咬落去,啲鮮蝦嘅鮮甜同埋脆口嘅外殼結合得恰到好處,真係令人停唔住食🤪🔥炙燒鹽味檸檬WAGYU烤牛肉🍖($17)🔥入口嘅牛肉嫩滑多汁,再配上微微焦香同埋微酸嘅檸檬味道,一啖就係一種口感同味道嘅交融,真係令人回味無窮😳🔥炙燒焦糖三文魚腩🍣($12)🔥三文魚腩🐠經過炙燒,表面有啲焦糖嘅甜脆感,而魚肉本身又香軟滑嫩,一口落去真係好過癮👅🔥大切生三文魚🍣($17)🔥新鮮嘅三文魚切片,肉質鮮美鮮嫩,每一口都滑溜入喉,長過我隻手🖐🏻配上啲醬汁同芥末,味道更加層次分明💜🔥大松葉蟹腳🦀($22)🔥呢款巨大嘅蟹腳,肉質豐腴鮮甜,一啖咬落去,嚼勁十足,鮮味爆發!蟹肉嘅鮮甜同埋嫩滑口感,真係令人讚不絕口‼️🔥三文魚富士山軍艦🍣($22)🔥三文魚切片包裹住壽司飯,超級大份,一口咬落去,魚肉嘅鮮甜同啲飯嘅軟糯,加上啲魚子嘅爽脆,真係一種完美嘅結合🔅
🔥炙燒鹽味檸檬WAGYU烤牛肉🍖($17)🔥
🔥大切生三文魚🍣($17)🔥