(非會員)
2007-10-02 4 瀏覽
上星期日本身冇野做,但又想出去行下,於是決定再到時新品嚐港式漢堡包,其實呢次係我第二次去了,上次試左一個包餐(芝麻漢堡+凍檸茶),但沒有試到雙層芝士漢堡,所以今次點都要試下今次只得一個人去,感覺有點奇怪,但都不理會了,今次點了雙層芝士漢堡同芝麻漢堡,店員不停遊說我叫飲品,但我認為果度既飲品較貴,所以沒有點飲品,說正題了,我係選擇先吃芝麻漢堡,味道同上次試一樣,水準也沒有下降,拎起手好熱,包面好脆,內裡軟熟,牛肉同洋蔥混埋好好食,好快就食完了,跟住就試下今次黎既重點,雙層芝士漢堡啦,未拎起個包d醬汁已經流緊落黎,拎起個包都有點狼狽,個包仍然好熱,芝士已經微微溶化了,與肉混在一起,感覺實在一流,所以我決定下星期有空的話一定要再來一吃這個港式漢堡包,實在太美味了!