Hong Kong | Eng
更新餐廳資料 商戶專區
搵餐廳
旅遊.訂座
OpenJobs
餐廳 + 地區/地址, 菜式/食品…
地圖

喜歡吃刺身!!
概要
食評 (1)
相片 (8)
離曬普!!!!!有相為證!
Dragon Palace
2009-08-12
服務態度差,推卸責任落顧客身上。話説上星期五,與家人一行15人到這酒家吃晚飯,首先入到去,附近幾張枱都未有人,我地差兩套杯,竟然無人理,要自己攞,無茶又要自己倒。有小朋友的要注意,我們有兩個未滿2歲的小朋友,我們一入去就問攞BB凳,有個經理重要黑口黑面甘話:無啊,你地曡兩張凳當BB凳啦,或者等8:30分先可能有,結果食完都未有,D小朋友坐得幾辛苦啊!食物分量又少,之後食到D骨碟滿曬都無人來換下。當晚我們大概7:45分就到齊點菜,當時點菜個男經理主動話滿7個人就有半隻燒鴨送,甘我地話我地15個人送1隻啦,好啦,之後就落單點菜,張宣傳的餸紙明明圈曬我地有點ge野,無點就不會圈,連顧客點菜單都打左我地有燒鴨(有相為證)。好啦,其他菜黎得七七八八,我地就催個女經理上隻燒鴨啦,甘佢就回應好啊,幫你追追,我地就等啦。等左一陣之後,另一個瘦ge男經理竟然同我地講無得送,我地就跟他理論,佢竟然說不是他經手不清楚,甘我地見到幫我地落單的經理就叫個瘦ge男經理叫他來,點知佢真係彩你都傻lo~好啦,甘我地又等...之後有個女經理來,話送曬,無就無話對唔住,跟住又話不是她經手,要問問情況,我地就更嬲,你避咩姐?我地指明叫果個經理,你偏偏就叫D唔係經手的過來幾次,過來之後又要瀉搏。連隔離臺D人都5抵得話佢地奸,開頭又係話有得送,之後又話轉送例牌,都好過我地,就甘一句話無就大曬!!!後來始終經手的都不肯過來,然後第一次仲要同我地講廚房call左3次出來叫經理同你地講左無得送,哇?算點唔通我地15個人都聾曬聽不到?之後第二次先話,可能個經理忙得濟,忘記跟你們說,又再一次推卸責任!之後話最多免我地兩位茶,咩態度?我地唔接受,又話一係叫我地明天再來,明天補回1隻燒鴨給我們,好好笑lo~你地甘,仲想有人再幫襯?我地依然不接受,後來叫個大經理理論最後先話補芝麻雞比我地,搞左成個鐘最後先肯讓步,好似我地錯曬甘,埋單時重要單打我地話:通常D客會問下有無得送先入黎,有D話比佢聽無,直程唔入來,算咩意思先?我地去玩完路經此地,要我地知道曬你地的規矩嗎?最後我地話要從新印張單,因爲我地要用恆生卡比$,因爲話有95折,點知道聽就好好聽有折,實質十幾樣野得五樣話有得折,重要加埋滿$300先折到,當晚我地食左$1513結果平得23.2,大家可以看看D相,全部有相為證!!!!我想同大家講,唔係錢的問題,我地等左甘耐都唔志在碟餸,甘ge服務態度,食左都背脊骨落啦,做服務行業最重要的誠信和態度他們都沒有,而且還欺騙顧客,還只會推卸責任到客人身上,確實令人生氣!!!…查看更多
+ 4
滿滿的骨碟1
滿滿的骨碟2
顧客點菜單 與 折前結帳單
恆生卡折後來結帳單
送燒鴨廣告
2009-08-07
$100 (Dinner)
城市
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice