用支付寶必須小心 GYUDONYA 2025-02-21今日下午到牛丼家買飯,不幸遇上八達通機壞了。職員叫我用支付寶掃她的碼付款。可是,她的支付寶收款碼根本不是商戶收款碼,只是個人的收款碼,所以支付寶收了我的手續費。($48收了$48.72)(平時用支付寶付款,是商戶的話根本不用收手續費。)建議大家下次到此店付款時,必須要小心使用支付寶,或者用直接現金付款,免得要額外付手續費。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享用支付寶必須小心 GYUDONYA https://s.openrice.com/QrKT0fMLQ00檢舉 張貼 評分--味道3環境3服務3衛生--抵食用餐途徑TakeAway
性價比很高,可是 RUD燒肉 (小西灣廣場) 2025-02-17第一次到RUD燒肉食午餐,食物質素很好,性價比很高。可是,服務質素很參差,樓面的侍應態度非常好,有禮貌和專業,還幫我開火;反之,收銀的服務員除了服務態度有待改善之外,她甚至不懂得RUD燒肉的優惠券怎麼使用,而且根本問非所答。如果大家真心要去食燒肉,可能要注意一下這個收銀的服務員,不要讓她破壞您食燒肉的好心情。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享性價比很高,可是 RUD燒肉 (小西灣廣場) https://s.openrice.com/QrKT004XQ00檢舉 張貼 評分4味道4環境3服務3衛生5抵食用餐途徑Dine In
態度惡劣到要寫食評 Angus Cafe 2022-08-20今日行完街都成12點,剛好肚餓,特登由灣仔坐地鐵到炮台山半島冰室食 lunch. 其實半島冰室我們已經幫襯多次,除了一次打風,佢的咖喱係酸之外,其實都覺得佢係好食既。但今日我真係感受到服務態度很差,印以要特登寫食評。首先我排隊的時候,發現午餐B的沙爹賣晒(而我一心想食沙爹),咁就打算入餐廳睇有冇其他野啱食。然後待應就係我排隊的時候幫我落單,我就同佢講想入去睇吓餐牌。入咗去,我問待應有冇餐牌,佢粗聲粗氣咁話:「一眼睇晒。」菜單提供的款式少,我唔介意,但叫待應落單的時候,佢就晦氣地話:「我一早叫你係出面落單,我而家唔得閒同你落,你搵第二個呀姐落啦!」我心諗,你夠唔一早同我講入面沒餐牌囉。🥲…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。5分享態度惡劣到要寫食評 Angus Cafe https://s.openrice.com/QrKT0AkD400檢舉 Masaladosa 食物係唔錯,職員態度真係差到一個點,仲要熟客同walk in大細超😂明明有檯有位,係要walk in逼埋一邊,半個鐘後先見留台d客施施然來到2022-09-02 回覆 jackydc 羊群心理,茶餐廳野,好食得去邊啊2024-04-11 回覆 張貼 評分1味道1環境1服務1衛生1抵食用餐日期2022-08-20等候時間20 分鐘 (Dine In)人均消費$70 (Lunch)