墨西哥店好好食 El Toro Steak House & Bar 2023-02-22搵到呢間可以帶埋寵物黎的墨西哥店😍😍😍🇲🇽職員服務態度好好,原來係印度人唔係墨西哥人🤣🤣🤣食物好大份,叫左玉米卷,有3塊,入面有牛油果醬🥑好好食好fresh,食完原來都好飽和牛漢堡亦大大份,有牛味,食完好飽薯條好好食👍🏻👍🏻👍🏻…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享墨西哥店好好食 El Toro Steak House & Bar https://s.openrice.com/QrKT09Wv800檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生3抵食用餐途徑Dine In
居酒屋風情的壽司店 Kin Seki Sushi 2023-02-21呢間金石壽司店,在石門地鐵站行5mins左右就到,地點好方便門口是好有日式風情的裝修,木的感覺餐廳入面都唔算細,我覺得有少少居酒屋風情今次叫左魚生飯,魚生都幾新鮮 幾鮮甜套餐有麵豉湯🍲沙拉🥗同茶碗🥣整體唔會太單調👍🏻👍🏻👍🏻…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享居酒屋風情的壽司店 Kin Seki Sushi https://s.openrice.com/QrKT0x0T800檢舉 張貼 評分5味道4環境3服務4衛生3抵食用餐途徑Dine In
健康養生湯麵 臻麵饍 2023-02-21發掘左呢一間健康養生的麵店湯底好鮮甜,是用雞湯熬出黎的,係宜家的味精化時代真係好難得👍🏻👍🏻👍🏻我會飲曬d湯,飲完真係好舒服其他材料有蟲草花,整體黎講真係好養生,有時想食下健康食物可以揀呢間…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享健康養生湯麵 臻麵饍 https://s.openrice.com/QrKT0u0T800檢舉 張貼 評分4味道3環境3服務4衛生4抵食用餐途徑Dine In
烤肉店有壽喜燒鍋食😋😋😋 緣味烤肉店 2023-02-21🤩🤩🤩$68 一人壽喜燒肥牛鍋有菜🥬有菇🍄有南瓜🎃有烏冬🍜有蛋🎃加埋一碟肥牛🥓睇相都見到好大份,次次食完都好飽,幾抵食😋😋😋位置係商場角落lift附近,環境清幽,座位唔會太迫坐得好舒服,一人或同朋友黎食都好啱…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享烤肉店有壽喜燒鍋食😋😋😋 緣味烤肉店 https://s.openrice.com/QrKT0t0T800檢舉 張貼 評分4味道5環境4服務4衛生3抵食用餐途徑Dine In
放假嚟飲茶 Glorious Chinese Restaurant 2023-02-19放假約埋三五知己飲茶✌🏻✌🏻✌🏻朋友住附近,所以嚟咗荔枝角酒樓環境都唔錯唔會太嘈 早上9:30前落單 會有優惠,朋友早到落咗單先 黎到發現佢叫咗足足差唔多30籠點心😂😂😂牛肉球好淋身,奶皇包餡有蛋黃好香👍🏻👍🏻👍🏻…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享放假嚟飲茶 Glorious Chinese Restaurant https://s.openrice.com/QrKT0VlyZW0檢舉 張貼 評分3味道4環境3服務3衛生3抵食用餐途徑Dine In
住家飯之選,最愛食魚 麗島小廚 2023-02-18講開住家飯,最近發掘到呢間餐廳感覺健康又有營養雖然佢主打係食打邊爐,但係午市有套餐選擇今次我叫咗魚嘅套餐,黎到好有驚喜,因為好大條魚而且食得出好新鮮,魚肉好滑仲送好好味嘅住家湯,同埋一碟青菜真係好健康好有家嘅感覺啊…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享住家飯之選,最愛食魚 麗島小廚 https://s.openrice.com/QrKT0kFb700檢舉 張貼 評分5味道4環境4服務4衛生4抵食用餐途徑Dine In
性價比高嘅壽司外賣小店 菊一壽司 2023-02-18作為喺附近返工嘅打工仔,我最鍾意發掘石門又平又好食嘅店舖呢間壽司店性價比都算高,特別lunch送用外賣App落單仲有折扣添講返食物,我食開三文魚親子丼,三文魚好鮮甜,加埋蟹籽 同有醬汁嘅三文魚碎,整體配搭好開胃…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享性價比高嘅壽司外賣小店 菊一壽司 https://s.openrice.com/QrKT0jVb700檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生4抵食用餐途徑TakeAway
石門又多個好選擇 YAKINIKU LIKE (Kings Wing Plaza 2) 2023-02-18嘢食選擇嚟講,石門本身都算多最近新開嘅燒肉店,價錢合理質素又好,性價比算高,因此lunch又多個選擇啦講返價錢先,最平嘅餐係$48,而且份量都唔會太少 ,有肉有飯有菜有湯,啱晒慳錢一族或者學生如果想食好少少,可以揀靚小小嘅或者肉份量多少少嘅套餐,一般200g/300g肉已經好夠食如果食食吓唔夠嘅, 仲可以單選加肉,一般幾十蚊就有多一份肉,埋單一百蚊鬆啲都可以食得好豐富我最鍾意佢有好多醬汁選擇,啱晒鍾意醬汁嘅我…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享石門又多個好選擇 YAKINIKU LIKE (Kings Wing Plaza 2) https://s.openrice.com/QrKT0IzoZW0檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生4抵食用餐途徑Dine In
懷念的味道,隔左一年幫襯依然保持質素 和喜雲南米線 2021-03-11以前每星期都會幫襯但疫情原因隔左一年先再來好在間舖仲係度~好掛住佢的麻辣和酸辣米線推薦酸辣豬排米線,湯底酸酸辣辣甜甜地,好開胃,豬排數量好足夠~一碗會有兩塊大塊,或者3-4塊中等大細,又整得好香好味自選麻辣米線湯底係好香的辣,我唔太食得辣,所以一般叫2少辣或3少辣,辣度唔會好刺激,有少少麻麻地的辣,可以令人食上癮餸方面推薦揀佢的豬頸肉~一碗米線價錢40-60左右,睇你叫幾多餸,份量就夠曬飽,都好抵食…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享懷念的味道,隔左一年幫襯依然保持質素 和喜雲南米線 https://s.openrice.com/QrKT08bCy00檢舉 張貼 評分5味道3環境4服務4衛生5抵食推介美食酸辣豬排米線豬頸肉用餐途徑Dine In