前排係網上見到coupon做 promotion, 買左個shabu shabu 既買一送一 promotion同男朋友仔試下, 慰勞下佢今個月做野咁辛苦, 見餐廳咁新無咩reference, 都無話有咩expectation咁就去左
裝潢幾靚呀, 始終新開店好乾淨好舒服佢位唔太多, 我諗全場15,16位左右, 當日0630pm入座, 坐下坐下到7點都大約10個客度, 職員都好nice好helpful
個餐包左個前菜同日本蠔, 不得不讚個蠔真係好有層次好好味, 師傅話個啫喱係yuzi 味, 好岩我地口味, 再加埋上面有個花, 食落去好夾同埋好有後繼既甘甜蠔味
另外仲包左3個燒物, 串燒真係好出色! 個燒雞肉同燒豬腸好味, 好juicy個汁/粉都好好味! 下次會黎試佢既串燒set, 串燒真係食過數一數二!
之後係佢個shabushabu, 無限添食, 個鹿兒島豬好正, 質地同味道都不錯! 牛有3款, 好有質素, 牛味好香, 雪花牛係入口溶化既感覺, 真係無諗過呢餐既食物咁有驚喜
中間男朋友仔要飲下啤酒食串燒, 佢有draft beer, 老細都有過黎飲下傾下計, 興師傅都成日過黎同我地傾計又幫我地隔走shabu shabu d油, 好細心!真心覺得呢間小店不錯, 老細最尾有比卡片, 之後過黎係whatsapp book都已經得, 都幾方便
…Read More
Wild Oyster