openrice
更新餐厅资料 商户专区
找餐厅
旅游.订座
OpenJobs
餐厅 + 地区/地址, 菜式/食品…
地图

相片
垃圾皇庭匯
Imperial Restaurant
2019-10-05
如果吾系青衣城冇開 絕對吾會考慮依間野。首先,等位勁亂,系出面等左半個鐘,佢叫得一張飛。因為d公公婆婆會自己行入去搵位搭枱。第二,我地入到去已經兩點幾,完全吾知道有下午茶點心紙,落完正價紙之後吾夠5分鐘,有公公婆婆黎搭枱先知2點開始系有下午茶既存在。咁即刻搵番落單果個姐姐同佢講番取消啦,點知牙姐好好笑 佢話落左單冇得取消,仲話我落單果陣未夠鐘緊系冇下午茶紙啦。真系粗口都講埋。果陣系2點22分,佢下午茶2點開始,岩落完單都冇5分鐘同我講我未夠鐘。於是我直接去搵入緊單既另一個姐姐,佢講埋同一番說話,話我未夠鐘緊系冇紙啦。但系佢都開左比我睇 我張枱系未入單,咁我都算數 我同佢講我話一陣正價張單吾好入。過左10分鐘,無啦啦上左正價單既野,我同佢講拎番入去啦 我頭先同佢地講左要取消。之後佢搵左個黑色衫既4眼佬黎同我嘈。真系勁嬲,佢問我點解取消,我話:「您頭先落單同事收我張單都冇同我講有下午茶啦」佢仲話 :「您吾講您要下午茶紙點知您要牙? 」我即刻話 :「點知您有下午茶牙? 」真系short short地 我即刻同佢講 我話 :「咁得啦 同我取消曬d野 我淨系比茶錢。 」佢話 :「吾得咼 您叫左依d都要比錢。」我就緊系吾肯啦 我話 :「我冇食過您d野比咩錢牙 我淨系會比茶錢姐。」佢仲好搞笑咁開左通話紀錄擺系塊面到兇我話要報警 嚇鬼咩?於是佢地個經理出左黎叫佢走,條友仲要扮曬野咁話 :「冇事啦禁錯。」真系低能到冇人有 。經理出到黎同我地表示 話落左單做好左既野就冇得取消啦 未做可以幫我地取消左佢。其實問心 條氣都好吾順,因為一開始您地未入單我已經同您講左要取消,而且系您地同事冇擺低點心紙 系明知已經下午茶緊都吾比紙您。不過見經理態度有軟化,成件事就算,但系永遠吾會再幫襯。…查看更多
赞好
检举
2019-10-05
30 分钟 (Dine In)
Other
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice