垃圾一樣。 Delicious Cafe 2024-03-22因為貪方便睇完醫生就落左去藍田呢間到食。坐低叫左個午餐B免治牛飯 見到佢放落黎果一刻已經伏到仆曬街,我係叫免治牛飯阿。唔係叫白飯阿,個免治牛肉岩岩好淋到個表面炸。真係叫白飯送免治牛醬。唔會再有下次…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享垃圾一樣。 Delicious Cafe https://s.openrice.com/QrKT0Qz8eW0檢舉 張貼 評分1味道3環境3服務3衛生1抵食用餐途徑Dine In
味道幾好 麵檔 2023-12-14第一次食到個豬紅係好似豆腐甘 好得意個口感,但食落無咩豬紅果種獨特既味道🤔其他餸都好食 ,味道其實同其他車仔麵差唔多但料好足。份量大份而且個湯清甜 無咩味精水準保持到既話會一直去食。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享味道幾好 麵檔 https://s.openrice.com/QrKT0I1LF00檢舉 張貼 評分--味道5環境3服務5衛生--抵食用餐途徑Dine In
貨不對版 CAFE 2.0 2019-04-28一開始落單時又話有 落完單後 出個甘既野比我 雞肉老到完全咬唔開 ,都唔知係唔係賣剩既是但丟落去沖數 煮左勁耐甘 。落單個阿叔又 傻下傻下甘 都係第一次食野食到火都黎 以後都唔會食呢間野…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享貨不對版 CAFE 2.0 https://s.openrice.com/QrKT0qwmp00檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務1衛生--抵食用餐途徑Dine In