openrice
更新餐廳資料 商戶專區
搵餐廳
旅遊.訂座
OpenJobs
餐廳 + 地區/地址, 菜式/食品…
地圖

相片 (19)
性價比高的愛心貓貓cafe💗🐱
Cat's Home
2022-11-20
囡囡好鐘意貓貓,之前都去過其他貓貓cafe。今次上黎openrice無意中見到哩間幾多好評,同埋佢有兒童餐,即係歡迎小朋友啦😆 所以就wtapp預約!上到去,環境似家庭式,周圍都貼滿左寫上有關貓貓既memo紙,未坐低已經有貓貓走埋黎痴人😂 兩個囡囡好興奮!店主親切介紹,講下貓貓既背景故事,有愛心。食物有驚喜!蛋包飯蛋好滑,份量合適,另外煎羊架好香口,好食!兒童餐仲用左貓型餐盤,貓型飯👍 飲品就比較普通。整體黎講,性價比高,因為只有食物費用,無需另外收取費用(之前去過其他貓貓cafe會另收費),就可以同貓貓玩下放鬆下。不過個人覺得,全場除鞋或者用鞋套會較好,始終貓貓會踩黎踩去周圍訓。…查看更多
2022-11-19
浪漫氣氛下的高質素晚餐
Dream Cafe
2014-05-15
 與幾位知己相約GATHERING, 其中一位朋友推介哩間DREAM CAFE, 位置就係好景後面, 好容易搵 一上到2/F就已經係DREAM CAFE門口, 氣氛好正, 好有情調, 好舒適!因為我地好早左就上左去, 加上係平日, 唔洗等已經有位啦~ VERY GOOD 服務員仲好親切咁介紹食物比我地, 仲幫我地計埋數....因為我地幾位都係女士, 食唔到好多野, 選擇2人SET, 再叫D小食, 會多D選擇同埋抵D太好啦, 唔洗我地諗咁多, 一於跟佢咁叫野食啦@@旁邊仲有個蜜糖腸仔, 因為係第一碟放低既美食, 未影相已經比班化骨龍食晒 另外, 見到佢仲有間玻璃房, 夠大又夠GRAND, 搞PARTY一定好正 ><係旺角, 已經好難搵到D靜靜地, 舒舒服服咁食下野既地方~所以我同朋友們都十分滿意, 仲約定左下次會再黎 …查看更多
+ 2
z990069 http://forum5.hkgolden.com/view.aspx?message=5415933&highlight_id=309900
2014-10-07
2014-10-07
回覆
Zhen1986 靠, 昨天去了, 没有人, 但服务员也不理会我们, 我伙呆,不好吃, 斯巴达, 骗钱滴
2014-10-08
黑松露薯條
HAM PIZZA
牛扒
2014-05-07
$150 (Dinner)
患難見真情的情人節晚餐
Adagio
2013-02-18
團購有優惠, $288兩人情人節餐...情人節正日需另付留位費$98。我們一直有係團購買D抵食既套餐試下, 而且之前試的餐廳無論食物或服務態度都唔錯, 但今次我應為自己絕對被騙了。情人節晚餐分為3個時段, 我與男朋友BOOK左8:30, 而且由天水圍出發到上環, 準時8:30到達。點知上到去一出電梯就見到約20人在門口排隊 (門口正是唐樓的走廊, 非常迫, 非常焗)等...等...等... 前面的消費者忍唔住出聲啦...明明係BOOK左8:30, 點解要係個咁焗既地方等咁耐??答案竟然係因為前段的客人遲到...難道正在進食的30人全部都遲到??最後, 我跟男朋友在9:10先可以入坐入面既環境好焗好熱, 我坐位的右手面有個櫃仔, 上面沒有任何擺設...但竟然比我見到隻死去既昆蟲 算!! 拿拿聲搵D野遮住佢...唔好影響我的食欲。先黎紅酒, 細細杯幾得意...飲左一啖 沒有香甜未, 好難入口!!飲左一口就冇再掂過啦, 似乎比超市的$30枝更差紅湯, 外觀是稀稀的, 飲下的第一下感覺, 超咸! 就好似雞水加少少蕃茄汁的味道似的再黎個鴨胸沙津, 鴨胸味道OK, 但沙津因為沒有醬汁, 所以吃了兩口就罷了。咁多道菜最OK的, 就係酥盒既味道係最好的, 熱熱脆脆的酥盒內有綿綿的薯蓉, 但上面的海鮮包括青口, 蝦, 螺都是雪藏 把整道菜的分數大減...鵝肝黑菌汁意粉, 意粉淡而無味...鵝肝實在太薄了!哩個肉眼扒簡直係一絕呀!!! 不單止無牛味, 口感像香口交!!! 仲要係薄過大X活的早餐牛扒…查看更多
+ 4
2013-02-14
40 分鐘 (Dine In)
Dinner
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice