Hong Kong | Eng
更新餐廳資料 商戶專區
搵餐廳
旅遊.訂座
OpenJobs
餐廳 + 地區/地址, 菜式/食品…
地圖

Level 1Hong Kong
概要
食評 (2)
相片
淨係做外賣,叫極無人追單話無辦法太多外賣
Ngan Lung Restaurant
2021-07-04
我11:15分坐底,問左佢地宜家係有午餐食之後嗌左個蘿蔔牛腩飯,張單係11:17分落單朋友嘅野食一早黎曬食埋之後唯有追追單啦之後第一個阿姐就話要耐啲架,無辦法架,等下啦(乜蘿蔔牛腩飯唔係一早整到淨係畢出黎架咩?)之後佢係無幫我追個飯到第二個阿姐再叫佢追追,阿姐又話:無辦法好多外賣,要等架又係追都唔追,行去無行去個廚房咁你好多外賣咁堂食唔洗做?同埋咩叫無辦法你唔追梗係無辦法最後同個樓面追,佢話都無辦法都要排隊明明隔離枱5分鐘前先坐得啲野都到曬最得11:39到隔離枱都叫左牛腩飯先一次過出咁就唔係無辦法啦22分鐘先畢到碟蘿蔔牛腩飯味道難食已經算我當口味唔啱同係全部伙記啲態度非常有問題以後都唔係幫襯…查看更多
2021-07-04
23 分鐘 (Dine In)
$50 (Breakfast)
店員表示用餐時間90分鐘,不過半間餐廳嘅食客都等緊人
Infiniti C
2019-06-09
其實幾個月前喺間餐廳未賣廣告時已經試過,覺得野食幾好同埋蛋糕種類多,於是想再試下。不過餐廳職員雙重標準,以後不會再光顧到達餐廳時候就啱啱滿座,但係其實半間餐廳嘅食客都等緊人。店員未有打算安排座位只叫我地等陣,等左十幾分鐘後,店員先叫其中一名仲等緊朋友嘅食客坐去另一位置繼續等侯,讓比我地坐。點知一坐底,店員一擺低餐牌就同我地講呢度90分鐘用餐時間(姐係半間餐廳等侯緊嘅食客就唔洗90分鐘用餐?)定係90分鐘用餐係等埋朋友黎先開始計?唔過5分鐘,仲睇緊揀緊食咩時,店員又走黎話想食咩宜家可以落埋。落完單之後又連續黎錯2杯野飲,擺低主食後無介紹點食 (店員有同隔離枱詳細講解)如果你有用餐時間限制的話,咁點解晤安排埋人齊先入座?我同朋友人齊入座就90分鐘用餐時間,其他等侯緊嘅係我地食完都未走嘅就無90分鐘用餐時間?高級餐廳價錢茶餐廳服務水準…查看更多
InfinitiC 小編深信只係誤會一場。 現已注明等齊人先可以入座。就算入座了但未齊人,外邊已有客等都會開始計時。 一定會同客溝通的, 小編會再努力做好一點顧客服務。 希望可以再見到客人光臨
2019-06-16
  • Recipe
  • Activity
  • Submit Restaurant Info
Review
  • Submit Review
Gourmet
  • My OpenRice