2020-12-26 732 views
日本嘢,對香港人尼講就真係食到慣,不過,都依然佔一席位,久吾久就想食,今晚,我就係甘,疫情下留左响澳門大半年有多,近近地酒店,就來一個晚餐吧呢間店,難揾嘅,因為佢吾太近周边人來人往嘅購物點,甘啦,易講啲,紅窗門街行到盡頭,轉右行多1分鐘就到。甘大家尼到,去下紅窗門街影個相,又吾想食翅又吾想食澳門嘢的話,試下呢間囉。滑蛋牛丼ok啦我覺得,味都可以嘅,當然你想食得正宗啲,有,大把啦氹仔啲酒店,但當下尼到呢間,48元,有蛋香,又熱飯,洋蔥又甜,牛都過得去,我收貨囉,當然,挑骨頭位,係有嘅,吾係日本米囉又甘講,我一個人,食嘅嘢有限嘅,見今晚都坐滿,又望下隔離枱啲人叫左乜,燒青魚,賣相吾錯吖,串燒,足料wor,鰻魚丼,食到一粒飯都無,就甘睇,可以來多次,試埋其他wor。

滑蛋牛丼

2020-12-26