2021-01-02 282 views
如果你話議事亭前地嗰边好多人,吾想同人迫,又或者怕揾到都無位坐,甘我俾個小見議大家,過返對面馬路教堂,側面條小斜路,嗰度有間西餐廳,佢扁向食意粉,店內細細,但食物都吾錯,位置不多,地方不算大,坐位4-5張,兩口子,啱哂,,,不過又甘講,佢地通常都做外賣多,當然,佢都歡迎你坐底啦你見佢地俾你都係外賣款,今日呢個餐,有波菜湯,有盒意大家蕃茄大蝦意粉,仲有杯伯爵茶奶茶,吾好睇盒意粉細細,食完都覺飽,味道吾錯啊,蕃茄味係清新,吾係濃味醬嗰隻,意粉質地煮得恰到好處,爽身,又吾硬,至於蝦(稱不上大蝦),也不錯,彈牙,吾識形容嘅,你食落口都知,新鮮嘢尼wor,至於嗰湯,ok吖,也不錯,全部都係即整,最後來杯伯爵茶奶茶,一面飲一面同店員暢談一番,一個下午,好快過。今日我堂食,但佢地外賣嘅包裝就實在太稱心,何解稱心,嗰盒裝外賣意粉,你可解開後,佢可以變成隻碟食物種類都多,下次尼,試埋其他

食物種類都多,下次尼,試埋其他

2021-01-02
Type of Meal