2019-10-05 1627 views
今日真係忍唔住要寫傳說中話勁好味既 「世記咖啡」☕️🍞其實都試咗幾次先寫食評😂睇下係咪真係好食到咁🤪「鹹牛肉蛋治」都幾得意,係咪咁好食⁉️見人見致啦,始終口味都好 #個人 ,但Vienn覺得 soso😆(係鹹牛肉忠粉)但香港有間整得仲好食!食過1次就夠啦✌🏽至於傳說中勁好味既 「奶茶」🥤就真係一般到唔到般😭😭 #華嫂 會好飲好多(樽裝咁計),茶味同奶味都唔達標☹️☹️有彈就有讚,相反 #凍檸茶🍹就相當出色,咁熱既天氣飲一啖,真係好fresh!夠多檸檬🍋🍋 夠酸,個茶底真係做得唔錯👍🏽👍🏽👍🏽所以Vienn次次返澳門會嚟大三巴呢間 #世記 歎翻杯 凍檸茶先❤️❤️❤️世記咖啡 (新馬路)地址:新馬路賣草地里7-15號長信大廈地下 #澳門親子遊 #吃喝玩樂在澳門 #假日親子遊
今日真係忍唔住要寫傳說中話勁好味既 「世記咖啡」☕️🍞

其實都試咗幾次先寫食評😂睇下係咪真係好食到咁🤪

世記咖啡 (新馬路)
地址:新馬路賣草地里7-15號長信大廈地下

#澳門親子遊 #吃喝玩樂在澳門 #假日親子遊