2017-01-06 4973 views
呢次澳門trip又試新餐廳位置係紅街市行5分鐘到(remind我呢個裝左摩打腳一口氣由金沙步行40分鐘黎既人下次要think twice)店門好細細,一入到去見到好舒服既梳化!!係香港人至愛既卡位一個屁股跌落去真係梳乎呢日唔太肚餓,所以大家只係叫左2份茶餐share~不過份量都幾大夠4個小嘴女仔食架聞說呢度係出名fushion~出名估你唔到就叫個蝦仁炒蛋墨魚汁包三文治喇~嘿嘿一聽個名都夠搞笑夠fushion果然係將中式蝦仁炒蛋發揮到極致:::炒蛋夠滑蝦仁夠爽仲有大量既蔥呀!!!配埋墨魚汁包(menu話秘製架),好似有啲甜甜地既感覺,最緊要夠脆!真係正既另外有個厚多士條條質素都好夠~有蜜糖香既脆身多士,配自選雪糕(如果雪糕可以大舊啲就好嚕~),一啖撈埋食:::冰火脆軟既感覺唔少得openrice個個都叫既3d cappuccino同埋greentea latte喇~3d熊熊奶泡打得又棉又企身,有時飲3d咖啡,多奶泡但係咖啡底會唔夠濃,呢個咖啡好夠濃,味道0岩0岩好!!Greentea latte真係要試!!!雖然樣就冇咩驚喜,都係3隻眼喺面但係好夠味,唔苦!!!係必叫!!不日要encor
呢次澳門trip又試新餐廳

店門好細細,一入到去見到好舒服既梳化!!係香港人至愛既卡位
一個屁股跌落去真係梳乎

聞說呢度係出名fushion~出名估你唔到

但係好夠味,唔苦!!!係必叫!!
不日要encore!!試埋afternoon tea set, 粉仔同蛋糕!!!

同場加映3d熊熊奶泡之無頭兇案
2017-01-01