2月24號黎過想食, 點知多人到唔夠時間排隊等就走去睇 "狂電派"25號再黎過! 真係星期一少人D!?! 等左2個人左右就叫得野食啦!叫左蔥花雞蛋腸. 老闆純熟既手勢真係睇到人眼花, 明明係好普通既步驟, 出黎既效果特別有驚喜!連餐廳內既電視都係播緊老闆教人點整. 等左10分鐘左右就整好啦.一盒既雞蛋腸份量都好多, 同男朋友兩個人食都會多得濟,腸粉好嫩滑, 好有香蔥味架! 包住既蛋唔會太老又唔會太juicy.不過我自己本人就一定要點返D豉油/甜醬, 如果唔係會愈食愈無清淡. 唔會有愈食愈好食既感覺.味道黎講係新鮮既, 不過份量黎講就多得濟, 其實可以3-4個人share食都得.

連餐廳內既電視都係播緊老闆教人點整.
等左10分鐘左右就整好啦.

一盒既雞蛋腸份量都好多, 同男朋友兩個人食都會多得濟,

蔥花蛋腸粉
2019-02-25
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch