2017-01-09 1442 views
講到豬扒包🐷偽文青最鍾意就係食金馬倫嘅豬扒包$26,係由澳門大既朋友仔介紹,一食就食咗10幾年啦。*利申:好細過就食呢間既 #豬扒包 .每個都係即點即制,熱辣辣奉上😆而且佢個包係搽左牛油再烘香,加上軟腍腍既豬扒😋仲要大大塊 啖啖肉🤗諗起都心郁郁想食🙆🏼好多食客堂食完,會再外賣慢慢嘆👍🏻.因為即叫即製,而且好多人食,所以要有耐性等待呀!食好野係要付出既😝..三個90後吃貨不斷開心share美食💓🚩Instagram: 3bad_foodies📍OpenRice: 3bad_foodies 歡迎在不同的平台 繼續留意我們的推介🙆🏼🙇🏼‍♀️大家亦可以向三個吃貨介紹美食👻我們一定會去試👅#愛吃也愛分享 #三個90後吃貨 #3bad_foodies#三個90後吃貨_澳門美食推介
三個90後吃貨不斷開心share美食💓
🚩Instagram: 3bad_foodies