位於官也街附近,只係開左幾個月,就已經成為人氣新店----------虎咬豬 MOP$60其實姐係脆皮乳豬包,包可以揀法式牛油包或者竹炭包,綿羊揀左法式牛油包,鬆軟唔乾身😊乳豬皮香脆,肉又腍而且juice😚綿羊認為成個包最特別係佢既芒果甜酸醬,用生果做既醬可以大大減低油膩感,而且佢甜甜酸酸,令個包既味道冇禁單一😋如果打算買任何一款包同任何一款奶昔,務必跟餐❕❕❕因為多個薯格之餘,仲要平啲❗套餐+MOP$28白虎奶即係啄啄薑糖椰子奶昔😆奶昔面頭放左幾粒啄啄糖碎,搞勻之後飲落幾有口感👍奶昔好有啄啄糖味,仲滲透左啲薑味,飲落亦都感覺倒間中有薑絲(唔係殭屍😂)薯格跟餐薯格其實係香草薯格,食落確實比一般薯格香😍點埋店家特製既醬汁,更加好食😋
位於官也街附近,只係開左幾個月,就已經成為人氣新店
----------
虎咬豬 MOP$60

如果打算買任何一款包同任何一款奶昔,務必跟餐❕❕❕
因為多個薯格之餘,仲要平啲❗
套餐+MOP$28

薯格