2018-11-15 1054 views
帶住小朋友遊玩完成日,準備回程,所以就食個輕晚餐再上船,免得小朋友太夜先食晚餐!去過澳門嘅都知道,好多酒店同酒店之間係相通嘅,但要帶住小朋友喺賭場同商店穿插,四處尋覓飯店係極為不便嘅。 今次介紹依間cafe, 喺香港亦有幾間分店,而且食物、咖啡同朱古力都係幾好嘅,所以我哋冇再四圍行,就直接喺依間食啦 😄而我最最最欣賞嘅,莫過於佢哋杯熱朱古力,雖然係偏甜,但係香味同濃度都係一等一嘅,喜朱古力嘅您,下次路過就可以一嚐 🍫🍫🍫唯一美中不足,就係人流太多,座位太少和緊密,而且侍應生亦不太足夠,結賬後執枱未夠迅速!

2018-10-21
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)