小出走的晚餐 Clarice ChanLevel 22019-01-112K views Follow 第一次嚟到澳門,想試下葡菜,有驚喜啊係氹仔哩頭,葡菜選擇其實都多我哋都係隨心行下,睇下menu啱,就入去試下!小窩嘅氣氛幾好,閒日晚餐時段唔多人一直有歌曲播放,幾好feel二人行,叫咗兩樣已經好飽!!係忌廉薯蓉馬介休絲同葡式燴海鮮飯開頭每人有一件熱嘅餐包,附牛油先上馬介休絲,deco幾靚望落量好似一般,食落都幾多,同幾飽!忌廉薯蓉馬介休絲$158個海鮮飯寫明係2人份量,所以除翻開價錢都合理葡式燴海鮮飯(2人份)$235個飯好surprise有好多料!Juicy唔會咸!蜆、帶子、蝦、魷魚、八爪魚、青口、魚..最後附上2頁menuThe above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare小出走的晚餐 小窩 https://s.openrice.com/QrKT1aUen00Report Post Ratings5Taste4Decor4Service4Hygiene4ValueRecommended Dishes葡式燴海鮮飯(2人份)$235Date of Visit2019-01-09Dining MethodDine InSpending Per Head$210 (Dinner)