2019-06-18 307 views
老虎每一次到達澳門,都一定要到安德魯總店,都要食葡撻﹑都要食老字號﹑都要去老店的COFFEE SHOP。安德魯既葡撻,我未搵到一間可以取代佢。佢既葡撻皮係脆,葡撻用火槍來輕輕燒過。重點係,佢既調味掌扼得好好,唔會太甜,口感豐富,應脆得脆,應軟滑得軟滑。安德魯咖啡店,店內位置唔算多,大概有六張枱,老實講都算迫,而客人大多數係遊客。除左點左3個葡撻之外,重有老虎乸ORDER既法式千層咸薄餅。一樣咁有驚喜,食物質素仍然高企。佢MENU上既圖片的而且確好吸引人,一於一試鹹既千層Pancake。老虎乸食後感如下:超濃蛋香,到底用左幾多隻蛋?四層餡料都唔一樣,有蘑菇、火腿﹑雞肉﹑?醬,有驚喜亦有實際,好睇又好食。安德魯咖啡店整體評分 8.5 /10推介: 葡撻﹑法式千層咸薄餅(五分滿)老虎回頭率:🐯🐯🐯🐯

安德魯咖啡店
整體評分 8.5 /10