冇諗到第1篇寫的就是義順。好耐之前已經話佢差左好多,真係唔會去的食店。但今日心血來潮想食雙皮奶,而剛好想起佢,就打算俾個機會佢。點知得個嬲字。一坐低,明明唔滿人,硬要2個人坐埋一邊。明白的,要做生意嘛。張Menu放左響張枱,大大張,我睇到,但都多謝個員工用悔氣的語氣提我自己睇。明明我講左要凍雙皮奶,另1份都未點,只係講左個“熱”字,佢就走左,點叫都叫唔返。嚟的當然就嚟錯啦! 問都唔問下你,好似想迫你食你唔想食的。原本都打算想好聲好氣咁同佢講嚟錯左,但佢唔聽就走左。只好大聲叫住佢話佢錯,而其他員工仲要話: 唔洗理佢啦! What? 我錯左響邊呀?錯在我俾機會呢間野? 之後想同個收銀投訴,當然我就係透明的,理都冇理我。P.S. 野食一樣差如果大家喜歡受氣就走。但呢間野,我真心放響垃圾級!

之後想同個收銀投訴,當然我就係透明的,理都冇理我。

P.S. 野食一樣差

如果大家喜歡受氣就走。
但呢間野,我真心放響垃圾級!