2019-06-04 380 views
由於冇訂到酒店早餐的關係, 所以就係附近找好嘢食.呢間餐廰好多人收藏, 就叫左佢的推介: 花生奶油方塊+凍啡花生奶油方塊有6-8件, 佢除左花生醬同奶油外, 仲加左鬆化脆, 由於勁多花生醬同奶油的關係, 我吃到第三塊已經覺得好飽, 但麵包真係外脆內軟. 但絕對建議呢個方塊要多人分享, 因為一個人真係食唔晒, 浪費食物就唔好.炭燒咖啡本身諗緊叫奶荼定係咖啡好D, 但最後由於餐廰的店名係咖啡, 所以就叫左咖啡. 凍啡對於本人的感覺真係麻麻地, 佢係有咖啡的香味, 但唔夠香濃, 偏苦唔夠甜, 奶都比較少. 個人覺得同普通茶餐廳的冇咩分別, 絕對冇得同即磨咖啡比. 相反地, 我覺得3合1的還較為好飲. 但佢$20一支, 唔貴, 都可以接受.
花生奶油方塊

炭燒咖啡

2019-06-03
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)