2011-11-22 98 views
黎得澳門除左去賭場之外, 有咩理由唔食葡撻呢? 今次我選擇唔係瑪嘉烈, 而係去遠少少既路環市區. 哩度有2間叫安德魯, 一係餅店咁既專做外賣, 另一間係咖啡廳形式既, 鐘意享受同hea 既朋友可以選擇哩間, 比交舒適點. 大慨等了20分鐘, 其實唔係好多人等位, 只不過係黎哩度既都係relax mode, 慢慢吃, 享受的.我們四人點了一個咸牛肉焗薯及四個葡撻哩舊咁既野牛肉餅我地幾個都食唔慣, 食落去好粉; 個焗署都還可以, 夠淋.主角始終都係佢, 唔食葡撻入黎做乜? 一人一個唔好爭! 撻皮香可口, 正!下次再黎我唔會黎哩間, 我會選擇過對面外賣o個間, 畢竟都係為左佢個葡撻
門口
咖啡部就在這個位置
我們四人點了一個咸牛肉焗薯及四個葡撻

Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
咖啡部就在這個位置
門口