🔹雜菜蝦蝦配糙米卷 $56 健康指數:🔅🔅🔅🔅有好多唔同種類嘅蔬菜提供纖維,又有🍤🍤補充下蛋白質😍飯卷用左糙米,係好嘅澱粉又有飽足感,營養均衡又健康!味道:🔅🔅🔅🔅雜菜用左少少黑椒調味,辣辣地幾香!🍤🍤夠鮮甜~糙米卷入面包嘅係紅蘿蔔,醃蘿蔔,青瓜同蛋,味道比較清淡不過有少少沙律醬同醃蘿蔔提味好啱我❤️如果啲飯可以硬翻少少就好啦🤣賣相:🔅🔅🔅🔅🔅— — — — — — — — — — — — —🔹椰汁西米桃膠 $40 (跟餐$28)健康指數:🔅🔅(🔅)桃膠呢種平民燕窩可以養顏保健,不過都係有糖份嘅飲品所以耐唔耐一次好啦🤣味道:🔅🔅🔅🔅煙煙韌韌嘅西米再加甜甜地嘅桃膠肉真係好過癮🤩唔會死甜又清涼,行住街飲最啱🤩賣相:🔅🔅🔅🔅
🔹雜菜蝦蝦配糙米卷 $56

健康指數:🔅🔅🔅🔅

味道:🔅🔅🔅🔅

賣相:🔅🔅🔅🔅🔅
— — — — — — — — — — — — —
🔹椰汁西米桃膠 $40 (跟餐$28)

健康指數:🔅🔅(🔅)

味道:🔅🔅🔅🔅

賣相:🔅🔅🔅🔅
雜菜蝦蝦配糙米卷
椰汁西米桃膠
2019-05-20
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Lunch