2019-10-21 151 views
一行二人喺氹仔街行到好攰又口渴,見到茶麻里標榜係綠色飲品,又見到都有幾個人排緊隊,於是就試吓,落左order等左大約三四分鐘就有得飲。我叫咗一杯「香芒鮮奶」,要少冰正常甜,見到佢哋係用meji 鮮奶,味道唔錯,唯一要批評嘅係芒果粒太多毛,飲時候有好多渣, 很影響口感,覺得呢一點好需要改善,不過應該都冇下次了。同行有人叫咗杯「一顆爆檸綠」,同樣要少冰正常甜,基本上係凍檸水,不過放咗一大粒綠色檸檬,飲完幾解渴同好似吸收左好多維他命C,幾fresh 幾健康。總括而言,呢間店嘅飲品不過不失啦,冇乜特別,一試無妨,氹仔街仲有其他飲品店可以選擇,下次來澳門會試其他。

2019-10-19
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$28 (Other)