2017-05-21 2889 views
响三元和祥記附近經常見排長龍嘅車仔檔,今日有少少時間即管試下佢,等了約廿分鐘,其實前面得五、六個客,究其完因主要係無乜系統,因除了牛雜還有其他食品如丸類、腸仔、魚蛋、豬皮之類,有幾個客人都喺度慢慢選,拖慢晒進度。買了一盒五十元的牛雜加了辣,牛肚、牛膀、牛肺都好軟熟,唔似係急凍貨,但腸並唔係牛腸而係豬大腸,仲有啲類似豬頭肉嘅嘢,咁嘅組合第一次見。味道方面都幾濃,但加咗辣唔係食得好真,食完勁口渴,似乎味精頗重,個人覺得排廿分鐘嚟食唔值得,唔使等都可以考慮嘅。再過開嚟或會俾多次會佢至撥入我個blacklist。
2017-05-20
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)